| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 16:53
> talenty sie nie marnuja - albo ktos ma talent , albo go nie ma , Lawa zawsze byl
> cienki , mial swoje 5 minut za mikulskiego kiedys i za bardzo sie tym
> podjaral...
a nie pamietasz jak gral w Pogońi gdy ta zdobyla wicemistrzostwo.wtedy mial zyciowa forme byl jednym z najlepszych Pogońiarzy.gral wtedy w reprezentacji mlodziezowej gdzie byl wyrozniajacym sie zawodnikiem.Wiec to nie bylo tylko piec minut za mikulskiego
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 17:24
To typowy Polski piłkarz... Młody, utalentowany, zaczął zarabiąc większą kasę, popularność itp i niestety uderzyła woda sodowa do główki. A szkoda... Napewno jego kariera mogła się inaczej potoczyć.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 18:15
zmarnowany talent-nie dziwie sie tyle co on Tablet wpierdolil w Loko lub Adrenalinie(obecnie Hypnoza),razem z Kaczorowskim to sie dawno na nich odbilo.pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 21:15
Talent? Pewnie że talent!!! Pamiętam jak młodzieżówka grała z Włochami jakiś ważny mecz to zagraliśmy 4-3-3 z trójką najbardziej obiecującacyh naspatników: Rasiak (jako snajper), Smolarek (jako prawy skrzydłowy) i ... Ława na lewym skrzydle... Ja bym bardzo chciał by wrócił do Pogoni i się odbudował, chociaż ciężko na to liczyć bo Kaczor wracając tylko się pogorszył . Mimo wszystko jestem za tym by dać mu szansę, jeśli mu zależy by być dobrym piłkarzem!
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 21:21
Pamiętam jak razem z Ferdzim wymiatali kilka latek temu Szkoda, ze taki talent się marnuje. Ale przecież granie w piłkę to nie jest coś czego się zapomina to jeszcze bardzo młody piłkarz nie można go skreślać :/
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 20/12/2003 22:03
dodam tylko do siebie ze wczoraj jak bylem w pracy to widzialem Lawe z jakimis kolesiami w Galaxy i tryskal humorem widzialem tez w Cafeterii naprzeciwko Pizza hut Dymkowskiego . z tym zmarnowanym talentem to sie wpelni zgodze. Kaczor z Lawa i z Dudka nie zapomniana trojca.........
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 01/01/2004 19:41
A Ława ma też propozycję z Górnika..
"Gdyby piłkarz zdecydowałby się na przeprowadzkę do Zabrza, musiałby konkurować z dwoma innym lewymi pomocnikami: Popielą i Piegzikiem. W przeszłości Ława występował także jako napastnik i być może jego zadaniem będzie uzupełnić lukę, która powstanie po ewentualnym odejściu Adriana Sikory."
Źródło: Gazeta wyborcza
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Bartek Ława w trzeciej lidze??? - 01/01/2004 21:46
Ty Jay-J a po co dawać sznase komuś kto się nie sprawdził za pierwszym razem?
Bo chyba nie powiesz, ze Ława był kiedykolwiek dobry?
No może był na parkietach w klubach.....
Ja go nie lubie - i jestem za tym by nie dawać mu szansy na powrót. Kaczorowski też mega talent. A powiedzcie ile Ława i Kaczor strzelili w sumie bramek dla Pogoni? Bo nie sądze, ze więcej niz 5 . Wielcy mi kurwa napastnicy.
Zreszta po co ten Ława potrzebny chyba do grzania .... ławy 
Nigdy on dobry nie był i już nie będzie. A czy talent? Poprostu wtedy nie było lewego pomocnika bądź napastnika który by dosyć reguralnie występował w klubie żeby grać w młodzieżówce. Ława dostawał dużo szans i wg mnie nigdy jej nie wykorzystał.
Raz tylko pamietam, ze strzelił gola w końcówce dzieki czemu wygralismy. Chyba kiedyś z Zagłębiem w deszczu. Dokładnie nie pamietam.
I na mój gust to on sie nawet w tej 4 lidze nie sprawdzi
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
- 1
- 2
-
|