| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 20:05
W dzisiejszym kurierze w Pogoń Fans można przeczytać ,że kibice nie organizują na ten mecz czyli POGON-Cracowia żadnego pokazu Ultras -Co jest powodem dlaczego akurat w tym meczu Nie rozmumiem takiego posunięcia od Pogoni Fans Można przeczytać nawet ,że nie bedzię sepentyn ,fajerwerków ale bedzię za to sektorówka... hmmm tez mi coś...
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 20:16
nie wiem co ci powiedziec, miejmy nadzieje ze to nieprawda, wkoncu przyjezdza najlepsza po nas drugoligowa ekipa, wiec warto by sie jakos dobrze zaprezentowac
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 20:18
Też mi coś!? Człowieq zastanów się chwilę! Jak chcesz organizować jakąkolwiek oprawę, jak mamy zamiar uczcić pamięć zmarłego kibica! Jak by to wyglądało, jakby na wejściu piłkarzy poleciały serpentyny, były jakieś fajerwerki, konfetti itp. a zaraz później minuta ciszy, krzyże z rac...Jak dla mnie to dwie kompletnie przeciwstawne sobie sytuacje i nie da się ich połączyć. Jeśli robimy minutę ciszy, to nie ma mowy o żadnych nazwijmy to fajerwerkach. No pomyśl przez moment, zanim coś napiszesz...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 20:42
rozumiem to żeby niefetować wyjścia piłkarzy na boisko .....ale niemożemy robić ceremonii żałobnej z całego meczu !! przecież to najważniejszy mecz jesieni!!! codziennie ginie jakis człowiek a śmierci tego małolata co zginął,wprawdzie to tragiczne ale niema ensu dalej tego rozpamiętywać co innego faraon ktory został zabity przez skurwieli z cwelovi...ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 20:47
W zupełności zgadzam sie z Borysem mimo iz smierc tego chłopaka to tragiczna sprawa to jednak nie mozna robic z meczu mszy załobnej, w koncu w jakims celu była organizowana zbiórka pieniedzy przez MW.........:bardzo_zly:
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 21:50
bedzie oprawa i to swietna
wkoncu glosno bylo o akcji MW- Zbiorka na Craxe, poza tym na derbach tez chodzili kolesie i zbierali na oprawe
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:24
z tego co sobie przypominam to Legia na ostatnim bodajze meczu tez miala minute ciszy ale oprawa byla normalna a do tego Legionisci dorzucili czarne wstegi na flanach takze moim zdaniem oprawa powinna byc no ale .............
pozdro [Ostatnio edytowane przez pils: 2003-10-16 22:24]
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:26
jak nie bedzie oprawy to bo co wogule zbierali kase ?? i tka nas popendzali dobrze ze ojciec mi nic na ten cel a ja nie dalem nic ze swojich skromnych fudnduszow szkoda ufff ?? [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-16 22:27]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:41
> jak nie bedzie oprawy to bo co wogule zbierali kase ?? i tka nas popendzali
> dobrze ze ojciec mi nic na ten cel a ja nie dalem nic ze swojich skromnych
> fudnduszow szkoda ufff ??
Kurwa ziemniaku (jestes z poznania?) tak strasznie sie spaliles tym postem, ze przesada chlopie. Przepraszam ze was nie ponformowalismy jaka bedzie oprawa, od nastepnego meczu bedziemy pisali o tym na necie. Wybaczcie. No nie bez przesady Tego od nas oczekujecie? Kto w Polsce opisuje swoje oprawy w necie? Ja pierdole ludzie, było jasne mówione na co są zbierane fundusze- więc pieniądze które nam przekazaliście, zostaną wydane zgodnie z przeznaczeniem. Jeszcze raz dziekujemy wszystkim którzy pomogli.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:48
przepraszm ale ten temat sie nazywa "Dlaczego bez Oprawy ??" a nie "Jaka bedzei Oprwa " tylko chce sie dowiedziec czy oprwa bedzi wogule bosz spokojnie nigdzie sie nie pytam i niech wiedziec jak bedzi opra LUBIE niesodziewanki
Pozdro i przepraszm zem sie tak zblaznil moja wina
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:51
Sadu -> wszystko w temacie...to na co bylo zbierane to bedzie...dziekujemy wszystkim za wplaty...szkoda ze wynik tej zbiorki jest taki jaki jest...dlatego jeszcze wieksze uznanie dla tych ktorzy sie przyczynili do wplat na konto
|
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 22:53
> przepraszm ale ten temat sie nazywa "Dlaczego bez Oprawy ??" a nie "Jaka
> bedzei Oprwa " tylko chce sie dowiedziec czy oprwa bedzi wogule bosz
> spokojnie nigdzie sie nie pytam i niech wiedziec jak bedzi opra LUBIE
> niesodziewanki
Pozdro i przepraszm zem sie tak zblaznil moja wina
Ziemniak - kazdy moze sobie zalorzyc post o niestworzonej tematyce, tez bedziesz dociekal co i jak?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 23:15
Ja rozumiem że po ostatnim spotkaniu Pogoni zdarzyła sie tragedia, ale żeby cały mecz siedzieć cicho to już przesada. Nie wyobrażam sobie meczu bez dopingu dla Pogoni. Minuta ciszy powinna być ale trzeba to jakoś inaczej zoragnizować. Żeby nie kontrastowało z oprawą.
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 23:30
> Ja rozumiem że po ostatnim spotkaniu Pogoni zdarzyła sie tragedia, ale żeby cały
> mecz siedzieć cicho to już przesada.
przede wszystkim nie o to chodzi, a przynajmniej nie do konca.
Nie wyobrażam sobie meczu bez dopingu dla
> Pogoni. Minuta ciszy powinna być ale trzeba to jakoś inaczej zoragnizować.
a co ma doping do oprawy?
tak jak napisal Ch. - BYLISMY TAM I PAMIETAMY
czy to tak trudno zrozumiec?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 23:35
mam wrażenie, że większość myśli ze race i inna pirotechnika na drzewach rośnie, jakbyście czytali forum wiedzielibyście ze akcja zbiórki pieniedzy spotkala sie z małym odzewem ludzi wiec nie można spodziewać się jakichs malin; jeśli chcecie sie przyczynic w jakiśsposób do oprawy przynieście zimne ognie bedziecie miec swoje 5 minut uważam ,ze jedynym sposobem na sporą kase na oprawy jest +1zł do biletu (nie wiem czy da sie to zorganizować) , bo jak widac zbiórki raczej nie przyniąsą spodziewanych rezultatów
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Dlaczego bez Oprawy ?????? :( - 16/10/2003 23:56
Ja jednak bede obstawial przy swoim. Pieniadze musza dawac kibice jesli chca miec oprawe. Nie wierze ze prze te kilka groszy wrzucone do puszki ktos zbiednieje i bedzie głodował. Tylko niech Baranowski caly czas nawija ze jest prowadzona zbiorka, ze na sektorach chodza i zbieraja datki czlonkowie klubu kibica (oznakowani) i zeby dawac nawet drobniaki bo kazdy grosz sie liczy. Jak by to bylo wałkowane w kółko to napewno niektorzy by w koncu wrzucili dla spokoju sumienia kibica. A potem weszło by im w nawyk. Ja sam kiedys odnosilem sie do tego sceptycznie, ale teraz daje kase i co mecz bede dawal, bo wiem ze wszystko kosztuje. Szkoda ze tylko niewielka grupa ludzi mysli podobnie...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|