| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 03/11/2003 14:55
No właśnie jak ktoś wie to od kiedy przedsprzedarz i wjakich godzinach najlepiej to kasy na stadionie od kiedy otwierają...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 03/11/2003 15:16
Hehe bilety pewnie od srody a gdzie to nie wiem... pewnie tak jak zwykle...
----------- O C E N Z U R O W A N O ------------ (zgodnie z zyczeniem) [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2003-11-03 22:53]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 03/11/2003 22:52
moze i smieszne, tylko nie wiem po co sie pytac co dwa tygodnie o to samo
przeciez w warzywniakach i galanterii nie beda sprzedawac
a jak ktos sie wzruszyl to bardzo przepraszam
"...wybaczajcie, a bedzie wam wybaczone..."
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 04/11/2003 00:14
> aa taki
> pewny nie badz w Polsce mieszkamy przeciez
wlasciwie masz racje, zyjemy w cudownym kraju (czytaj: pelnym cudow i cudownych pomyslow)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 07/11/2003 17:08
odnośnie jutrzejszego meczu niestety nie będę mógłbyć na meczu(chory ) i mam pytanko Będzie relacja z meczu w radiu??a jeśli tak to w jakim??(mam nadzieję, że nie będzie tak tragiczna jak ostatnia)
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 07/11/2003 17:18
jak chodzi o radio będzie znów tak samo .ujowa audycja jak ostatnio, jak o telewizje to będzie emitowany mecz najpawdopodobniej w poniedziałek, a jak chcesz znać wynik co najmniej 2, 3 po strzeleniu bramki wejdź na http://www.nazywo.interia.pl tam są bardzooo najbierząco info....
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Podbeskidzie (bilety) - 07/11/2003 17:28
> jak chodzi o radio będzie znów tak samo .ujowa audycja jak ostatnio, jak o
> telewizje to będzie emitowany mecz najpawdopodobniej w poniedziałek, a jak
> chcesz znać wynik co najmniej 2, 3 po strzeleniu bramki wejdź na
> http://www.nazywo.interia.pl tam są bardzooo najbierząco info....
ok dzięki z nazwyo.interia.pl to wiem ale głownie chodzi mi o to by była audycja life w radiu czyli niestety tak jak ostatnio a wogóle radio plus już nie daje audycji??kiedyś dawali..
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|