Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Artur Bugaj.....Kontuzja << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bleble
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8116 dni

Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 17:35
Mam pytanie czy wie ktos przez ile czasu kontuzjowany bedzie ... czolowy strzelec 2 ligi jak i Pogoni Szczecin Arur Bugaj ??

RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 17:54
20 lat

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 19:04
RUSH przesadziles z tymi 20 latami :) To prawie cwierc wieku :P :d
15 lat to maXimum :)

1948
KMT
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 19:27
Wg mnie 14:P Nie no tak na serio to nie wiem,ale chyba na wiosne bedzie grał:D Jak dobrze pojdzie..;)

[Ostatnio edytowane przez DJkemoT: 2003-11-23 19:28]

Bądz dumny z tego kim jesteś...
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 19:50
Racjonalnie rzecz biorąc i subiektywnie rzecz patrząc to koło 10 będzie nie ??
Reasumując: na wiosne powinien już grać :D [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-23 19:55]

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:10
bugaj na emeryture.... sciagnac mlodego, utalentowanego napatnika i dac mu szanse a to stare pruchno niech juz do rezerw przejdzie....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:22
> bugaj na emeryture.... sciagnac mlodego, utalentowanego napatnika i dac mu
> szanse a to stare pruchno niech juz do rezerw przejdzie....

Kurwa czy ty jesteś jebnięty??? Chyba tak.
Zobacz jak wygląda napad bez Bugaja.
Moskalewicz zanim uderzy to musi 10 minut ustawaić se piłkę.
A Batata wyraźnie stracił formę. W takim razie kogo proponujesz za Bugaja możę Kaczorowski... albo Kułkiewicz..., fakt niech ściągną nowego dobrego naspastnika ale bez Bugaja jak widać w ataku ani rusz

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
RosSi
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:36
> bugaj na emeryture.... sciagnac mlodego, utalentowanego napatnika i dac mu
> szanse a to stare pruchno niech juz do rezerw przejdzie....

kurde musze drugi raz pisac Czesciowo sie z toba nie zgodze ... Bugaj jest stary , ale jary . Gdy Artur przestal grac wszystko sie spierzylo . Fakt , ze przydal by sie jakis mlody utalentowany zawodnik , ale skad takiego sciagnac . Przykladem jest Gajewski , ktory przyszedl do druzyny na poczatku rundy i w sumie nic nie pokazal . A z reszta po co szukac , jak mamy w druzynie swietnego Macieja Kaczorowskiego . Tak powaznie to Maciek umie sie znalezc w polu karnym tylko brakuje mu wykonczenia . Brak instynktu sztrzeleckiego , moze kiedys sie jednak przelamie ?!

//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 20:53
> A z reszta po co szukac , jak mamy w druzynie swietnego Macieja Kaczorowskiego . Tak powaznie to Maciek umie sie
> znalezc w polu karnym tylko brakuje mu wykonczenia . Brak instynktu sztrzeleckiego , moze kiedys sie jednak przelamie ?!

Nieeeeeeeeeeeeeee...... Proszę, nie wypowiadaj przy mnie nazwiska Kaczorowski... Ten człowiek przejdzie do historii Pogoni jako jeden z najgorszych napastników wszechczasów (jakieś 100 meczów i jedna bramka)...
Niech zatruwa życie kibicom innych drużyn, jak najdalej od Szczecina...

bleble
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 21:48
napewno sie przelamie ale juz nie w Pogoni bo w zime idzie gdzie indziej :( nieiwem co wy od niego chcecie ?? przeciez jest niezly jak dla mnie lepszy od Moskalewicza ...wiem ze mnie zbrechtacie ale takiej est moje zdanie ....

ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 21:54
Bugi jak wino :) im starsze tym lepsze :D Dla mnie gadanie żeyb przeszedł na emeryture jest pojebane !! Bez niego portowcy nie mogą sobie poradzić w napadzie sama statystyka nawet to potwierdza !! w 4 ostatnich meczach tylko 2 bramki !!

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 22:03
Bugi juz jest chyba zdrowy tylko jeszcze jakies rehabilitacje ale w treningach chyab jzu powinien uczestniczyc

RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 22:37
Ale cie zjechali maly:)choc to nie twoja dziedzina rzemiosla kibicowskiego .

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 22:52
Rush - znamy sie ?!?!

chuj w dupe bugajowi i baniakowi !!! niech spierdalajaja z kad przyszli!!
przeciez kazdy kto sie chwile zastanowi ( lech w II lidze ) i tak stwierdzi ze dla bugaja i baniaka nie bedzie miejsca w I lidze bo obaj sa do tego po prostu za slabi, ich miejscem jest II liga!!!!!!

a jakis tam max_dalnow , batonow2002 czy innych LeonLeszczy to szczeze pierdole .... i kolo chuja mi lata to co oni pisza, zaden z nich by mi tego w 4 oczy nie powtorzyl.....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 23/11/2003 23:30
> a tak pozatym niie weim cos sie tak czepil bugaja i baniaka moze przez to ze ich nazwiska zaczynaja sie na B

lol lol lol Zajebisty tekst, chyba odkryłeś podłoże problemu :)

> chuj w dupe bugajowi i baniakowi !!! niech
> spierdalajaja z kad przyszli!!
przeciez kazdy kto sie chwile zastanowi ( lech w
> II lidze ) i tak stwierdzi ze dla bugaja i baniaka nie bedzie miejsca w I lidze
> bo obaj sa do tego po prostu za slabi, ich miejscem jest II liga!!!!!!

Co do Baniaka - 100% racji. Bugaja nie oceniałbym tak surowo, choć to moja subiektywna opinia. Co by nie mówić o jego POWAŻNYCH brakach w technice, to jednak dobry napastnik. Wypruwa płuca na boisku i - co najważniejsze - strzela bramki, a to jest chyba najważniejsze.
I, choć zgadzam się że to typowy napastnik na drugą ligę, dałbym mu szansę w pierwszej lidze. Zwłascza wtedy, gdy będziemy mieli słaby skład i potrzebowali zajebistego walczaka z przodu.

Pozdrawiam.

[Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-11-23 23:31]

CHUDY
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 24/11/2003 16:46
bugaj choc stary to zapierdala jak pojebany na co nam mlody zamiast niego???? chyba tylko po to zeby zmnijeszyc srednia wieku w druzynie... mlodzi niech sie szkola zeby zastapic artura jak bedzie mial nastepna kontuzja- o ile takowa bedzie... na wiosne zagra i niedowiarkom udowodni ze warto go wystawiac w 1 skaldzie... pzdr

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
krls
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 24/11/2003 17:33
niech sciaagna tego malego_ps i zobaczymy moze bedzie lepszy

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
RUSH
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Artur Bugaj.....Kontuzja - 24/11/2003 23:21
nie ,ale mam podobne poglady do ciebie na pewne sprawy ,tak wnioskuje w twoich wpisow [Ostatnio edytowane przez RUSH: 2003-11-24 23:36]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768950114 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005