| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 10/11/2003 09:52
Z tego co sie dowiedzialam mecz Pogoni w ostaniej kolejce bedzie transmitowany w CANAL+, wiec mam nadzieje........a w sumie to jestem praktycznie przekonana ze na stadionie przy ulicy Twardowskiego pojawi sie wielu kibicow......kibicow ktorzy pokaza calej Polsce.......ze najlepsi kibice to wlasnie my....i ze tylko tak sie , tak sie MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [Ostatnio edytowane przez beatrise: 2003-11-10 10:02]
|
Pogoń Szczecin Forever!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 10/11/2003 11:09
super     
zaloze sie ze niektorzy zostana w cieplutkim domciu
oczywiscie ci "najbardziej zagorzalsi" co wychodza juz w 85 minucie hehe
mam nadzieje ze chlopaki nie odwalą chały na cała Polskę
i zdobeda trzy punkty po ładnej grze
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 10/11/2003 12:27
Tak Tak cała Polska zobaczy jak sie Szczecin bawi Kurwa Pikniki Jazdaaaaaaaaa ruszajcie dupska to juz nie zależy od tych co śpiewaj jak wyjdzie ten mecz tylko od was ale jestem nadzieji że bedzie dobrze bo ona mnie utrzymuje przy życiu jeszcze
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 11/11/2003 12:48
bedzie dobry meczyq ja jak zawsze optymistycznie ale to moj plus!!!! bedzie 18 tysiecy ludzi super atmosfera i wynik do przodu pzdr
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
Odp: Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 11/11/2003 16:13
Piątek czy sobota ...prawie żadna różncia !!! Grunt to pokazać się z jak najlepszej strony w Polsce !!! tak więc Ludzie na stadion i doping przez 90 minut, tylko niedajcie ciała jak z Podbeskidziem !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Zaglebie w CALAN+!!!!! - 11/11/2003 18:58
> ojoj to extra cala stadion musi dopingowac przez 120 minu !!! 90 meczu i 20
> przed meczem i 10 po meczu !! ja z moim kumplem postaram ysie rozkrecac doping
> na 17
Heh no to z całą pewnością dużo zdziałacie Życzę powodzenia :biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|