| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 09:56
Witam! Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem przeprowadzenia ankiety wsród kibiców Pogoni i wreszcie się na to zdecydowałem... Teraz wyjaśnie o co w tym chodzi:
Jako, że na forum Pogoń On - Line nie ma możliwości zrobienia głosowania poprzez zwykłe kliknięcie jak na innych forach postanowiłem, że biorący udział w ankiecie zrobią ranking. Pierwsza część tej ankiety dotyczy bramkarza. A pytanie brzmi:
Którego bramkarza z niżej wymienionych najchętniej widział(a)byś w przyszłym sezonie w barwach Pogoni?
1. Radosław Majdan.
2. Bogusław Wyparło.
3. Sławomir Olszewski.
4. Własny typ (nieobowiązkowy).
Chciałbym żeby każdy kibic Pogoni wziął udział w ankiecie i zrobił z w/w ranking. Jeżeli ktoś zdecyduje się podać także własny typ, chciałbym aby był to raczej realistyczny typ, a nie Kahn, Casillas czy choćby Dudek.
Dziękuje za wszystkie głosy i proszę o poważne potraktowanie ankiety!! Kolejne części już wkrótce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 10:07
Odpowiem tak:
Majdan - dajmy mu już spokój, niech gra sobie zagranicą i tak wiele lat grał
dla nas!!!
Olszewski - raczej nie, szczególnie po jego wypowiedziach mogło by być ciężko z
zaakceptowaniem go w tym klubie!!!
Wyparło - to dobry bramkarz i jeśli ponoże w wywalczeniu awansu to powinien
grać dalej!!!
Myślę, że powinniśmy postawić na młodych, a z obecnie grających to może Liberda albo Piekutowski...
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 10:21
Radzio, ale i tak nie bedzie chcial grac w Pogoni, a jak straci forme i nikt go nie zechce to juz bedzie za slaby nawet na Pogon. Niech wiec zostanie Bodzio
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 11:56
Jeśli awansujemy to na bramce musi zostac Wyparło , jeżeli chcemy liczyć sie w 1 lidze musimy tworzyć zgrany kolektyw łącznie z bramkarzem , ale bardzo chętnie zobaczyłbym na twardowskiego liberde ale tylko wtedy jakby bodziowi nie szło drugim bramkarzem powinien byc ten z arkoni Fabiniak czy jakos tak!!!:diabel:
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 12:11
Mój własny typ to:
1) Bogusław Wyparło
2) Fabianik (młody bramkarz z Arkoni)
3)Radosław Majdan(wiele dla nas zrobił)
4)Tomasz Kuszczak(młody bramkarz Herty)
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 12:47
> ale bardzo chętnie zobaczyłbym na twardowskiego Liberde
ja też! wkoncu miałby kto te krzesełka wyczyścić rpzed meczem
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 13:03
Ja myśle że Bodzio W. powinien zostać waszym bramkarzem również na przyszły sezon. [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2003-11-02 13:03]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ANKIETA! Cz.1. BRAMKARZ - 02/11/2003 15:00
Bodzio jest odpowiedni na ten czas, olszewski odpada za swoje slowa w PN, a Radka chetnie bym widzial, tylko watpie aby teraz chcial u nas grac.
Wiec Wyparło zostaje.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|