| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 20:58
mam informacje ze wielki antoni sie waha co ma dalej zrobic z Pogońia.powiedzial to bardzo znany nam wszystkim jego bliski pracownik oznajmil mi przed nowym rokiem ze PTAK nie ma pieniedzy ze nikim nie wzmocni zespolu i sie zstanawia ze moze lepiej bedzie jak awansujemy nie teraz tylko na drugi SEZON!!!!!!!!!!!powtwrza sie sytuacja taka szma co z gondorem !!!!przejrzyjmy ze im wszystkim nie chodzi o nasza kochana Pogoń tylko o tereny zeby miec z tego interes!!!jest welki cwaniak z niego!!!! tak jak perelat temu spalil swoje dwie hale targowe tam u siebie zeby dostac tylko wielkie odszkodowanie za to bo nie mial kasy!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez sierka: 2004-01-01 21:08]
|
misiek
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:04
Dobra jestem ciekaw to twój pierwszy post...
Więc chociaż uzasadnij to wszystko i powiedz w jakim sensie się wacha...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:27
Tylko ciekawe poco w takim razie zabieral by się za takie coś ?? Jak przenoszenie się do szczecina gdyby niemiał kasy. [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-01 21:27]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:32
Czy ktoś go wyzywa Ja gdy tylko ktoś mi mówi żę Pogoń ostatnio słabiej gra itp i ich krytykują to tak myśle co by powiedzieli 31.05 po ostatnim meczu. Tak wtedy smutno było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 21:48
> Max_dal nie mowie o tobie...tylko o zalozycielu tego tematu
No tak niepomyślałem nie no wiem wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 22:57
ale news ,padlem trupem ,ptak dostal tereny ,umowa z bosmanem ,pogon liderem i jeszcze sam sie klocil 2 tygodnie temu zeby wiecej ekip weszlo do pierwszej ligi ,kurde w 2 tyg straacil kase ,to co on sobie kupil ,moze chce kupic manchester utd albo liverpool i zbiera kapital ??
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak sie waha co do pogoni - 01/01/2004 23:59
No Sylwester musiał być huczny 
No bo jak można na trzeźwo mieć jeszcze jakiegokwiek wątpliwości co do osoby Antoniego P. Przecież z góry było wiadomo, że będzie szukał okazji do kolejncyn przekrętów, no w ogóle do zarobienia sobie na Pogoni (kto przy zdrowych zmysłach sądzi, że prezesem klubu zostaje się z miłości do klubu, co prawda wyjątki się zdarzają ale to nie w tym przypadku). Ale z takim info co żeś wyskoczył to naprawdę nie wiadomo czy się smiać, czy płakać...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1