Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Liczka w POGONI << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sebuś
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8154 dni

Liczka w POGONI - 08/12/2003 11:55
Jak poinformował "Super Express", Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin, lidera piłkarskiej II ligi, wykonał dość niespodziewany krok. Otóż zatrudnił on w klubie czeskiego szkoleniowca Wernera Liczkę, który wiosną poprowadzi "Portowców"!

Liczka w przeszłości był już trenerem Polonii Warszawa, a ostatnio prowadził młodzieżową reprezentację Czech, której nie udało się awansować do finałów MME.

ONLY POGOŃ SZCZECIN
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 13:49
moim zdaniem trzeba poczekac co napisza inne bardziej wiarygoden gazety bo ja nie ufam takim brukowcom jak "Super Express". osobscie nie wiem co o tym sadzic i czy wyszlo by nam to na dobbre, ale jednak mysle ze nie mozna tak potraktowac Baniaka i trzeba mu pozwolic skonczyc to co zaczal!
jesli juz to tylko Liczke na asystenta!
cos czuje ze ta PRZERWA MIEDZY RUNDAMI BEDZIE OBFITOWAC W WIELE WYDARZEN OBY TYLKO POZYTYWNYCH W NASZYM KLUBIE ............ [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-12-08 14:02]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
boski
Kibic
Na forum od 8214 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 13:55
żeby niebyło jak z Palą w Lechu

boski
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 14:09
No do chuja pana! Przecież Baniak wygrał rundę jesienną!!

God, I'm glad I'm not me.
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8195 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 14:13
Mi osobiscie by sie to podobalo Liczka trenerem Pogoni

Faster
Kibic
Na forum od 8755 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:09
Jeśli to prawda choć trudno mi w to uwierzyć to niezbyt ładnie postępiono z BB. Moim zdaniem to tylko ściema dziennikarzy Super Ekspresu, którzy lubują się w tanich rewelacjach.

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:14
Ciao Boguś!!!:)niech Baniak teraz wraca do Lecha!!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Mick
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:15
na v.pl piszą cośwręcz odwrotnego, że szkooleniowiec nie jest zainteresiwany ofertą..... i ze zrezygnowali z tego pomysłu

Obrazek jpg wstawiony na forum
RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:30
Wedlug Glosu to Baniak ma byc dyrektorem sportowym , ale mu to nie pasowalo , nic jeszcze nie wiadomo . Glos pisze rozwniez , ze Groclin jest zainteresowany Batata i moze odejsc z Pogoni ...

MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 15:41
Mojim zdaniem taka zmiana by sie przydała poniewaz z baniakiem niezaszelejemy w ekstraklasie!!!!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:14
Znowu jakieś rewelacje ze strony brukowca :BoomSmilie_anim:Baniak nie wygrał runde min. dzięki wielu farta ;-)ale jestem przeciw odchodzeniu pomiędzy rundam. Baniak zna już zespół zna ich możliwości itd.Niewiem czy była by to dobra decyzja...

Bo jest paru ludzi... Piraci
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:34
Tania plotka . ja juz nie wierze gazetom

borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:39
Po tym co wypisywaly gazety w ostatnich latach o Pogoni to podchodze do tego z wielkim dystansem..

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:41
> Ciao Boguś!!!:)niech Baniak teraz wraca do Lecha!!

Niech wraca do Lecha i zabierze ze soba bugaja a takze matlaka :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:46
SE jak to SE cos uslyszal cos przekrecil cos pozmienial... Faktycznie Ptak zaoferowal Bogusiowi prace dyrektora a sam chcial nowego trenera zatrudnic. Jednak kiedy Baniak odrzucil oferte Ptak postanowil ze sie jeszcze raz namysli... Oto jego slowa:

''Plan przygotowań opracował Bogusław Baniak, który obecnie przebywa na stażu trenerskim w AC Parma. Ze względu na możliwość zatrudnienia innego szkoleniowca program przygotowań nie został jeszcze ostatecznie zweryfikowany.''

Ja tam osobiscie nie jestem zwolennikiem Baniaka trenera i uwazam ze Liczka bylby duzo lepszy... ale jednak tak sie rozstawac w sumie z jednym z pomyslodawcow ratowania Pogoni to byloby bardzo nie eleganckie... szkoda tylko ze BeBeto odrzucil propozycje 'awansu' na dyrektora.

Obrazek gif wstawiony na forum
Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 16:50
Najnowsze wieści są takie że do Szczecina przyjedzie szkoleniowiec z czech(y) śmiehy ;-) Będzie on jednak tylko asystentem.I to wydaje mi sie pomysł bardzo trafiony oby tak dalej ;-)

Bo jest paru ludzi... Piraci
CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 18:36
no i wszystko jasne - baniak zostaje... caly pierdolony super express pieprzona gazeta tylko sciemy wbijaja. tak myslalem ze to nie prawda :D

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
Adriano
Kibic
Na forum od 8122 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 19:02
Nie puszczajcie taki niesprawdzonych wieści ....BANIAK ZOSTAJE !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 20:06
Qrde to jak zwykle jedna wielka pompa no i oczywiście nie kto inny mógł rozpuścić taką plotę jak nie Super Exress :biglaugh: Szkoda jeszcze, że nie napisali, że Del Bousque (czy jak to się tam pisze) nie przychodzi do Pogoni ;)

Llibertat per a Catalunya!
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: Liczka w POGONI - 08/12/2003 20:09
szkoda bo juz myslalem:(

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768954291 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005