| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Oprawy meczów - 14/10/2003 11:51
Ja tak myślę żę bardzo fajnie wglądały by zimne ognie na stadionie Pogoni.
Paczka takich ogni kosztuje (ok) 2zł a jak by tak 10-15 tysięcy ludzi miało nawet po jednym takim i wszyscy w stym samym czasie by je poodpalali to by wyglądało zajefajnie.
Chociaż wiem że takie coś napewno niedoszło by do skutku...
ale to jesz tylko propozycja.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 13:55
mysle ze to jest zajebisty pomysl trza by bylo to troche naglosnic zeby jak najwiecej osob o tym wiedzialo jak by wiekszosc kibicow zakupila paczke i rozdala sasiadom z trybuny tym co nie maja napewno efekt byl by zajebisty albo skupic sie do jednego sektora np 12
tak to sie prezentowalo w lecznej
|
http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 14:26
pomysl dobry, a gdzie mozna kupic sztuczne ognie 
od malota nie kupowalem
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 15:39
no faktt to jest problem każdy musiał by mieć zapalniczke albo zapalki , ale myśłe że dało by się to zrobić
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 18:41
Dobry pomysl, ja sie zaopatrze, rozgadajcie to znajomym, albo jak ktos ma mozliwosc to niech zalatwi zeby napisali o tym w prasie regionalnej(Głos, Kurier itd.) Naprawde, to moze wyjsc ciekawie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 19:01
W Łęcznej jak widać, jest ciemno na trybunach, u nas jasno mimo, że jupitery palą tylko od połowy, więc takiego efektu nie będzie..
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 19:05
Heh niepomyślałem przecież każdy mógł by odpalić ogień od sąsiada więc nie wszyscy muszą mieć zapalniczki. A napewno na każdy sekor miało by kilka osób bo przecież na Pogoń chodzi dużo palących. Narazie wysłałem do kilku osób które może mogły by coś wskurać co do tego pomysłu
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 20:40
Calkiem fajna propozycja...
NEWS juz jest na glownej napisany! ...
Proponuje wszystkim znajomym przypomniec o tym! ...
Niezapomnijcie przy okazji zapalniczki/zapalek ...
pZzdR
|
..::..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 14/10/2003 21:25
Extra pomysł ja na pewno bede mial !!
A te ognie mozna kupic beda w kiosku albo gdzies na rybku Pogodno ?? [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-10-14 21:28]
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 10:09
pomysł jest extra , ale niesądze , że większość osób na stadionie będzie miało zimne ognie , ja napewno wezmę i nawet się podzielę z tymi , którzy nie będą mieli [Ostatnio edytowane przez kopan: 2003-10-16 20:32]
|
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 10:59
jak by to ladnie zegrac to mozna by utworzyc z tych ogni napis FARAON?, dalo by rade?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:08
http://www.zimne-ognie.pl/
Moze firma z Warszawy zainteresowana by byla bezposrednia sprzedaza zimnych ognii na stadionie...??
Firma zarobi a i wiecej kibicow kupi ognie bo beda je mieli na miejscu... niech ktos sie popyta, moze sie zgodza... e-mail podany jest na stronie... na stronie rowniez jest zacheta do roznego rodzaju wspolpracy... przyz akupie:-)
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: Oprawy meczów - 15/10/2003 11:10
U nas za jasno na te zimne ognie i nie bedzie efektu... Ale pomysł bardzo dobry choc niezbyt oryginalny. Ja szybciej myslalem o takich granatowych i bordowych pasach (np 2 m x 20 m) zeby kazdy sektor byl pokryty barwami naszego klubu. Ostatnio na Arce goscie z Gdyni tak sie zaprezentowali i bylo ladnie. Moznaby u nas kiedys tego sprobowac. Wystarczy ze przed mecze przeciagnie sie przez caly sektor z gory na dol taki pas i polozy sie go miedzy krzeslami co 3-4 metry. Latwo go wyjac i zaprezentowac. A w czasie meczu zawsze mozna go z powrotem polozyc miedzy krzeslami na calej wysokosci sektora. Mysle ze to nieglupi pomysl i mnie sie podoba, tylko ze wiaza sie z tym koszty (ale takie plandeki mozna uzywac przez kilka meczow)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|