Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najciekawszy wyjazd << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pils
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8507 dni

Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 18:27
Jako ze na forum podobno panuje stypa :) a shivan podrzucil niezly pomysl no to jedziemy

moim najciekawszym wyjazdem byla wizyta w krk na meczu Polska- Izrael chyba 98r sam meczyk i atmosfera na trybunach zenada ale to co sie dzialo wokol zrobilo na mnie niezle wrazenie a mialem wtedy 15 lat

z wyjazdow na Pogon to fajnie wspominam (picnikowy) wyjazd na amice(za kondona) faza byla w pociagu na maxa im dluzej sie jechalo tym bylo weselej , fajny motyw byl jak chcielismy wbic sie do shopu po browary ( HWDP)
pzdr [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-12-06 18:41]

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 18:31
Bravo!!!Wkońcu coś ciekawego ;-) Ja na swoim końcie nie mam dużo wyjazdów ale pózniej coś napisze pozdro ;-)Napisze tylko jedno najlepsza widoczność to była w Bełchatowie ;-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-07 19:17]

Bo jest paru ludzi... Piraci
RUSH
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 18:35
na izbe , zartuje :)

krls
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 19:16
moim najfajniejszym wyjazdem byl mecz Legia-pogoń zajebista atmosfera na trybunach podczas drogi też

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
neon
Kibic
Na forum od 8081 dni

**

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 19:26
INWAZJA NA POZNAŃ - 10.10.2001

Niesamowita atmosfera, caly stadion pyrusow przeciw sektorowi Pogoni, niesamowity doping, baloniki, flagi na kijach, sektorowka, (lechowi sie podarla :) ), dramatyczne rzuty karne, nasza porazka i wreszcie kilkadziesiat rac lecacych tyrajskiego!!niezapomniane wrazenia, cos wspanialego!!

Braci sie nie traci...

Obrazek gif wstawiony na forum
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 20:09
ja bylem na jednym wyjezdzie w 2000 roku w Warszawie Pogon grala wtedy z polonia i wygrala 2:1 !!!!

TaDeX
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 20:47
Dla mnie najlepszy wyjazd byl na mecz Legia-Pogoń (0:0) i Lech-Pogoń (6:0) :) Oba mecze za czasow Gondora.

W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 06/12/2003 22:05
z Legia-Geteborg(za małolata),wszystkie Widzewy,Wisly,Poznanie,derby warsaw'97 i 00
z Pogonia-Krakow 02(1:3),Bialystok,Opoczno,Wodzislaw 02,Lech 01
a pozatym Gwardia Koszalin-Kotwica Kołobrzeg.pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 07/12/2003 00:43
Nierozumiem jednego,co może być ciekawe w wyjazdach typowo piknikowych do Wronek czy Wa-wy specjalnymi pociagami?
Mi utkwil w pamieci szczególnie jeden z pierwszych moich wyjazdów bodajże na jesień '97 autokarem do Łodzi na ŁKS i wszystkie atrakcje z nim związane (m.in.przebieżki po najlepszej dzielnicy ełksy Retkinii),niezły był też wyjazd na Petrę w ostatnim 1-ligowym sezonie za gondora oraz niedawny wyjazd na białe niedźwiedzie :) pzdr

Better dead than red!
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 07/12/2003 16:25
Najlepszy... Na 100% ŁKS chyba w 99r. w 100 pociągiem i wjazd od Fabrycznej na miasto gdzie psy czekały na Kaliskiej. EXTRA było. Dobry do Wrocka i na Węgry a niezapomniany jeszcze do Zamościa Na biletach w 1 strone 16 godz. podróży (nie chce jechać tam nigdy łamańcem :) ) [Ostatnio edytowane przez mksbart: 2003-12-07 16:27]

U-96
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Najciekawszy wyjazd - 07/12/2003 17:01
Slask-Pogon '01 - niezapomnioane przezycia ;)
San Marino-Polska '02 - 5 dniowy wyjazd, non stop kira i zabawa :D
Gornik-Pogon '03 - po tym meczu juz mnie nic nie zdziwi

Szlugi, wóda, gołe baby !
Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8368 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 15:21
Najciekawszy wyjazd ciezko powiedziec zalezy co bierzemy pod uwage:
1.atrakcje hools to napewno łks 97 retkinia, wyjazd do chorzowa 97i powrot atkakcje w poznaniu latajace siekiery nie zapomniany wyjazd,ostatnimi czasy napwno plock w maju tego roku i białystok
2.atmosera na meczach to wszystkie poznanie olsztyn 0 stopni snieg padajacy non stop tak samo widzew 13 minut meczu.zaglebie lubin chyba 98 badz 99 co Pogoń przegrala 0:2 100 osob z Pogońi ciagle spiewajacych i sie bawiacych
3.wyjazdy w najwiekszej liczbie 1500 gorzow 1200 wronki

Ogolnie ciezko wybrac duzo juz za mna jeszcze wiecej przede mna [Ostatnio edytowane przez RUBIN: 2003-12-08 15:22]

Surowi rodzice
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 17:51
ŁKS PP'02 w 7 osob(strach integruje :P)
LECH PP'01 (atmosfera,i 20tys leszkow spiewa moja ulubiona piosenke"Pogoń śledzie...")
Lubin(melanz w autokarze w fajnym skladzie...Pozdro Ursynow)
Plock'03 (avanti:D)
Bialystok(Łapy,avanti,ekipa)
Bełchatow(ekipa z niesbieskiego passata)
w ogole wszystkie wyjazdy tej rusndy(no moze poza jednym :/) byly fajne

Sami przeciw wszystkim!!!
kontiii
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 18:40
Bełchatów i ekipa z żółtego busika+kierooooooooooooo

POGOŃ SZCZECIN MKS
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 22:21
jesli chodzi o awanti to bezapelacyjnie Chorzow 93, gdzie praktycznie co chwila wybuchala bojka, ciekawie tez bylo na dworcu w Wroclawiu gdzie mielismy przesiadke wracajac z Walbrzycha i odwiedzili nas miejscowi, latalo praktycznie wszystko, czy wyjazdy :) do Polic szczegolnie jak przyjechala Lechia lub Arka. Nie moge zapomniec o moim pierwszym wyjezdzie do Gorzowa gdzie byl "przemarsz" przez miasto oraz dosc glosna sprawa o pogryzieniu kibica przez psa psa.

milo wspominam wyjazdy do Wroclawia, szczegolnie ten co Radek obronil nasza flage, i powrot kiedy nasz pociag zostal obrzucany kulkami od lorzysk, niektore przelatywaly na wylot pociagu :), oraz przejazdy przez Poznan gdzie z magicznego mostu, spadaly rozne gadzety na pociag. Wyjazd na Warte Poznan gdzie rozlecialy sie na stadionie dwa sektory przeznaczone dla gosci :)
nie moge zapomniec tez o Katowicach czy Wisle gdzie licznie wsponagali nas kibice Zaglebia Sosnowiec.

tak sie zlorzylo ze nie bylem ani razu w Warszawie, kariere wyjazdowa zakonczylem w 97 na meczu w Poznaniu.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 23:09
> jesli chodzi o awanti to bezapelacyjnie Chorzow 93, gdzie praktycznie co chwila
> wybuchala bojka, ciekawie tez bylo na dworcu w Wroclawiu gdzie mielismy
> przesiadke wracajac z Walbrzycha i odwiedzili nas miejscowi, latalo praktycznie
> wszystko, czy wyjazdy :) do Polic szczegolnie jak przyjechala Lechia lub Arka.
> Nie moge zapomniec o moim pierwszym wyjezdzie do Gorzowa gdzie byl "przemarsz"
> przez miasto oraz dosc glosna sprawa o pogryzieniu kibica przez psa psa.

milo
> wspominam wyjazdy do Wroclawia, szczegolnie ten co Radek obronil nasza flage, i
> powrot kiedy nasz pociag zostal obrzucany kulkami od lorzysk, niektore
> przelatywaly na wylot pociagu :), oraz przejazdy przez Poznan gdzie z magicznego
> mostu, spadaly rozne gadzety na pociag. Wyjazd na Warte Poznan gdzie rozlecialy
> sie na stadionie dwa sektory przeznaczone dla gosci :)
nie moge zapomniec tez o
> Katowicach czy Wisle gdzie licznie wsponagali nas kibice Zaglebia
> Sosnowiec.

tak sie zlorzylo ze nie bylem ani razu w Warszawie, kariere
> wyjazdowa zakonczylem w 97 na meczu w Poznaniu.

Hmmmm to są wspomnienia tylko pozazdrościć!A dlaczego zakończyłeś kariere wyjazdową???

Bo jest paru ludzi... Piraci
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 23:12
acha bym zapomnialal.....najlepszy melanz jaki przezylem to byl moj pierwszy mecz przyjazni po wyjezdzie ze stolicy.a mianowicie byl to mecz Legia-Pogoń(za czasow Bekdasa) co byl pociag specjalny za darmo.ja zameldowalem sie juz z 4 dni wczesniej,ale takiej jaaaazdy i melanzu w zyciu nie przezylem,alkohol lal sie strumieniami choc bylo jeszcze duzo innych rzeczy(zainteresowani wiedza z czego slynnie Stolica).meczu to prawie nie pamietam,pamietam tylko bramke Kaliciaka i spiewy na Mielcarskiego:)nigdy tego nie zapomne.
PS.Kleberson czy przypadkiem tez nas wtedy nie gosciles z chlopakami;)
pozdro.
CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 08/12/2003 23:24
jestem ciekawy co na temat najciekawszego wyjazdu powie Pan PSG ;) pozdro:)

K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 09/12/2003 10:14
2000, (a moze '01??) Radomsko. Ciekawy dlatego, bo to mój ostatni wyjazd na którym Pogoń wygrała( i to aż 3:0)!!! (kurwa pecha chyba przynosze?, no a w Białym jak wiadomo nie doczekaliśmy).
Napewno ostatnie 2 wyjazdy na leszka. wpierw niezła nerwówa z karnymi i niezła prezentacja z naszej strony, a pozniej 6:0...
Krakow 2001, byl to 1000 mecz Pogoni w ekstraklasie (!!) (w plecy 1:0), całkiem ciekawie. W 30 osob przez neizla trase do paszczy lwa (i ten kac w ok. chorzowa jakos mi tak utwil :)).
Mile wspominam tez wyjazd z Legia na Schalke, bo... blisko do Holadni bylo ;)
Z minionego sezonu to niezle bylo w Plocku. No i w obecnym sezonie 2 wyjazdy (na wiosne się poprawie :) ) Belchatów (autokar z Gryfina i melanz do B, a spowrotem kac - hwdp) i Białystok też niezle bylo.
No i wszystkie wyjazdy do Warszawy, pięknie je wspominam. W tym momencie pozdro dla Legii.
A no i dodam jeszcze PP Legia - GKS (96 rok chyba). Ten wyjazd to za malolata, wiec nei wiem czy go zaliczac czy nie. Ale to byla najwieksza zadyma na stadionie jaka w zyciu widzialem (zreszta przez wielu uznawana oficjalnie za druga po slaskim w 93).

Aha. NIekotrzy tak tu "tępią" wyjazdy do Wronek, ze piknikowe. Fakt piknikowe. Nie można ich równać z choćby białymstokiem czy tym podobnymi. Ale jak się jedzie autokarem z boku, i 40 osob znajomkow wyjazd do Wronek tez mozna milo wspominać ;)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Najciekawszy wyjazd - 09/12/2003 10:33
A skoro juz jestesmy przy tym temacie i ze nastał sezon ogórkowy to po raz kolejny wspomnę... Może by tak niekoniecznie jeden, ale kilku a nawet kilkunastu starszych kiboli cos skrobnelo, wydalo, wzorem Zielinskiego z Wroclawia? Bylo by co robic w przerwe zimową (jak nie tą to nawet niech na następną się nastawią). pzdr

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946087 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005