Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kasa z WWW na oprawe meczu << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sampaio
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8142 dni

*

Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 00:13
Nie znam sie na tym dokladnie ale wiem ze jest kilka witryn internetowych ktore w ten sposob dzialaja. Czy jest mozliwe zeby pozyskac takich sponsorow (firmy) ktorzy za jedno klikniecie na ich baner (raz na dobe) placiliby chociaz 1 grosz. Przy tak licznej rzeszy kibicow mozna by uzyskac kilkaset zlotych ktore przeznaczano by na oprawe meczow w Szczecinie. Pomysl juz sie kiedys pojawil ale nikt nic w tym temacie chyba nie zrobil. Moim zdaniem jest to ciekawa idea pozyskania funduszy. Co o tym myslicie?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 00:38
No ja z chęcią poklikam :)

God, I'm glad I'm not me.
chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 08:49
No coz troche sie tym zajmuje i nie ejst to takie latwe...Przede wszytskim daltego ze dobrych Polskich firm praktycznie juz nie ma, a wiekszosc zagranicznych banuje Polakow. Jest jedna firma o ktorej by mozna pomyslec i wydaje mi sie ze jakies pieniadze mozna z nie by wyciagnac...I tu pojawiaja sie przeszkody: firma czasmi placi czasami nie(mi zaplacili...), ma opzniona wyplate tzn. po osiagnieciu minimum trzeba czekac jeszcze kilkadziesiat dni na wyplate...Mowie troche to ryzykowne ale poygadam z Macqiem na meczu czy by takie cos przeszlo;)

Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 10:11
gdyby byl jakis baner to klikalbym codziennie, bo i tak kazdego dnia odwiedzam ta strone
pogoonline rulezzzz :P

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
qbajag
Kibic
Na forum od 8401 dni

**

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 10:15

Ja tak jak Harlem...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Mati.
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 13:10
nie no pomysł jest zajebisty....i o wiele więcej kasy by się zebrało niż przez jakieś wpłaty na konta bankowe!!!i na 100% by się sprawdził!!trzeba zacząć działać:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
oXide
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 13:50
to co mówił chrisxx czesto sie zdarza ze kasa nie idzie a z polskich to chyba allegro ma cos takiego no i bankier tylko nie weim jak u nich z wypałcalnoscia a kase mozna by zbierac na jakies naprawde wielkie mecze np. Liga mistrzów :)
BTW nie weicie czy jeszce mozna doatc bilety na craxe bo nie bylem w stanie dostac ich wczesniej [Ostatnio edytowane przez oXide: 2003-10-17 13:51]

"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 14:08
biety, chyba w socerze wczoraj wieczorem bylo jeszcze duzo...

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 14:57
Dobry pomysł. !!!!

God, I'm glad I'm not me.
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 18/10/2003 20:52
Byloby super gdyby cos takiego powstalo. Wiem ze to nielatwe. A co do kasy zebranej na meczach. Podobno udalo sie zgromadzic tylko 250 zeta. Jak dla mnie to malutko, bo zakladam ze takich osob jak, ja co daly te kilka zeta bylo gdzies kilkadziesiat. Dlatego banner bylby dobrym rozwiazaniem. Nawet z ograniczonym klikaniem (np raz dziennie) byloby o niebo lepiej. Dzialaj chrisxx :D Moze uda ci sie cos wymyslic

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969928 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005