| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:05
Nie wiem czy ten temat był już poruszany na forum (ja nie mogłem znalezć).
Za czasów Bekdasa bilet kosztował 15+1zet na klub kibica (czyli oprawa). Myślę, że taka incjatywa mogłaby wrócić. Może jakaś sonda na głównej na ten temat ?? Ja jestem w stanie dać złotówkę na oprawę. Jeżeli na mecz przychodzi 15 tys. ludzi to 15 tys złotych to już spora kasa.
Wypowiadajcie się co sądzicie na ten temat.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 15:52
To mi przypomina czasy begdasa kiedy to wszystcy sie zgodzili na złotówkę którą potem begdas zabierał !!!!
tak po zatym jestem za !! tylko kasa ma byc na oprawe
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-17 15:52]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 17/10/2003 16:36
hehe no nie znowu zlotowka na oprawe wszystko byloby ok gdyby te pieniazki trafialy na oprawe a nie jak to bylo za czasow Marka.P do jego kieszeni!ja tak to widze.kumaci wiedza o co loto!pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 09:17
Ptaszyna jebana sie niegdy na to nie zgodzi on jest pierdolniety, najbardziej w Szczecinie to mu zależy na kasie, a kibiców to on ma w dupie! Kto jest blisko ten widzi co się dzieje! pozdro dla kumatych...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 12:06
Dobry pomysł , o ile te pieniądze naprawde przeznaczone by były na oprawy , wyjazdy , flagi itp. . Myśle , że Ptak nie robiłby problemów ... co mu zależy zmienić cene biletów z 10 na 10+1.
|
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 13:18
mozna zrobic tak jak bylo za begdasa, na bilecie zaznaczasz TAK lub NIE czy zgadzasz sie na ta zlotowke, kazdy odda glos, za turasa sie udalo to i teraz mozna.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 14:58
jesli szlo by to na oprawe i wyjazdy a nie do prywatnej kieszeni to jak najbardziej jestem na tak [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-18 14:59]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 15:12
To jest zajebisty pomysł, od złotówki nie zbiednieje, a na takie cele jestem gotów dać coś od siebie. Za 15 tysięcy można zrobić dużo zajebistego, wspaniała atmosfera, race, serpentyny, fajerwerki. Tak naprawdę to wogóle w polsce jak na taką ilość kibiców przychodzącą na mecze to atmosfera jest ekstra. Popatrzcie jak się ogłada chociaż Lige Mistrzów to na meczach Realu czy Milanu zapalą może 5 rac. A przecież tam mogłoby być kilkaset rac, nie mówiąc już o serpentynach.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 15:46
> Ptaszyna jebana sie niegdy na to nie zgodzi on jest pierdolniety, najbardziej w
> Szczecinie to mu zależy na kasie, a kibiców to on ma w dupie! Kto jest blisko
> ten widzi co się dzieje! pozdro dla kumatych...
A od kiedy Hilek ty się taki "kumaty" zrobiłeś? 
> mozna zrobic tak jak bylo za begdasa, na bilecie zaznaczasz TAK lub NIE czy zgadzasz sie na ta
> zlotowke, kazdy odda glos, za turasa sie udalo to i teraz mozna.
pewnie, że można, ale nawet na taką "ankiete" musi zgodzić sie antonio...
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
|
Odp: Złotówka na oprawę ! - 18/10/2003 18:06
JESTEM ZDECYDOWANIA ZA CHOCIAZ OPRAWA I TAK NIE JKEST NAJGORSZA.....ALE MOZNA BY JESZCZE NAPISY UKLADAC Z KARTONOW ( PRZY PELNYM STADIONIE FAJNIE SIE PREZENTUJE ) A ANTOS KUMATY ZIOMEK I WCALE NIE MA W DUPIE KIBICOW WIEC POWINNO WYPALIC.... POZDRO
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
- 1
- 2
-
|