| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Cracovia , szykuje .... - 26/11/2003 19:02
Bardzo Mocne wzmocnienia.... Maja bycto dwaj zawodnicy ... z 1 ligi ... Tomasz Moskała ( Groclin ) i Adrian Sikora ( Gornik Zabrze ) !! Wladze tych klubow sa juz gotowe na negocjacje w sprawie tych zawodnikow ktorzy najprawdopodobniej w Rundzie Wiosennej zasila Cracovie... wiec Panie Ptak sa to sygnaly ze trzena zaczc dzialac .. jezeli nie chemy zostac w 2 lidze na 2 rok....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia , szykuje .... - 26/11/2003 20:29
no i co z tego, że jakiś Moskała czy ktoś tam inny z nazwiskiem ważny..nazwiska nie grają tylko umiejętności. mi się wydaje, że w Pogoni będą wzomcnienia którą pozwolą awansowac do extraklasy. a po co nam taki Moskała??mamy BUgiego I Olo..Olo dobrze przygotuje się do zesonzu i będzie siaty sypał
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Cracovia , szykuje .... - 26/11/2003 20:39
Najwazniejsze aby przez okres zimowy sie dobrze zgrali bo teraz nie było okazji przeciez klub był budowany z dnia na dzien to teraz bedzie okazja.Mam nadzieje ze Ptak nie przespi zimowego okresu transferowego i sciagnie jakichs konkretnych zawodników
|
|
|
|
|
Odp: Rywale , szykują .... - 26/11/2003 20:51
Co mnie Cracovia interesuje to jest forum Cracovii czy Pogoni ??!!! Zamiast tematu Cracovia, szykuje.... powinno być Rywale,szykują.......!! Pozdro
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-26 21:00]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|