| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 12:12
No to kolejną część ankiety czas zacząć!! (tradycyjne fanfary) .
Tym razem przyszła kolej na napastnika, a właściwie dwójki... pytanie:
JAKICH NAPASTNIKÓW PO AWANSIE DO EKSTRAKLASY WIDZIALBYS W POGONI??
Możecie podawać dowolną ilość, chciałbym by byli również posegregowani w jakiejś kolejności (od tych których najbardziej chcecie).
Oto moje typy pomocnicze (oczywiście nie musicie się nimi sugerować!!). Tym razem z krotkim komentarzem:
- Olo Moskalewicz (Portowiec, jak odzyska formę powienien mieć pewne miejsce w napadzie i to do niego powinien być dobierany ten drugi)
- Dymek (wiadomo... swój chłop!)
- Tomasz Moskała (jak nie wywalczy sobie miejsca w Groclinie po kontuzji, to może być do wzięcia... doskonały napastnik)
- Grzegorz Król (świetny napastnik.... tylko wychowanek Lechii i grał w Lechu, więc jak dla mnie odpada)
- Krzysztof Gajtkowski (niegdyś wielki talent, obecnie zagubiony)
- Adrian Sikora (młody, zdolny, już po debiucie w kadrze A!!)
- Wahan Geworgian (zdolny chłopak! Już ma polskie obywatelstwo więc może się wreszcie rozwinie, a przy Jeleniu ma małe szanse na zaistnienie w Płocku).
Czekam na Wasze typy...
No to głosowanie czas zacząć .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 12:39
Postawiłbym na młodych:
Sikora;
Gajtkowski;
Moskała;
jesli trafia do zespołu w którym beda odpowiednio dużo grać to powróca do swojej normalnej,wysokiej formy,fajnie by było gdyby którys z nich trafił do Pogoni.pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 13:22
A ja postawił bym na chłopaka o imieniu Rafał.Jeszcze mało znany w Polsce,ale kto wie może niedługo zabłyśnie jego talentJest młody, zdolny dobrze wyszkolony technicznie, bardzo skuteczny i co najważniejsze nie trzeba za niego płacić,bo ma kartę na ręku (jedynie parę groszy do kieszeni na zachętę no i obowiązkowo koszulka z nr 10 w innej nie wystąpi nigdy).No i jest jeszcze jeden warunek na który musi się zgodzić klub zainteresowany nim:darmowe bilety pkp dla chłopaków jeżdżących bez szalików (choć oni i tak mają ze darmo przejazdy,ale poco się użerać z kanarami )Ma jeszcze jedną zaletę,pochodzi z rejonu więc to swój chłop .Tylko nie wiem czy będzie zainteresowany grą w Piotrkovii,zawsze marzył o Pogoni Szczecin ale jego marzenia już niestety nigdy się nie spełnią.
Pozdrawiam z okazji Świąt.
[Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2003-12-25 13:28] [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2003-12-25 13:32]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 14:50
Ja sobie tak myślę, że Sikora nawet mógłby być, ale do tego przydałby się nam taki Rasiak Dymek już za stary i bez formy, Olo nie sądzę by powrócił do swojej dawnej dyspozycji, a reszta z wymienionych mi tu po prostu nie pasuje
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 15:37
> A ja postawił bym na chłopaka o imieniu Rafał.
> koszulka z nr 10 w innej nie wystąpi nigdy).No i jest jeszcze jeden warunek na
> który musi się zgodzić klub zainteresowany nim:darmowe bilety pkp dla chłopaków
> jeżdżących bez szalików (choć oni i tak mają ze darmo przejazdy,ale poco się
> użerać z kanarami )Ma jeszcze jedną zaletę,pochodzi z rejonu więc to swój
> chłop .Tylko nie wiem czy będzie zainteresowany grą w Piotrkovii,zawsze marzył
> o Pogoni Szczecin ale jego marzenia już niestety nigdy się nie
> spełnią.
Tak ja też słyszałem że to dobry napadzior. Chojna THE BEST. Jest dobrze zbudowany i szybko biega
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 18:28
4me [takie realne transfery]
1.Dymek [Stary wyjadacz ]
2.Tomasz Moskała [Nie bedzie siedział na ławce całe zycie a w Szczecinie się przyda]
3.Ława [zaraz usłyszę co to tam nie Ława ale dla mnie to ciągle materiał na świetnego piłkarza i nie byłoby go trudno ściągnąć]
Myślę, że te transfery są możliwe bo nie będe pisał Kuźba albo Saganowski 
Peace!
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 25/12/2003 21:49
> Ja sobie tak myślę, że Sikora nawet mógłby być, ale do tego przydałby się nam
> taki Rasiak Dymek już za stary i bez formy, Olo nie sądzę by powrócił do
> swojej dawnej dyspozycji, a reszta z wymienionych mi tu po prostu nie pasuje 
Te kujon, Ty sie nie znasz wiec sie nie wypowiadaj! Poza tym nie przestrzegasz regulaminu, więc mogę Cię zdyskfalifikować
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 26/12/2003 01:33
1.Mikuła ( wreszcie trzeba go ściągnąć)
2.Dymkowski ( stary dobry dymek )
3.Moskała ( talent mogłby sie unas rozwijać )
4.Myśle że Bugi - gol nam wystarczy
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 26/12/2003 04:30
Nie chcę wymieniać nazwisk. Nieważnie jak kto się nazywa, ważne jak będzie grał. Jeżeli pozyskamy Bronka Bączkiewicza z LZS Koziegłowy i ten koleżka strzeli dla nas kilkanaście bramek, to narzekać nie będę.
Jedno jest pewne - z tym napadem ekstraklasy nie zwojujemy.
Albo co tam... Wymienię kilka nazwisk 
1. Mielcarski (myślący, skuteczny, waleczny)
2. Mierzejewski (przebojowy, szybki, dobry technicznie)
3. Dubicki (jak wyżej)
4. Wróblewski (szybki jak wiatr, dobry strzał)
5. Cieśliński (wielki talent, z pewnością gracz na I ligę)
6. Matusiak (perspektywiczny, dobry technicznie)
7. Gierczak (doświadczony, skuteczny)
8. Kęska (szybki, waleczny, bardzo tani)
9. Nawrocik (bajeczna technika, świetny strzał z obu nóg)
10. Gołaszewski (nieustępliwy, zadziorny, olbrzymia wytrzymałość)
11. Matys (skuteczny, szybki)
12. Mikuła (doświadczony, dobre uderzenie)
13. Sosin (ciężko byłoby go kupić, ale jest świetny, skuteczny, rewelacyjnie gra głową)
Kolejność całkowicie przypadkowa.
W kwestii Waszych "marzeń":
- Moskała. To już, niestety, nierealne. W Grodzisku po odejściu "Wtorka" zostało już tylko dwóch napastników...
- Gajtkowski. Ze Ślązakami różnie bywa, o czym przekonał się Lech.
- Sikora. Obecnie gra na skrzydle pomocy, ale nieważne. Nie do kupienia. Już niedługo trafi do lepszego klubu niż Górnik.
- Geworgian. ABSOLUTNIE NIE DO KUPIENIA. W Płocku jest gwiazdą i Dmoszyński nie puści go za marne grosze. Zresztą wątpię czy sam będzie chciał odejść - Płockowi zawdzięcza całą swoją karierę.
- Dymkowski. Pierwsza liga to nie paraolimpiada, z całym szacunkiem dla dokonań Dymka w przeszłości.
- Kuźba. Gdy wyleczy kontuzję, stanie się gwiazdą ligi greckiej. Ma wielki potencjał i nieprędko do Polski wróci.
- Ława. Po co kolejny pijak i imprezowicz w drużynie? Jego czas bezpowrotnie minął.
- Rasiak. Rozumiem, że to żart?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.2 NAPASTNIK - 26/12/2003 15:32
> A ja postawił bym na chłopaka o imieniu Rafał.Jeszcze mało znany w Polsce,ale
> kto wie może niedługo zabłyśnie jego talentJest młody, zdolny dobrze wyszkolony
> technicznie, bardzo skuteczny i co najważniejsze nie trzeba za niego płacić,bo
> ma kartę na ręku (jedynie parę groszy do kieszeni na zachętę no i obowiązkowo
> koszulka z nr 10 w innej nie wystąpi nigdy).No i jest jeszcze jeden warunek na
> który musi się zgodzić klub zainteresowany nim:darmowe bilety pkp dla chłopaków
> jeżdżących bez szalików (choć oni i tak mają ze darmo przejazdy,ale poco się
> użerać z kanarami )Ma jeszcze jedną zaletę,pochodzi z rejonu więc to swój
> chłop .Tylko nie wiem czy będzie zainteresowany grą w Piotrkovii,zawsze marzył
> o Pogoni Szczecin ale jego marzenia już niestety nigdy się nie
> spełnią.
No uwazam, ze chlopak sie nadaje(wysoki,silny) i bilety chce nam za darmo zalatwiac(WIELKIE DZIEKI).Bardzo sie stara...sam w ramach treningu z nim klka razy "cos tam" trenowalem...I ziolka czesto dla kondycji zazywa
ps.no i najwazniejsze:jak Pogoń go szybko nie wezmie, to stracimy ten wielki talent, bo on (w sumie nie wiem po co ) czesto jezdzi po Polsce na inne stadiony, ktorys klub go przyganac...choc on sie nie sprzeda
ps2.na razie gra w zespole THC HOOLTAJE CHOJNA
|
Sami przeciw wszystkim!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3