Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ...Saski '99 ? co to ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kliku_Ziom
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8094 dni

...Saski '99 ? co to ? - 06/12/2003 22:18
Ja jestem młodym kibolem Pogońi bo mam zaledwie 14 lat ! W jednym z tematów ziomki coś nawijali o tym coś tam saski '99 !
Jeśli jesteście tak mili prosze powiedzcie co to było i co się tam działo !?
P.S. Dla niektórych ten temat może być zrombany jeśli tak to niewypowiadajcie sie !

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 06/12/2003 22:21
Tez nie jestem zbyt wiekowy ale w parku Saskim w 99 roku stoczyła sie bitwa miedzy kibolami Angielskimi i połaczonymi siłami Polskich kibiców

Kliku_Ziom
Kibic
Na forum od 8094 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 06/12/2003 22:29
Czyli kibice polscy nie bili się miendzy sobą tylko z kibolami z angli pewnie dostali niezłego łupniaka ! Ciekawa czy ktoś z was tam był ? I czy może sie opowiedzieć mi co się tam działo !

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 06/12/2003 22:52
Cały opis tego zdarzenai jest na www.kibol.prv.pl w dziale AKCJE,poczytaj sobie.pozdro

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 14:41
jest to Park rozrywki i bardzo dobrej zabawy:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
seeedzik
Kibic
Na forum od 8088 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 15:47
heh ,nom tez stary nie jestem ale pamietam :))

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 16:40
z tego co wiem to to był rok 93 !!! ładnie dali polscy hools łupniaka anglikom

W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 16:46
> z tego co wiem to to był rok 93 !!! ładnie dali polscy hools łupniaka anglikom
Gaca nie sugeruj sie napisem na tej stronce kibol.prv.pl czy jakos tak,bo jest to blad autoro strony,to mialo miejsce we wrzesniu 99r.pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Bartas
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 16:46
Gaca Park Saski jest w W-wie i mecz był w 99r a 93 było w Chorzowie i Polacy nie lali sie z Angolami tylko miedzy sobą. Z tego co pamietam to w Saskim 1 skrzypce grała Wisła K.

krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 16:48
fajnie bylo?:)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 17:03
> Gaca Park Saski jest w W-wie i mecz był w 99r a 93 było w Chorzowie i Polacy nie
> lali sie z Angolami tylko miedzy sobą.

byla taka akcja zapoczatkowana przez nas :) calkowicie niezaplanowana :), atak na angoli z drugiej strony dolacza sie chyba Lech i Wisla, dzialo sie to jeszcze przed meczem. Co do saskiego to 99r.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 17:53
> Gaca Park Saski jest w W-wie i mecz był w 99r a 93 było w Chorzowie i Polacy nie
> lali sie z Angolami tylko miedzy sobą. Z tego co pamietam to w Saskim 1 skrzypce
> grała Wisła K.

Chyba cos Ci sie pomylilo kolego ... Wisly tam raczej wcale nie bylo , poniewaz Wisla nie byla w ukladzie na reprezentacje.
Pierwsze skrzypce napewno grala tam Legia , a poza tym Widzew , Motor , Slask , Lechia , napewno bylo tam tez obecnych kilka osob z Pogoni...:)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 18:00
> > Gaca Park Saski jest w W-wie i mecz był w 99r a 93 było w Chorzowie i Polacy
> nie
> lali sie z Angolami tylko miedzy sobą.

byla taka akcja zapoczatkowana przez
> nas :) calkowicie niezaplanowana :), atak na angoli z drugiej strony dolacza sie
> chyba Lech i Wisla, dzialo sie to jeszcze przed meczem. Co do saskiego to
> 99r.

hehe , dobre... Lech i Wisla po jednej stronie. Masz poczucie humoru chlopaku ;)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 18:08
napewno nie bralem wtedy udzialu w tej imprezie:)bo mialem wtedy 14 lat ale bardzo uwaznie obserwowalem te zajscia:)jedyne co w tym ciezkim szoku zaobserwowalem to ziomka z Lechii Gdansk ktory dorwal w swe rece Angola,uuuuuu byl to za mocny widok:)

PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 18:21
> napewno nie bralem wtedy udzialu w tej imprezie:)bo mialem wtedy 14 lat ale
> bardzo uwaznie obserwowalem te zajscia:)jedyne co w tym ciezkim szoku
> zaobserwowalem to ziomka z Lechii Gdansk ktory dorwal w swe rece Angola,uuuuuu
> byl to za mocny widok:)

W F H masz ziomkow w Lechii Gdansk? :P

Bartas
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 19:56
Chyba cos Ci sie pomylilo kolego ... Wisly tam raczej wcale
> nie bylo , poniewaz Wisla nie byla w ukladzie na reprezentacje.
Pierwsze
> skrzypce napewno grala tam Legia , a poza tym Widzew , Motor , Slask , Lechia ,
> napewno bylo tam tez obecnych kilka osob z Pogoni...:)

PSG powiedziałem że jeśli mnie pamięć nie myli.
PS.Temat do Hyde Parku [Ostatnio edytowane przez mksbart: 2003-12-07 20:26]

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 21:28
ehhh a myslalem ze to bylo w `93 , ale jednak sie myliłem :P

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 07/12/2003 22:40

hehe , dobre... Lech i Wisla po jednej stronie. Masz poczucie humoru
> chlopaku ;)

napisalem chyba ;), tak naprawde ciezko bylo sie zorietowac bo szybko pojawila sie antyterrorka i trzeba bylo sie ewakuwac do lasku, nigdzie nie napisalem ze byli razem jeno przylaczyli sie z innej strony. A co powiesz na to ze na tym samym meczu wchodzimy razem z Lechem :) na stadion?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 08/12/2003 11:07
>napisalem chyba ;), tak naprawde ciezko bylo sie zorietowac bo
> szybko pojawila sie antyterrorka i trzeba bylo sie ewakuwac do lasku, nigdzie
> nie napisalem ze byli razem jeno przylaczyli sie z innej strony. A co powiesz na
> to ze na tym samym meczu wchodzimy razem z Lechem :) na stadion?

hmmm... jakos nie chce mi sie w to wierzyc , ale skoro tak mowisz ... ;)
Lech razem ze swoimi przydupasami napewno pojawil sie w Warszawie na meczu Polska - Luksemburg.
Tej wizyty raczej nie bedzie milo wspominal ;)

mts
Kibic
Na forum od 8079 dni

Odp: ...Saski '99 ? co to ? - 09/12/2003 19:33
Shivan może i wchodziłeś z Lechem ale otym oprócz ciebie i ich pewnie nikt nie wiedział. a Wisła była wtedy na meczu oficjalnie (siedzieli na żylecie obok Anglików ze Śląskim i Lechią), też słyszałem że w saskim tneli nożami. a Pogoń stukneła Angoli w okolicach Agrykoli.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950123 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005