| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:22
> bugaj na emeryture.... sciagnac mlodego, utalentowanego napatnika i dac mu
> szanse a to stare pruchno niech juz do rezerw przejdzie....
Kurwa czy ty jesteś jebnięty Chyba tak.
Zobacz jak wygląda napad bez Bugaja.
Moskalewicz zanim uderzy to musi 10 minut ustawaić se piłkę.
A Batata wyraźnie stracił formę. W takim razie kogo proponujesz za Bugaja możę Kaczorowski... albo Kułkiewicz..., fakt niech ściągną nowego dobrego naspastnika ale bez Bugaja jak widać w ataku ani rusz
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:36
> bugaj na emeryture.... sciagnac mlodego, utalentowanego napatnika i dac mu
> szanse a to stare pruchno niech juz do rezerw przejdzie....
kurde musze drugi raz pisac Czesciowo sie z toba nie zgodze ... Bugaj jest stary , ale jary . Gdy Artur przestal grac wszystko sie spierzylo . Fakt , ze przydal by sie jakis mlody utalentowany zawodnik , ale skad takiego sciagnac . Przykladem jest Gajewski , ktory przyszedl do druzyny na poczatku rundy i w sumie nic nie pokazal . A z reszta po co szukac , jak mamy w druzynie swietnego Macieja Kaczorowskiego . Tak powaznie to Maciek umie sie znalezc w polu karnym tylko brakuje mu wykonczenia . Brak instynktu sztrzeleckiego , moze kiedys sie jednak przelamie ?!
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:53
> A z reszta po co szukac , jak mamy w druzynie swietnego Macieja Kaczorowskiego . Tak powaznie to Maciek umie sie
> znalezc w polu karnym tylko brakuje mu wykonczenia . Brak instynktu sztrzeleckiego , moze kiedys sie jednak przelamie ?!
Nieeeeeeeeeeeeeee...... Proszę, nie wypowiadaj przy mnie nazwiska Kaczorowski... Ten człowiek przejdzie do historii Pogoni jako jeden z najgorszych napastników wszechczasów (jakieś 100 meczów i jedna bramka)...
Niech zatruwa życie kibicom innych drużyn, jak najdalej od Szczecina...
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 21:48
napewno sie przelamie ale juz nie w Pogoni bo w zime idzie gdzie indziej nieiwem co wy od niego chcecie ?? przeciez jest niezly jak dla mnie lepszy od Moskalewicza ...wiem ze mnie zbrechtacie ale takiej est moje zdanie ....
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 21:54
Bugi jak wino im starsze tym lepsze Dla mnie gadanie żeyb przeszedł na emeryture jest pojebane !! Bez niego portowcy nie mogą sobie poradzić w napadzie sama statystyka nawet to potwierdza !! w 4 ostatnich meczach tylko 2 bramki !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 22:52
Rush - znamy sie ?!?!
chuj w dupe bugajowi i baniakowi !!! niech spierdalajaja z kad przyszli!!
przeciez kazdy kto sie chwile zastanowi ( lech w II lidze ) i tak stwierdzi ze dla bugaja i baniaka nie bedzie miejsca w I lidze bo obaj sa do tego po prostu za slabi, ich miejscem jest II liga!!!!!!
a jakis tam max_dalnow , batonow2002 czy innych LeonLeszczy to szczeze pierdole .... i kolo chuja mi lata to co oni pisza, zaden z nich by mi tego w 4 oczy nie powtorzyl.....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 23:30
> a tak pozatym niie weim cos sie tak czepil bugaja i baniaka moze przez to ze ich nazwiska zaczynaja sie na B
Zajebisty tekst, chyba odkryłeś podłoże problemu 
> chuj w dupe bugajowi i baniakowi !!! niech
> spierdalajaja z kad przyszli!!
przeciez kazdy kto sie chwile zastanowi ( lech w
> II lidze ) i tak stwierdzi ze dla bugaja i baniaka nie bedzie miejsca w I lidze
> bo obaj sa do tego po prostu za slabi, ich miejscem jest II liga!!!!!!
Co do Baniaka - 100% racji. Bugaja nie oceniałbym tak surowo, choć to moja subiektywna opinia. Co by nie mówić o jego POWAŻNYCH brakach w technice, to jednak dobry napastnik. Wypruwa płuca na boisku i - co najważniejsze - strzela bramki, a to jest chyba najważniejsze.
I, choć zgadzam się że to typowy napastnik na drugą ligę, dałbym mu szansę w pierwszej lidze. Zwłascza wtedy, gdy będziemy mieli słaby skład i potrzebowali zajebistego walczaka z przodu.
Pozdrawiam.
[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-11-23 23:31]
|
|
|
|
|
Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 24/11/2003 16:46
bugaj choc stary to zapierdala jak pojebany na co nam mlody zamiast niego ? chyba tylko po to zeby zmnijeszyc srednia wieku w druzynie... mlodzi niech sie szkola zeby zastapic artura jak bedzie mial nastepna kontuzja- o ile takowa bedzie... na wiosne zagra i niedowiarkom udowodni ze warto go wystawiac w 1 skaldzie... pzdr
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|