Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Niedoszli piłkarze pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
max_dal
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8137 dni

Niedoszli piłkarze pogoni - 12/12/2003 20:20
Jestem bardzo ciekaw co się dzieje z piłkarzami Piotrcovii którzy mieli przyjechać do Szczecina a są to:
Rafał Grzelak (o ile wiem to jest wypożyczony do Lecha ale ani słowa o powrocie.)
I jeszcze jakichś dwóch brazylijczyków Fabiano Valente i Fernando Batista może by się przydali... wiem że mieli być w Szczecinie... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-12-12 20:24]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 12/12/2003 20:59
grzelak nieche byc w szczecinie ale to nie od niego zalezy a te dwa brazylijczyki sa tak dobzi ze az sie w rezerwach Pogońi czsami zalapia !!

Borys
Kibic
Na forum od 8133 dni

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 12/12/2003 23:33
Grzelak jest wypożyczony do końca sezonu a Batista jest w Pogoni i jakis czas temu podpisał kontrakt

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 11:39

Jeśli ITI wyłoży kase na transfery dla Legii(a mają dać 20 milionów złotych co by było rekordem naszej ligi) to Grzelak jest obok Nowackiego i bułgara Zdravkova najbardziej pożądaną osobą w Legii i pewnie zagości w Warszawie.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 12:15
Ten Zdravkov??? Chodzi o bramkarza reprezentacji Bułgari uczestnika Mistrzostw Świata???

Babilon Team
qbajag
Kibic
Na forum od 8400 dni

**

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 12:19
Nie drobna pomyłka.
Tu chodzi o lewego obrońce Zdravko Stankova.
Ja poprostu myślałem że Zdravko Zdravkov się ten obrońca nazywa tak samo jak ten bardziej znany bramkarz.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zezik
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 13/12/2003 16:35
Ja tam narazie nie licze na jakies spektakularne transfery w Legii. Jakby ITI przejal Legie cieszylbym sie przede wszystkim unormowaniem sytuacji w Legii. Pilkarze mogliby grac spokojnie nie martwiac sie o kase. a transfery w lato - ale transfery przemyslane. Lepiej kupic jednego bardzo dobrego zawodnika niz 3 niezlych.

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Niedoszli piłkarze pogoni - 14/12/2003 11:06
grzelak jest niezly muglby grac u nas

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768949284 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005