| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 18/10/2003 23:54
Zobaczymy czy beda fundusze z klubu na ten wyjazd ( powinny byc bo zadymy na craxe nie bylo ) . Co do transportu to info ukaze sie w prasie i w necie. W czwartkowym Fansie napewno.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 18:16
no do ostrowca wybiera sie 1600 kiboli Pogońi a ten wyjazd jest najgorszy w tej rundzie(chodzi o dojazd)
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 19:07
> Zobaczymy czy beda fundusze z klubu na ten wyjazd ( powinny byc bo zadymy na
> craxe nie bylo ) . Co do transportu to info ukaze sie w prasie i w necie. W
> czwartkowym Fansie napewno.
A to już bez dofinansowania żaden z was się nie ruszy na wyjazd?Znając życie to kolejny już raz na wyjazd wybierze się grupa ta sama grupa kiboli (ah te melanże) co zawsze,bo niestety inni bez specjala lub specjalnie rozgłośnionego wyjazdu (Białystok) nie ruszy się poza Szczecin.
Łobuzy
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 19:27
Niechce byc postrzegany jako gosc ktory tylko narzeka,ale wkurza mnie to ze w Szczecinie chodzi po 15 tys ludzi, a na wyjazd jedzie garstka tych samych chlopakow.Pozdro WFH 
Całe życie na melanżu
|
Better dead than red!
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 19:41
poczekaj Rafal jak bedzie sie zblizal wielkimi krokami awans do pierwszej ligi to dopiero bedzie ehhhh...:/pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 19:43
acha Żyleta z takim zapalem jak ty masz to daleko i dlugo nigdzie nie pojedziesz,pamietaj nie siano jest najwazniejsze na wyjazdach!pzdr Rafał.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 20:56
hmm... nie pamietam kiedy na jakis wyjazd wydalem 30 zeta?!
faktycznie jak by trzebabylo miec 30 zeta na kazdym wyjezdzie albo sie nie jezdzi to bym chyba pojechal.... nigdzie
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 22:43
O Stargradzie to nawet juz nie mysle, bo ten mecz zaplanowalem juz dawno... Serio na Kszo bedzie nas tyle?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 20/10/2003 22:56
Ja bym sobie pojecal ALe po Pierwsz Priomo: rodzice mi nie pozwola (w srode zebranie mam to jzu wogule) po drugie Primo Kasa ale to jak by moze dal rade a Po trzecie Sam nie wiem
Jak narazie bylem na jednym wyjezdzie do Warszawy ale to Osobno z Ojcem bylem wtedy na VIPACH i darlem sie tam hahah trochce I sie na mnie PAtrzeli jak na glupka czasem i widziael Wernera jak mnie zobaczyl z szaliczkiem Pogoni wtedy to mi z oczow zniknol i do konica meczu go nie widzielm a nie raz jak wychodzielm zaluje ze mu nie wyjebalem wtedy ale cóż hehe
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wyjazd do Ostrowca - 21/10/2003 15:32
Ziemniak co nas obchodzi czy jedziesz czy nie?Poza tym po co mowisz dlaczego nie mozesz jechac??Moim zdaniem zbedny jest twoj komentarz... [Ostatnio edytowane przez Filip_Mks: 2003-10-21 16:37]
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|