| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak Adamski nie w Pogoni tylko... - 15/01/2004 00:56
> z kad ta rewelacja ?!
to informacja z naszego konkurencyjnej stronki (tej gorszej ) ze zrodla wlasnego! mam nadzieje ze to sie nie potwierdzi. tak sie zastanaiwam czy kurwa w naszym klubie zapanuje kiedys stabilizacja i normalnosc na dluzsza mete? to co obecnie dzieje sie w Pogońi mozna okreslic mianem Czeskiego Filmu. az strach pomyslec co przyniesie kolejny dzien.....ciekawe jakie jeszcze nas niespodzianki spotkaja.........
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak Adamski nie w Pogoni tylko... - 15/01/2004 07:24
żenujące jest to co oni robią , Adamski naprawde mogłbyć wzomcnieniem ,a teraz gra w drużynie która walczy bezpośrednio z Pogonia !! dziwi mnie bardzo polityka p. Antoniego , no ale cóż pożyjemy zobaczymy ( może to cisza przed burzą )
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak Adamski nie w Pogoni tylko... - 15/01/2004 11:20
Przesada!!!! Zaczyan mi sie ten dupek nie podbac(Ptak oczywisice)!!I ten Czesny!!O nie, to juz jest skandal aby ten dobry i utalnetowany zawodnik wyjechal do jednego z grozneijszyc rywali Pogoni w awansie!!
Wróble cwierkaja, że Ptak z Baniakeim mieli rozen zdania co do miejsca obozu nad morzem.BARDZO ROZBIERZNE ZDANIA!!
Narazie nie bede nic pisal-byc mzoe jzu wkrotce ta skandlaiczna sprawa zostanie ujawniona w prasie.Jak uslyszlaem o co poszlo to malo ze stolka nie spadlem.
Pozdrawiam
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: A jednak Adamski nie w Pogoni tylko... - 15/01/2004 14:31
> dziwi mnie bardzo polityka
> p. Antoniego , no ale cóż pożyjemy zobaczymy ( może to cisza przed burzą ) 
a może on chce poprostu zostać na drugi rok w II lidze, i wybudować sobie ten ośrodek sportowy czy jakoś tak, a no właśnie kto wie co z tym projektem "śnieżna górka" bo coś ostatnio przycichło....
|
|
|
|
|
Odp: A jednak Adamski nie w Pogoni tylko... - 15/01/2004 14:41
> Jeżeli te info sie potwierdzi, to będzie oznaczać, że Ptaszek chce załatwićsobie
> wjazd do extraklasy przy zielonym stoliku, powiększając 1 ligę
Jesli tak miałoby byc to wolałbym juz abysmy zostali w tej II lidze.Potem cała Polska patrzałaby na nas jak na kretaczy który awans wywalczyli sobia reforma a nie gra na boisku......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|