| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 18/12/2003 20:41
III Memoriał Stefana Moskalewicza w halowej piłce nożnej rozpocznie się w sobotę o godz. 11 w hali sportowej w Świdwinie przy ul. 3 Marca. Zagrają m.in. Pogoń Szczecin, Widzew Łódź i Wisła Kraków.
- Serdecznie zapraszam kibiców piłki nożnej z całego naszego województwa na trzeci turniej imienia mojego taty - mówi wychowanek Spójni Świdwin, a aktualnie gracz Pogoni, Olgierd Moskalewicz.
- Będzie miło, jeżeli hala zapełni się do ostatniego miejsca. Turniej jest bardzo silnie obsadzony. Nie wspomnę o gwiazdach, bo tych będzie sporo. Większość piłkarzy przyjedzie, bo dobrze wspominają mojego ojca i grą uczczą jego pamięć. Zagrają m.in. Wisła Kraków, Pogoń Szczecin, Widzew Łódź, drużyna złożona z moich przyjaciół, zachodniopomorska reprezentacja i kilka drużyn ze Świdwina. Spodziewam się dobrej zabawy. Rozpoczniemy grę o godz. 11, a finał przewidujemy na godz. 17. Będą dwie grupy po pięć drużyn. Zespoły będą grać dwa razy po siedem i pół minuty. Dwie najlepsze ekipy z grup zagrają na krzyż w półfinałach. A później mecze o poszczególne miejsca. Jest mała szansa, że na turniej wpadnie Darek Michalczewski i zagra gościnnie w jednej z drużyn.
Kto zwas tam pojezdie aby dopingować naszą Pogoń ?!
|
Wolność piersiom, precz ze stanikami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 18/12/2003 23:14
"> Jedzie ktos i czy jest jakis transport?
Klub Sympatykow Pogoni Szczecin organizuje najazd na Swidwin!!!
Obecnosc obowiazkowa!!!
Zbiorka zmotoryzowanych odbedzie sie standardowo na stacji DUO w dniu turnieju!
Odjazd kolumy aut , busow i autokarow zaplanowany jest na godzine 9.00.
KSPS organizuje rowniez pociag specjalny w cenie 100 zl!
Zapisy na pociag przyjmowane sa w budynku klubowym w pokoju nr 103.
WSZYSCY SPOTYKAMY SIE W SWIDWINIE!!!
WSPOMOZMY NASZYCH PUPILI GORACYM DOPINGIEM!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 13:08
> ja chyba pojade
zenus! jesli uwazasz sie za prawdziwego fanatyka , jesli jestes z Pogonia na dobre i na zle , to musisz byc w Swidwinie!!!
Wez ze soba fingeboardy i jedz za nami!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 18:15
Mam w Świdwinie kilku dobrych znajoimych. Studiujemy razem.Wszyscy są kibicami Pogoni. Są w Świdwinie też jacyś kibice Lecha (jednego nawet znam). Planowałem wybrać się do nich w ten weekend, ale nie wyjdzie mi to ($$$$$$) Hala, na której odbędzie się turniej jest dość duża, ale praktycznie nie posiada trybun (miałem możliwość grać w niej).Z opowieści wiem, że zabawa w czasie trwania turnieju jest przednia. Nie wydaje mi sie jednak, żeby był sens jechać doŚwidwina, aby kibicować, bo cały ten turniej można nazwać bardziej festynem, niż widowiskiem sportowym. Nie przeczy to jednak znakomitej organizacji, świetnemu pomysłowi i szczytnemu celowi. Oby więcej takich piłkarskich spotkań, nawet w czasie przerwy zimowej...
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 18:18
> Mam w Świdwinie kilku dobrych znajoimych. Studiujemy razem.Wszyscy są
> kibicami Pogoni. Są w Świdwinie też jacyś kibice Lecha (jednego nawet znam).
> Planowałem wybrać się do nich w ten weekend, ale nie wyjdzie mi to ($$$$$$) 
> Hala, na której odbędzie się turniej jest dość duża, ale praktycznie nie posiada
> trybun (miałem możliwość grać w niej).Z opowieści wiem, że zabawa w czasie
> trwania turnieju jest przednia. Nie wydaje mi sie jednak, żeby był sens jechać
> doŚwidwina, aby kibicować, bo cały ten turniej można nazwać bardziej festynem,
> niż widowiskiem sportowym. Nie przeczy to jednak znakomitej organizacji,
> świetnemu pomysłowi i szczytnemu celowi. Oby więcej takich piłkarskich spotkań,
> nawet w czasie przerwy zimowej...
a jakies ekipy wpadaja ??
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 20:11
> > PSG moge wziąć dwa jednego dla Ciebie
zenus widze ze masz bardzo dobre
> serce! jak mozesz ,to wez 3 , W F H napewno sie ucieszy 
thanx chlopaki za naprawde dobre serduszko wiesz co zenus to wez 4 bo Maly tez bardzo sie ucieszy
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 21:15
> Vasyl.. nie zrozumiałeś aluzji? 
W Świdwinie jest FC eLcha?
Sadu ktos Ci glupot naopowiadal z tym Lechem.. Chyba że powstał fc od października Tak naprawde większość ludzi jest obojętna a Ci co kibicuja to Pogoni lub Legii.. Kiedyś była grupka jeżdżąca na Bułgarską ale to bardzo dawne czasy.. Pozdro
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 19/12/2003 23:00
no tak zenus ... bedziesz musial przyniesc 4 fingeboardy...
Mam nadzieje tylko , nie bedzie to jakas sciema ze sklepu zabawkowego , tylko oryginal z andegrandu.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń zaga z widzewem wisłą w Świdwinie ! - 20/12/2003 02:05
> > ja chyba pojade
zenus! jesli uwazasz sie za prawdziwego fanatyka , jesli
> jestes z Pogonia na dobre i na zle , to musisz byc w Swidwinie!!!
Wez ze soba
> fingeboardy i jedz za nami!!
ten
text przebil wszystkie na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|