Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Konfetti Na Cracovie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eFeM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8145 dni

Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 11:03
Mysle ze na mecz ze Cracovia powinnismy wszyscy wziasc nozyczki w rece i ciąć stare gazety!! na Arce bardzo efoktownie to wyglądało!ja sam juz zaczęłem ciąc mam już wielką torbe!!
TRZEBA POKAZAĆ CAŁEJ POLSCE JAK SIE BAWI MKS!!(camery c+ beda na meczu:)) [Ostatnio edytowane przez Pogoń-Legia: 2003-10-14 12:18]

budi
Kibic
Na forum od 8602 dni

Odp: Konfetti Na Sracovie - 14/10/2003 11:58
Sracovie? Pachnie mi tu kompleksem?
Jest Cracovia i uszanuj to. Smutni sa ci wszyscy kibice, ktorzy w taki sposob ukazuja swoje kompleksy. Jest Cracovia- tak jak Legia, Pogoń, Widzew czy Lech... naucz sie tego.
Pozdro dla rozumnym fanow ze Szczecina

wielkoPOLSKA
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:07
NIE NA cracovie JUZ TYCH KONFFETI NIEROBMY BO TO I TAK NIEBEDZIE EFEKT UZ ARKAM IALO BYC TAK DUZO I BYLO MALO JA PROPONUJE SERPENTYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

eFeM
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:14
Ale jak kazdy troche zrobi to bedzie extra!!
Mi sie to podoba nawet jak mało osób to zrobi to w połaczeniu z serpentynami bedzie niezły efekt!!
Wile bedzie miała serpentyny troche konfetti to bedzie naprawde fajny efekt!!
ja robie nie wiem jak wy:)!!

WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:18
Dajcie sobie spokuj z serpentynami i confetti na ten mecz.Lepiej przygotujcie sie troszke inaczej

WojtasMKS
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:20
A poza tym to jak to sobie wyobrazasz minuta ciszy a potem confetti i serpentyny bez przesady

eFeM
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:26
> A poza tym to jak to sobie wyobrazasz minuta ciszy a potem confetti i serpentyny
> bez przesady
Masz rację o tym nie pomyslałem!!

Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 13:42
Zamiast kupować serpentyny czy ciąć konfetti lepiej byście się dorzucili na oprawę meczu, póki jeszcze można, ale w sumie to już ostatnia chwila...

Llibertat per a Catalunya!
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 14:29
> A poza tym to jak to sobie wyobrazasz minuta ciszy a potem confetti i serpentyny
> bez przesady
bardzo sluszna uwaga :)

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
kontiii
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 16:50
Serpentyny są najlepsze !!!! W hurtowni jak sie jedzie na cmentarz przed mostem tam gdzie jest pinokio gościu sprzedaje taniej jak powiesz ze na mecz ,mi dał 5 zł taniej Pozdro!!!

POGOŃ SZCZECIN MKS
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 17:24
> Serpentyny są najlepsze !!!! W hurtowni jak sie jedzie na cmentarz przed mostem
> tam gdzie jest pinokio gościu sprzedaje taniej jak powiesz ze na mecz ,mi dał 5
> zł taniej Pozdro!!!

buahahaha... przyjmujac ze serpentyna to ok.20gr a koles daje ci 5zl rabatu to ile ty zes tego kupił??? TYSIĄC?!! :P

Wild West :: Młode Wilki
kontiii
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 14/10/2003 18:20
Helmut tylko ja kupuje szerokie a nie te małe wąskie co są po 20 gr

POGOŃ SZCZECIN MKS
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 11:01
Ktoś wie może ile mniej wiecej juz uzbierano na oprawe? Ja sam myslalem zeby pociac jakies stare gazety i zrobic konfettii. A jak zabraknie to wezme ksiazke od biologii z liceum... Ma chyba ze 300 stron wiec powinno starczyc chociaz na jedna połowe :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 11:18
konfeti przy tak pozniej porze nie da efektu, wiec szkoda pracy, no chyba ze beda to papierki odblaskowe.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 18:40
> konfeti przy tak pozniej porze nie da efektu, wiec szkoda pracy, no chyba ze
> beda to papierki odblaskowe.

Jak tak będziemy mysleć to nic nie wyjdzie. W końcu komuś przyjdzie do głowy rozlać przed meczem na każdym sektorze kilka kanistrów z benzyną, Efekt murowany - łunę nad stadionem i okrzyki "rozgrzanych" kibiców będzie można dosłyszec i dojrzeć z daleka. A i w gazetach myślę, że poświecą nam chociaż z pół stronki w aktualnościach z regionu :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
JP
Kibic
Na forum od 8360 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 18:56
PRZESTAŃCIE PIERDOLIĆ, JAK SOBIE WYOBRAŻACIE NAJPIERW FESTYN - SERPENTYNY I KONFETTI, A POTEM MINUTA CISZY? TRZEBA POPROSTU Z TEGO ZREZYGNOWAĆ! TAK CIĘŻKO?

MW'03
oXide
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 15/10/2003 20:54
> PRZESTAŃCIE PIERDOLIĆ, JAK SOBIE WYOBRAŻACIE NAJPIERW FESTYN - SERPENTYNY I
> KONFETTI, A POTEM MINUTA CISZY? TRZEBA POPROSTU Z TEGO ZREZYGNOWAĆ! TAK CIĘŻKO?

dlatego proponuje minute cisz z zimnymi oginami

"don't mess with the best or you die like a Polar Wrocław" hehe
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Konfetti Na Cracovie - 16/10/2003 21:58
> Sracovie? Pachnie mi tu kompleksem?

nie bardziej sraka, ale moge sie mylic

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ekil
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Konfetti Na Cracovie - 16/10/2003 22:25
> > Sracovie? Pachnie mi tu kompleksem?

nie bardziej sraka, ale moge sie
> mylic

ja bym tu polenizował iz nie tylko sraką ale także starymi ludziami :D

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768973893 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005