| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 02:02
18.10.2003 R. (SOBOTA) GODZ: 14:00 [B] CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN[/B]
MIEJSCE: [B] STADION PRZY ULICY SIEDLECKIEJ 1 W POLICACH[/B]
DOJAZD: [B]AUTOBUSAMI LINII :107,F,101 (do Polic);102,103,106 (stadion) [/B]
CENA BILETU: [B] 5 ZŁ [/B] (nie ma biletów ulgowych)
SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH FANÓW POGONI NA TEN MECZ.
NA CAŁE SZCZĘŚCIE MECZ POGOŃ-CRAXA ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA PIĄTEK, WIĘC NIE BĘDZIE PROBLEMU Z ODWIEDZENIEM POLIC.
JAK MACIE JAKIEŚ PYTANIA, TO WALCIE ŚMIAŁO.
POZDRAWIAM. [Ostatnio edytowane przez SEBOL_MKS: 2003-10-15 10:09]
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 10:49
Kurcze ja juz sie wybieram do Polic na mecz od kilku ładnych miesięcy i jakos niegdy nie miałem okazji tam wpaść, chociaż bywam u was kilkanaście razy w roku. Może teraz będę miał wiecej szczescia i czasu. Mam pytanie: Gdzie zostawić wóz przed meczem? Ten mały parking strzeżony koło dworca czy może przy Domie Kultury? Zaznaczam że chciałbym mieć czym wrócić na chatę (najlepiej swoim samochodem jeśli jest taka możliwosc) . Pozdrawiam
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 11:14
> Kurcze ja juz sie wybieram do Polic na mecz od kilku ładnych miesięcy i jakos
> niegdy nie miałem okazji tam wpaść, chociaż bywam u was kilkanaście razy w roku.
> Może teraz będę miał wiecej szczescia i czasu. Mam pytanie: Gdzie zostawić wóz
> przed meczem? Ten mały parking strzeżony koło dworca czy może przy Domie
> Kultury? Zaznaczam że chciałbym mieć czym wrócić na chatę (najlepiej swoim
> samochodem jeśli jest taka możliwosc) . Pozdrawiam
Z autem nie będzie problemu pod warunkiem, że nie przyjedziesz na ostatnią chwile.
Ja stawiam samochód zawsze pod samymi kasami (wzdłuż płotu na chodniku)!
Tam jest najlepsze miejsce, i zawsze wracam na chate swoim autem
|
POLICCY FANATYCY
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 11:14
pod stadionem jest parking, i pamietam ze z Lechia byla ostra kamiona przy torach, i zadnemu sie nic nie stalo, wiec mozesz smialo parkowac.
No chyba ze sie od tamtych czasow cos zmienilo.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 14:18
Przed stadionem ( kolo budynku klubowego - jest miejsce na zaledwie 30 samochodow ) wiec przy duze ilosci ludzi moze byc problem... Ale tak jak Sebol mowi zaparkowac mozna pod kasami... ( nie ma tam za duzo miejsca ale zazwyczaj nikt tam nie staje ) Ewentualnie mozna postawic po drugiej stronie ulicy ( kolo MOK-u ) tam tez jest parking.
Do zobaczenia na meczu...
|
Nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 15/10/2003 23:14
> UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
> WPROWADZIŁEM WSZYSTKICH W BŁĄD !!!!!
> [B]KLUB SPECJALNIE NA TEN MECZ ZMIENIŁ CENY BILETÓW Z 5 NA 3
> ZŁ ! ! ! ! ! [/B]
no to niech te 2 zlote na MW idzie
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CHEMIK POLICE - POGOŃ NOWA SZCZECIN 18.10 (sobota) GODZ 14:00 - 16/10/2003 17:12
> W Polciach chyba wszyscy pamietamy mecz Chemik - Pogon ( Pogon wygrala wtedy 4-1
> ) I bramke Wani bezposrednio z rzutu roznego... oraz rewanz na Twardowskiego
> 0-0 ... To byly czasy....
Pamietam te mecze. Jeszcze wtedy lubialem sie objadac kielbasa na meczu :lurk: Ale to bylo dawno temu i nieprawda
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|