| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
O co tu chodzi??? - 02/01/2004 22:50
Sluchajcie, moze pieprze farmazony ale ta polityka A.Ptaka wydaje mi sie dziwna! Wlasnie wyczytalem ze z Pogoni mają odejsc kolejni pilkarze: Zebrowski i Godras, zadajmy sobie pytanie kiedy Pogon zacznie nabywac a nie sie pozbywac pilkarzy? Wydaje mi sie to dziwne co o tym myslicie?
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 02/01/2004 22:54
tak tez mi sie to wydaje podejrzane,co ten Ptak zwariowal!?!?!?! ale w pelni sie z Toba zgadzam....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 02/01/2004 23:42
jak odejda to sie tzreba bedzie zaczac martwic. narazie glupie pismaki wypisuja co im sie podoba bo nie maja nic lepszego do roboty. nie przyzwyczailiscie sie jeszcze do tego?
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 03/01/2004 11:42
Godras i Zebrowski moga odejsc najwazniejsze ze nie odchodza zawodnicy z podstawowego skladu !!! Do rozpoczecia sezonu jeszcze troche czasu wiec Pogon zdarzy sie wzmocnic !!! a zapomnialbym jak mozna bylo wawalic Kaczora w koncu kto jest boski KACZOROWSKI !!! :-) [Ostatnio edytowane przez skowruss: 2004-01-03 11:43]
|
SZCZECIN MOIM MIASTEM POGOŃ MOIM ŻYCIEM !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 04/01/2004 16:41
UUU o kurde Żebrowski i Godras beznich to pewnie odrazu do 3 ligi spadniemy 
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 04/01/2004 17:16
> UUU o kurde Żebrowski i Godras beznich to pewnie odrazu do 3 ligi
> spadniemy  
Od Zebrowskiego i Godrasa zaczynają a skonczą na Batacie i Drumlaku !
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 05/01/2004 21:20
Jak tez nieczaje ale dlaczego zalozyles ten temat To wtakim razie jak on sie pozbywa takich pilkarzy to moze lepiej zeby Valburginho powroci i spolka(Jacyna,Chwastek itd.) ??
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 05/01/2004 21:26
Zebrowski i Godras nie pokazali sie wcale grajac w Pogoni przez ten czas (chyba sporo bo czesto widzialem Ich nazwiska przewijajace sie gdzies tam ...). A co do Walburga hehe teraz mowisz zeby wrocil a jakby sobie wszyscy przypomnieli jego mistrzowskie dryblingi i strzaly to az glowa mala wiec spoko z propozycjami moze mial duza wole walki ale wszyscy wiemy jak gral ale mimo to tez chcialbym Go zobaczyc kiedys znow w Pogoni
|
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 06/01/2004 21:50
Od Zebrowskiego i Godrasa zaczynają a skonczą na Batacie i
> Drumlaku !
No to fakt...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 11/01/2004 13:58
Pouczeni minionymi czasami czekajmy na ostateczne postanowienia i ostateczne rezultaty transferów i przygotowań do rundy wiosennej,- Amen
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 12/01/2004 08:44
> To wtakim razie jak on sie
> pozbywa takich pilkarzy to moze lepiej zeby Valburginho powroci i
> spolka(Jacyna,Chwastek itd.) ??
strzał w 10-tke !!! MArka mi tutaj gbrakuje o! społki może nie ale Mareczek musi wrócić !!!
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: O co tu chodzi??? - 12/01/2004 10:53
> > To wtakim razie jak on sie
> pozbywa takich pilkarzy to moze lepiej zeby Valburginho powroci i
> spolka(Jacyna,Chwastek itd.) ??
strzał w 10-tke !!! MArka mi tutaj gbrakuje
> o! społki może nie ale Mareczek musi wrócić !!!
I jeszcze Fornalak i Tomasiewicz! o! Nigdy nie zapomne tych emocji, gdy piłka leciała w strone naszego najlepszego goalkepera czy gdy Fornalak podchodził do karnego [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2004-01-12 10:55]
|
MW'03
|
|
|
- 1
- 2
-
|