| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 16:49
Najbardziej mnie rozwalił, gdy w przerwie powiedział coś takiego: "Przypominam, że najnowsza piłka Floriana Krygiera jest do nabycia w kiosku na stadionie".
Poza tym, większych błędów nie zauważyłem poza tym, że jest głupkowaty i wiecznie najebany.
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 17:03
Ja nie wiem co Wy chcecie - Baranowski jest spoko gostek :biglaugh: Wiadomo, że jak każdemu zdarzają się mu błędy (to rzecz ludzka) ale generalnie jest dobrym spikerem, zawsze jest jakaś okazja, by się trochę z niego pośmiać, czasem zarzuci jakiś głupi text i przynajmnije jest ciekawie. Jak nie chcecie, by spiker popełniał błędy i nie był najebany to najlepiej zatrudnić jakąś maszynę do tej roboty - raczej się nie pomyli i nic nie wypije, bo inaczej jej się obwody popalą
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 17:50
BARANEK JEST LOOZIK ZIOMUS LUBIE JAK SIE MYLI BO MI SIE SMIEC Z NIEGO CHCE.... A JUZ ZUPELNIE WYJEBANY BYLBY GDYBY TAK NAKRECAL LUDZI JAK NP. SPIKER W NANTES FRANCUSKIM..A NIE WIEM CZY WAM WIADOMO ZE TEN ZIOMEK TO POLAK A WE FRANCJI TAKA FURRORE ROBI....NAPEWNO SLYSZELISCIE : GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! WYJEBANE TO JEST!! POZDRO
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 19:13
Nestorowicz byl za mocny i chetnie bym go jeszcze uslyszal jako spikera ale jak wiadomo i tak nie dostanie licencji...jego podsumowujace teksty to bylo cos "troche uczciwosci panie sedzio"! wiec Baranowski musi zostac! on jest swietny a te jego wpadki i jego teksty sa jego wizytowka jak i wspaniale nape dzanie kibicow! jesli po pijaku tak prowadzi mecze to niech przychodzi zawsze najebany! wklada w prace cale swoje serce !
"Kolego z sektora 6 rzad 2 prosze oddac pilke meczowa" <rotfl>
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Baranowski wielki komentator:) - 18/10/2003 19:56
pewnie ze Baranowski jest wporzo, przynajmniej na stadionie jest wesolo, nie jest najlepszym na swiecie spikerem, ale nie ma co narzekac
wczoraj dostal mase gwizdow gdy nawolywal do kulturalnego dopingu, a co niby mial zachecac do rozwalenia plotu
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
-
|