| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Przygotowania do meczu z miedziakami... - 17/11/2003 21:34
UWAGA! Do wszystkich, którzy chcieliby pomóc w przygotowaniach do meczu z Zagłębiem: W środe (19.11.2003), o godzinie 16.45 pod flagownia (bocianie gniazdo ), organizujemy spotkanie dotyczące przygotowań do meczu.
Teraz macie szanse przedstawić swoje pomysły i naprawde pomóc - dość z napinką!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przygotowania do meczu z miedziakami... - 19/11/2003 21:39
> Wiadome Było ze przyjdzie tylko 1 albo wogole , wszyscy tacy madrzy na forum a
> potem zamylaja ze czasu nie mialem !!! Ja nie poszedlem bo sadze ze by mnie
> ladnie zbrechtali bo mam 14 lat...... wiec ..poszedl bym na marne ... pomysł był dobry tylko może troche za mało "rozleklamowany" myśle że na wiosne będzie lepiej ;-)A czy masz 14 czy 18 to nie jest róznica jeśli chcesz naprawde pomóc to nie jest istotne!!!A tak p.s. to nie obiecywałem że przyjde;-) Ale jak napisałem wcześniej myśle że wiosną bedzie większy odzew na takie okcje MŁODE WILKI 3-majcie się
[Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-20 14:56] [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-20 14:59]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przygotowania do meczu z miedziakami... - 19/11/2003 23:07
> hahaha taka sama sytuacja jak z letnim meczem pomiedzy forumowiczami, no prawie
> taka sama wtedy bylo wiecej chetnych 
Z meczami jest inna sprawa zostały odłożone na wiosne bo teraz sam wiesz jaka jest pogoda...Ale do tematu napewno powrócimy ;-) Pzdr
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przygotowania do meczu z miedziakami... - 20/11/2003 10:30
UWAGA! Do wszystkich, którzy chcieliby pomóc w przygotowaniach do meczu z Zagłębiem: W środe (19.11.2003), o godzinie 16.45 pod flagownia (bocianie gniazdo ), organizujemy spotkanie dotyczące przygotowań do meczu.
Teraz macie szanse przedstawić swoje pomysły i naprawde pomóc - dość z napinką!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przecież wyraźnie jest napisane,że mogli przyjść WSZYSCY, którzy chcą pomóc,
Mayday - tak Defciu był
Pozdro
|
Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Przygotowania do meczu z miedziakami... - 20/11/2003 11:19
oj żyleta nie mówie o meczach ktoremialy sie odbywać miedzy dzielnicami tylko tym ktory mnial sie odbyc w samym środku lata (wakacji)
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&id=4263
http://forum.pogononline.pl/temat.php?did=3&id=4278
sor za off topic ale musialem sprostowac pozdro [Ostatnio edytowane przez henieq: 2003-11-20 11:27]
|
na dobre i na złe
|
|
|
- 1
-
|