| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 16:13
Doszły mnie informacje że Batata czeka na podpisanie przez prezydenta RP papieru który daje mu polskie obywatelstwo czy to prawda.... ??
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-10 19:01]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SERGIO BATATODEBE ???? - 10/10/2003 16:31
Bati drugi Oli
Sergio Batata mógłby zastąpić Emmmanuela Olisadebe w meczu biało-czerwonych z Węgrami. Brazylijczyk wciąż czeka jednak na polskie obywatelstwo, chociaż mieszka w Polsce już prawie 7 lat i ma polską narzeczoną.
W grudniu zamierza się zaręczyć. Jak najszybciej chciałby grać w... piłkarskiej reprezentacji Polski. Już złożył w Kancelarii Prezydenta RP wszystkie dokumenty potrzebne do przyznania mu polskiego obywatelstwa.
ZRÓDŁO: SUPER EXPREES [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-10-10 16:35]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SERGIO BATATODEBE ???? - 10/10/2003 18:38
Nieźle. Batata jest zajebistym zawodnikiem, potrafi grac na każdej pozycji, jest lepszy od Olego, umie mówić po Polsku i spewnością nie zachowa się jak ten pedał Oli, co to ciągle go coś boli. Batata to gwiazda, istna braziliana. Ale dla mnie najważniejsze jest to że gra on w Pogoni, ja bardziej wole Pogoń niż naszą kadre, na polsce zawiodłem się zadużo razy, bo żadko grają na maksa, a Pogoń często walczyła na najwyższych obrotach i nie ma nas kibiców w dupie, bo nasi kadrowicze chyba mają cały naród właśnie tam.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 19:21
Moim zdaniem przyda sie jak cholera.Jak by byl z Zurawiem (lub Olim) w ataku to maskara.Takei on pilki wyklada ze hoho.A jak w obronei by byl to Dudka by z Liverpoolu wywalili bo w reperezentacji bylby bezrobotny
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 21:46
coz to bylby za atak Zurawsk(Olisadebe)-Batata ! Sergio jest tak uniwerslanym zawodnikiem ze przydal by sie naszej kadrze w ktorej brak jest indywidualnosci ktore mogly by same pociagnac druzyne! mysle ze Dudek,Bak,Szymkowiak,Mila,Batata,Krzynowek ,Zurawski ireszta mlodych pilkarzy to nasza przyszlosc
Fajna masz kobiete Sergio gratuluje gustu!
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-10 21:47] [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-10-10 22:03]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 22:07
heheeh Batata i Polska kadra narodowa.... juz jednego czarnucha mielismy i mysle ze lepiej jak by bylo pierwszy i ostatni...
Batata z Pogoni i tak odejdzie....
a to stwierdzenie: "Pogoń często walczyła na najwyższych obrotach i nie ma nas kibiców w dupie" - ciekawe o jakiej Pogoni ty mowisz ! bo ja pamietam 0:9 i 1:7 wiec nie mow ze to na kadrze sie zawiodles!!!!!!!!!!
poprzedni prezes wyraznie powiedzial gdzie ma kibicow... obecny ich potrzebuje aby robic tu interes - sytuacajca sie powtarza - przyszedl Bekdas, zrboil druzyne - bylo 15-20 tys kibicow, przyszedl Ptak - zrobil druzyne - znowu chodzi duzo bydla na stadion ...
ale Ptak jak Bekdas - przyszedl zrobic konkretny interes, tylko podchodzi do niego z innej strony... najpier przekonuje do siebie kibicow i prezydencika sprzedawczyka i potem bedzie sie domagal terenow ( w Dabiu, kolo stadionu, na innym wypizdziejewie - to nie ma znaczenia ) i jak ich nie dostanie to zawinie dupsko gdzie indziej....
to tak odbiegajac od tematu..... podsumowujac:
BATATA WARA OD KADRY ! obywatelstwo mozesz dostac ale na tym powinno sie poprzestac!
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 22:44
jak go wezma do kadry, to zrobi sie o nim glosno i sprzatna go do lepszego klubu, tego chcecie?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 22:46
Irytuje mnie troche ze czlowiek ktory nie byl,nie jest i nigdy nie bedzie Polakiem ma reprezentowac obcy sobie kraj a wiec i mnie. Osobiscie nic do niego nie mam, niech kopie w Pogoni czy innym polskim klubie ale w reprezentacji narodowej powinni grac Polacy. Zamiast brac do repry obcokrajowcow przeznaczyc kase na szkolenie mlodziezy! Taka Holandia ma 8 razy mniejsza liczbe ludnosci niz Polska ale poziomu pilki (a nawet poziomu czegokolwiek) nie ma co porownywac.
|
Szlugi, wóda, gołe baby !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 10/10/2003 23:54
> Irytuje mnie troche ze czlowiek ktory nie byl,nie jest i nigdy nie bedzie
> Polakiem ma reprezentowac obcy sobie kraj a wiec i mnie. Osobiscie nic do niego
> nie mam, niech kopie w Pogoni czy innym polskim klubie ale w reprezentacji
> narodowej powinni grac Polacy. Zamiast brac do repry obcokrajowcow
> przeznaczyc kase na szkolenie mlodziezy! Taka Holandia ma 8 razy mniejsza liczbe
> ludnosci niz Polska ale poziomu pilki (a nawet poziomu czegokolwiek) nie ma co
> porownywac.
Po części sie ż tym zgadzam tylko że Batacie należy się gra w Polskiej rep. i można powiedzieć ze jest on już polakiem od dłuższego czasu ma 24 lata a 7 mieszka w Polsce !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 11/10/2003 10:47
Gdyby "frytka" dostał polskie obywatelstwo to o miejsce w skladzie reprezentacji mogby byc spokojny chyba tylko J.Dudek. Sergio jest tan universalnym zawodnikiem, ze moze grac na kazdej pozycji, co udowodnil juz niejednokrotnie w Pogoni. Bylby wielkim wzmocnieniem, mam nadzieje, ze w meczach eliminacyjnych do MŚ 2006 juz zagra .
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 11/10/2003 21:49
> LUDZIE WIECIE GDZIE JEST PRZECŁAW......... POZDRAWIAMY PANA SERGIA BATATE !!!!!!
wiemy, w centrum wsiadasz w 81 jadacy w strone REDA city i tym autobusem dojezdzasz do Przeclawia, zdaje sie nawet ze ma tam koncowy
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Sergiusz Batatowski???? - 11/10/2003 21:56
> > LUDZIE WIECIE GDZIE JEST PRZECŁAW......... POZDRAWIAMY PANA SERGIA BATATE
> !!!!!!
wiemy, w centrum wsiadasz w 81 jadacy w strone REDA city i tym
> autobusem dojezdzasz do Przeclawia, zdaje sie nawet ze ma tam koncowy
Dzieki
|
|