Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> GKS- Pogoń 2-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mati.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8140 dni

GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 19:19
Przegrywamy już 2-0:(:( Portowcy co jest?? [Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2003-11-15 20:19]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:25
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS. :):):):):):)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
KMT
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:44
No kurde nie wiem co sie dzieje:( Co sie stało portowcy??????

Bądz dumny z tego kim jesteś...
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:47
Niestety nasza Pogoń gra jakoś słabo. Tak jakby się wypalili początek sezonu wypasiony 1:0 z Groclinem 7:1 potem 5:1 a teraz fatalny mecz z błękitnymi , potem jakoś udało im się z Cracovią 3:0 potem kompletna żenada 3:1 z KSZO i nieciekawy mecz z Podbeskidziem. A teraz już 2:0 w tyłek... mam nadzieję że jakoś przetrwają z Zagłębiem i przemyślą wszystko. Będą mieli czas... może kilka wzmocnień... no ale mam nadzieję że Pogoń narazie chce wymęczyć przeciwnika a potem wygrają 3:2 trzeba przecież zauważyć że w ostatnich kolejkach mieliśmy lidera tylko dlatego że nasi główni rywale słabo grali... [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2003-11-15 19:51]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 19:53
Nie ma co ukrywać, że sezon dał we znaki portowcom. I nie ma co ukrywać ale portowcy są zmęczeni sezonem. A co do wzmocnien.wzmocnienia muszą być nie da rady. już teraz trzeba budować sqad na 1 ligą bo później może być za późno już. Zastanawia mnie jedno. Czemu Drumlak siedział znów 1 połowe na ławie?? nie rozumem ruchu Baniaka. mecz na najwyżej półce a Drumi znów siedzi. nie czaje o co w tym wszystkim chodzi.:(

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
olo84
Kibic
Na forum od 8859 dni

Odp: GKS- Pogoń - 15/11/2003 20:12
> Nie ma co ukrywać, że sezon dał we znaki portowcom. I nie ma co ukrywać ale
> portowcy są zmęczeni sezonem. A co do wzmocnien.wzmocnienia muszą być nie da
> rady. już teraz trzeba budować sqad na 1 ligą bo później może być za późno już.
> Zastanawia mnie jedno. Czemu Drumlak siedział znów 1 połowe na ławie?? nie
> rozumem ruchu Baniaka. mecz na najwyżej półce a Drumi znów siedzi. nie czaje o
> co w tym wszystkim chodzi.:(

Drumlak jest kontuzjowany

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
bleble
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:27
No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej........... Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos pojdzie...:( !!!!!!!

bleble
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:29
nie no zaruje z tymi cieniakami ale moglismy wywiezc conajmniej jeden point !!!!

TomY
Kibic
Na forum od 8512 dni

**

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:31
> No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej...........
> Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos
> pojdzie...:( !!!!!!!

Sam jesteś cieniak. Płyń z tąd. Brak mi słow na takich "kibiców"

Pitu
Kibic
Na forum od 8125 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:32
Szkoda w pierwszych minutach Pogoń grała dobrze teraz trzeba wygrać z Zagłębiem ciekawe ile kibiców po tej przegranej przyjdzie na mecz w Szczecinie myśle że dużo ale są tacy którzy nie ruszą dupy.

Pitu
Kibic
Na forum od 8125 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:33
> No i Po meczu , oczywiscie Pogon przegrala , a jak moglo byc inaczej...........
> Pogoń to poprostu cieniaki............ mam nadzieje ze z zaglebiem jakos
> pojdzie...:( !!!!!!! .kurde nieudalo sie i jusz cieniaki mamy 2 miejsce chłopie ciesz sie

Yeti
Kibic
Na forum od 8106 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:33
;( liczyłem chociaż na remis.. jeszcze jeden mecz w tej rundzie, który mam nadzieje wygramy

trzeba być na dnie by móc sięgnąć nieba, wpierw trzeba odejśc żeby móc powrócic, trzeba nic nie miec by chcieć swój los odwrócić...
do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!
Pitu
Kibic
Na forum od 8125 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:35
jestem z kumplem wyszłem na chwile a on jusz pisze i na dodatek źle sorry

pachol
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:45
kurde Potowcy co jest???
trudno nie udalo sie, na zaglebiu na pewno bedzie lepiej
DUMNI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PORAZCE!!

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:48
Baniak Trzeba było dłużej trzymać na ławie Drumiego !!!!!! :(

bleble
Kibic
Na forum od 8116 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 20:59
przeciez napisalem pod spodem ze zartuje ty sie naucz czytac a to nie moj pech ze jestes takim i**** zeby nie patrzec na to co sie pisze !!!!!!!!!!!!! Dumnie Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce !!!!!!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8624 dni

**

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:05
wez bleble sie uspokuj daunie . widze ze niby sie poprawiles nastepnym postem ale i tak nie lubie takich kibicow jak ty !!!

Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:21
Mam nadzieję że z Zagłębiem wygramy. NIC SIĘ NIE STAŁO, PORTOWCY NIC SIĘ NIE STAŁO.

Babilon Team
TomY
Kibic
Na forum od 8512 dni

**

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:30
> przeciez napisalem pod spodem ze zartuje ty sie naucz czytac a to nie moj pech
> ze jestes takim i**** zeby nie patrzec na to co sie pisze !!!!!!!!!!!!! Dumnie
> Po Zwyciestwie Wierni Po Porazce !!!!!!!

Imbecyl ...?? no cóż, nie zniże sie do Twojego poziomu, za daleko :) Po co robisz 2 wpisy po sobie? Trzeba było edytowac i poprawic. No cóż, ale po co skoro można nabić posta.
Po 2, to gdy ja zaczynałem pisac to Twojego 2 postu jeszcze nie było.

Jestes tu od niedawna to naucz sie szacunku dla innch i dostosuj sie do zasad tu panujących.

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:39
kurwa jak czytam te wypowiedzi pt. "co jest Portowcy?" , "co się stało Portowcy?" to mi się rzygać chce :mad: kurwa a co sie miało stać - przegrali poprostu... kurwa tak to jest że wygrywa lepszy albo ten komu sedzia pomoze. Byli słabsi i dostali po dupie - takie to trudne do zrozumienia ???

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768954081 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005