| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 00:13
Nie znam sie na tym dokladnie ale wiem ze jest kilka witryn internetowych ktore w ten sposob dzialaja. Czy jest mozliwe zeby pozyskac takich sponsorow (firmy) ktorzy za jedno klikniecie na ich baner (raz na dobe) placiliby chociaz 1 grosz. Przy tak licznej rzeszy kibicow mozna by uzyskac kilkaset zlotych ktore przeznaczano by na oprawe meczow w Szczecinie. Pomysl juz sie kiedys pojawil ale nikt nic w tym temacie chyba nie zrobil. Moim zdaniem jest to ciekawa idea pozyskania funduszy. Co o tym myslicie?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 08:49
No coz troche sie tym zajmuje i nie ejst to takie latwe...Przede wszytskim daltego ze dobrych Polskich firm praktycznie juz nie ma, a wiekszosc zagranicznych banuje Polakow. Jest jedna firma o ktorej by mozna pomyslec i wydaje mi sie ze jakies pieniadze mozna z nie by wyciagnac...I tu pojawiaja sie przeszkody: firma czasmi placi czasami nie(mi zaplacili...), ma opzniona wyplate tzn. po osiagnieciu minimum trzeba czekac jeszcze kilkadziesiat dni na wyplate...Mowie troche to ryzykowne ale poygadam z Macqiem na meczu czy by takie cos przeszlo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 13:10
nie no pomysł jest zajebisty....i o wiele więcej kasy by się zebrało niż przez jakieś wpłaty na konta bankowe!!!i na 100% by się sprawdził!!trzeba zacząć działać
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 17/10/2003 13:50
to co mówił chrisxx czesto sie zdarza ze kasa nie idzie a z polskich to chyba allegro ma cos takiego no i bankier tylko nie weim jak u nich z wypałcalnoscia a kase mozna by zbierac na jakies naprawde wielkie mecze np. Liga mistrzów 
BTW nie weicie czy jeszce mozna doatc bilety na craxe bo nie bylem w stanie dostac ich wczesniej [Ostatnio edytowane przez oXide: 2003-10-17 13:51]
|
"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa z WWW na oprawe meczu - 18/10/2003 20:52
Byloby super gdyby cos takiego powstalo. Wiem ze to nielatwe. A co do kasy zebranej na meczach. Podobno udalo sie zgromadzic tylko 250 zeta. Jak dla mnie to malutko, bo zakladam ze takich osob jak, ja co daly te kilka zeta bylo gdzies kilkadziesiat. Dlatego banner bylby dobrym rozwiazaniem. Nawet z ograniczonym klikaniem (np raz dziennie) byloby o niebo lepiej. Dzialaj chrisxx Moze uda ci sie cos wymyslic
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|