| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bosman ... - 13/11/2003 21:33
Lech Premium zrobiło teraz tak ze jak zakupisz lecha to dwa grosze z tego piwa idą na rozbudowanie stadionów : Wisły Płock i Kraków i Lecha Poznań . Więc taką akcje powinien zrobić też Bosman i 3 grosze od piwa pojdzi na rozbudowe stadionu ! Co o tym sądzicie ?
Moze ten temat pozno zaczolem bo o tym lechu juz wczesniej mozna bylo sie dowiedziec ale teraz wlasnie sobieo tym przypomnialem ze mi cos kiedys takiego do głowy przyszlo
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:34
ja bym proponował inne piwko..bo bosman mi nie podchodzi..nie lepiej warke albo calsberga??
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:37
masz 16 lat i sie za piwo chwytasz?!?!
a czemuz to "Bosman" ci nie smakuje?!?!! w Szczecinie pije sie Bosmany a w Warszawiie "Krolewskie" to taka tradycja!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:39
Bosman dlatego bo on z tego co wiem to sie robi w szczecinie ! Mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie proponuje aby mlode wilki moze poruszyly gdzies ta sprawe moze sam iwysali jakies pismodo bosmana ?
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:39
> masz 16 lat i sie za piwo chwytasz?!?!
a czemuz to "Bosman" ci nie smakuje?!?!!
> w Szczecinie pije sie Bosmany a w Warszawiie "Krolewskie" to taka tradycja!
nie zaszkodzi czasem wypić piwko mniejsi ode mnie już piją i to jak..a ja kulturalnie pije hyhy No to mogą być te bosmany jak taka tradycja..ale szczerze wątpie, że coś takie by było w Szczecinie
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:42
warka jest warką
ale bosman to dobre piwo
więc nie wybrzydzaj
zresztą zobacz czego najwięcej się pije w Szczecinie
czerwonego fulla i zielonego specjala
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:44
> warka jest warką
ale bosman to dobre piwo
więc nie wybrzydzaj
zresztą zobacz
> czego najwięcej się pije w Szczecinie
czerwonego fulla i zielonego specjala 
racja z tym się zgadzam no dobra widze ze wiekszoć osób pija Bosmany wiec niech beda Bosmany..ale w sumie Bosmana nie ma w całej Polsce a Warka jest..a co za tym idzie??wieć Frutu na klub czy stadion.
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 21:45
a czemuz to "Bosman" ci nie smakuje?!?!!
> w Szczecinie pije sie Bosmany a w Warszawiie "Krolewskie" to taka tradycja!
pomysl rzucony ale co z tego wyjdzie to inna sprawa mysle ze ciezko by bylo z taka inicjatywa....z tym czerwonym Bosmanem to macie racje bo Bosman jest obecnie w miare tani i dobry! a moj ojciec jest juz chyba ze 20 lat wierny tylko czerwonemu Bosmanowi......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 22:10
> Bosman dlatego bo on z tego co wiem to sie robi w szczecinie ! Mam nadzieje ze
> ktos sie tym zajmie proponuje aby mlode wilki moze poruszyly gdzies ta sprawe
> moze sam iwysali jakies pismodo bosmana ?
No pewnie... wrzuce na sieie gajerek pójde prosto do browaru i powiem że jestem menażerem znanej i cenionej grupy kibiców, w której to szeregach znajdują się najwybitniejsze osobistości szczecina... blablabla.... i kasa do rączki bez gadania. Albo lepiej damy ogłoszenie w gazecie że chcemy z każdego produktu pare groszy to firmy będą sie pchały drzwiami i oknami 
a poważnie to można o tym pomyśleć ale pożniej pomysł dobry
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 22:23
>No pewnie... wrzuce na sieie
> gajerek pójde prosto do browaru i powiem że jestem menażerem znanej i cenionej
> grupy kibiców, w której to szeregach znajdują się najwybitniejsze osobistości
> szczecina... blablabla.... i kasa do rączki bez gadania. Albo lepiej damy
> ogłoszenie w gazecie że chcemy z każdego produktu pare groszy to firmy będą sie
> pchały drzwiami i oknami 
a poważnie to można o tym pomyśleć ale pożniej
> pomysł dobry
hehehe.Dobra wypowiedz Co do pomysłu uważam za dobry tylko czy realny?
|
Bądz dumny z tego kim jesteś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 13/11/2003 23:42
Pomysł Świetny ...tylko raczej niewypalii ! Trza byłoby zwrócić sie z tym do jakiś wysoko postawionych gogusiów !!! ..bo takie gadki na forum nic niedadza !!! Ale należałoby spróbować !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 14/11/2003 09:44
niestety musze was zmartwić !! Bosman jest własnością okocimia który podlega carlsbergowi, takze wątpie żeby chcieli wspierać patriotyzm lokalny zachodniego pomorza ! ale jak to się mówi kto niepróbuje ten niema !
|
ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 14/11/2003 14:32
> A co w wieku 16 lat piwa nie mozna pic ja juz pilem od 13 i jakos sie nie
> zdemoralizowalem 
o zgadzam sie zgadzam..browarek jescze chyba nikomu nie zaszkodził
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 14/11/2003 14:41
No ja też mam 16 lat ale to nieważne...
Pomysł dobry ale z wielu przyczyn narazie nierealny jak podkreślił Helmut.
Ps. Moze zrobimy akcje, że w hipermarketach będzie pólka z herbem Pogoni i z kadego produktu który tam jest będzie szła kasa na Pogoń
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 14/11/2003 15:39
a ty w jakim wieku zaczełes pic??od browara jeszcze nikomu nie zaszkodziło.Zgadzam sie ze w Szczecinie powinno sie pic Bosmana w koncu jest "nasz".Co do pomysłu to wydaje mi sie iz nie ejst to zbyt dobry pomysł poniewaz Bosman nie ejst takim potentatem jak Lech Premium, którego pije sie w całej Polsce a Bosmana w wiekszosci w okolicach Szczecina i wojewodztwa
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bosman ... - 14/11/2003 15:47
no bosman wypas piffko fajnie by bylo tak zjednoczyc browar i kibicow moze i darmowe piwo by na stadionie zrobic hehe nie bez kitu te 3 grosze to dobry pomysl znajac niektorych kibicow stwierdzam ze po miesiacu bysmy na nowy stadion uzbierali pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|