| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń może powiększyć przewagę - 30/12/2003 13:40
- Na tę chwilę nie ma żadnych szans na to, by drużyna przystąpiła do rundy rewanżowej - mówi Jerzy Kolasa, prezes KSZO Ostrowiec. Wszystko wskazuje na to, że klub czeka likwidacja.
Dzisiaj wieczorem zbiera się zarząd KSZO, który wyznaczy datę Walnego Zebrania Członków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń może powiększyć przewagę - 30/12/2003 14:36
> > Oby nie przystapili ale pewnie jak to zawsze bywa i tak zagraja.
co ty
> pierdolisz.Jesli Pogon ma wejsc do pierwszej ligi to lepiej niech zdobywa punkty
> na boisku a nie przy zielonym stoliku.
Dokładnie masz racje m@c co to wogole za poddawanie sie, 100 razy lepiej wywalczyc 3punkty z KSZO na boisku a nie liczyc na to ze moze jakas druzyna nie przystapi do rozgrywek hehe... cos nakreciłem nio to chodzi mi tylko o to zeby jednak KSZO przystapiło do rozgryweg II ligi
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń może powiększyć przewagę - 30/12/2003 17:04
tam też są kibice , którzy kochają swój klub , życzyć komuś rozpadu swego ukochanego klubu to jest głupota , ciekawe co byś powiedział , gdyby Pogoń nie przystąpiła w tym roku do rozgrywek ligowych , mam nadzieję , że KSZO nie upadnie , że Szczakowianka dostanie te 10 pkt. , że GKS sie nie rozleci
lepiej wygrywać i awansować grając czysto , a nie liczyć na to , że komuś zabiorą punkty , czy ktoś nie przystąpi do rozgrywek
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń może powiększyć przewagę - 30/12/2003 18:54
zamiast pisac tematy w stylu "Pogon moze powiekszyc przewage" powinien byc temat "KSZO sie ropada" bez sensu ,sam fakt ze klub upada to przykre ale zeby sie jeszcze z tego cieszyc to juz paranoja ,szczegolnie w przypadku fanow Pogońi ktorzy wiedza co to znaczy widmo wycofania z rozgrywek ,dlatego nie rozumiem calego tego tematu ,jesli juz mialbym cos powiedziec to jestem z kibicami KSZO i tyle
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń może powiększyć przewagę - 30/12/2003 20:26
Mimo że KSZO nie jest jakimś potentatem naszej ligii (ani 1. ani 2.) to jednak ja osobiście bym nie chciał, by ten klub przestał istnieć. Otóż mają bardzo ładny stadion o europejskich standardach (może poza podgrzewaną płytą), na którym, mimo warunków panujących w Ostrowcu Świętokrzyskim (chodzi mi tu o liczbę mieszkańców) zawsze pojawia się wielu (jak na polskie warunki) sympatyków piłki nożnej, a to się chwali...Mają swoją tradycję, historię i lepiej, żeby wysoko grało KSZO niż Amica, bo ci pierwsi przynajmniej mają dla kogo grać...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
- 1
-
|