Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
vitos
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8715 dni

A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 11:17
No właśnie, zapewne moja propozycja spotka się z ogromną krytyką ale spróbować warto.
No bo pomyślcie sobie szczerze: czy bluzganie na Arkę przez 60-70% naszego dopingu w jakiś sposób nas dowartościowało?
Ja wiem, że bluzgi deprymują przeciwnika ale nie wydaje mi się żeby taki skutek odniosło bluzganie non-stop.
Zresztą zwróćcie uwagę na: 1.zachowanie kibiców arki: PRAWIE wcale nie bluzgali na nas.
2. Na kibiców Widzewa i (bodajże) Lecha(?) Podczas ich potyczki też na siebie mieli nie bluzgać i ponoć im się to udało o czym pisał PS.
Nie apeluję (narazie) o CAŁKOWITE zaprzestanie arko-cracovio-kurwowaniem ale może by tak na początek młodzi spod zegara żadziej krzyczeli pod adresem gości a częściej wspierali PORTOWCÓW.

POZDRO 4 @LL

[Ostatnio edytowane przez vitos: 2003-10-10 11:18]

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
ssssss
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 11:52
a swistak siedzi...

ssssss
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 11:53
...bo sreberka byly kradzione;)

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 11:55
> a swistak siedzi...

Hahah, otóż to. Na meczu z Cracovią nawet ja będę bluzgał ile wlezie.

Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 11:57
no nie wiem...raczej nie
ale mozna by o tym pomyslec, zwazywszy na krytyke jaka przewinela sie w prasie i na roznych forach dyskusyjnych na temat naszego (anty)dopingu na meczu Pogon- arka [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-10 11:57]

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 12:14
No cóż, tak podejrzewałem.
Przynajmniej jeden ma zamiar pomyśleć... ;)
Bluzgi robiły wrażenie na meczu z arką ale tylko na nas. i tylko na początku. Później nie chciało mi się bluzgać, bo to było już nudne.
Widać że wodzirejom brak pomysłu na pieśni i jak mówią "tonący brzytwy się chwyta".
Ej młodzieży, a pamiętacie chociaż powszechne tupanie przy rzutach rożnych?
To było niesamowite!
Jest całe multum przyśpiewek ale większości z nich nie znacie.
A powinniście.
W końcu jesteście KIBICAMI POGONI SZCZECIN.
No chyba,że jedyne na co was stać to ARka Gdynia-blerwa świnia!
Trochę wiary w siebie... wydaje mi się że potraficie kibicować.Ja w was wierzę.
Obawiam się jednak że głową w mur.A szkoda.
APELUJĘ: BLUZGI - JEŚLI JUŻ TO Z UMIAREM

a tak przy okazji: ciekawa stronka(znalazłem przypadkiem,może znacie): http://www.kibice.netglob.com.pl/

pozdro [Ostatnio edytowane przez vitos: 2003-10-10 12:19]

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
verte
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 16:02
Wielokrotnie już sami piłkarze potwierdzali, że takie bluzgi ze strony przeciwnika tylko wyzwalają w nich większą ochoę do gry. Ale niestety wielu tego nie rozumie. Mi kiedyś taki gość powiedział: stań przed lustrem i głośno bluzgaj na te kluby których nie lubisz. Zobaczysz jak będziesz idotycznie wyglądał. A przecież jeśli należy bluzgać innych to nie ma różnicy czy na stadionie, w domu czy np z balkonu. I rzeczywiście, jakby tak nagrać na wideo tych napinaczy i potem im to pokazać to sami zobaczyliby swoją śmieszność. Zresztą po meczu z Arką cała Polska śmiała się gdy ktoś mówił jakich to Pogoń ma kibiców. Ale cóż, rozumowi trzeba dać szansę. Pozdrawiam.

21:37
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 16:30
no rzeczywiscie nasze bluzgi podzialaly bardzo mobilizujaco na pilkarzy Arki :P , dla przypomnienia pomogly im strzelic jedna bramke
a tak powaznie to przyjezdza do nas Sracovia, wszyscy wiedza co kibice tego klubu nam zrobili i mamy powody zeby ich nienawidzic

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 18:19
Ja sam zamiast ostro bluzgac na innych, wole gorąco dopingowac Pogoń i mam nadzieję że w meczu z Cracowią będzie wspaniały doping, który poprowadzi Pogoń do zwyciestwa,a bluzgi ni będą śpiewanwe tak często, choć sam nie lubie Cracowi.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 20:24
Nie wyobrazam sobie tego meczu bez bluzgow. W koncu z Cracovia mamy najwieksza kose, bo nikt inny nam ziomka nie zabil.

1948
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 21:18
Bluzgi były, są i będą. Nie jestem za tym żeby bluzgać więcej niz dopingować swoją drużyne.

God, I'm glad I'm not me.
Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 10/10/2003 21:28
ogolnie to jestem "Za" zeby dopingowac swoja druzyne anie bluzgac innych pilkarzy ikibicow ale na Sracovi nie da sie tego uniknac i bluzgi napewno beda! jesli komus sie to nie podoba to niech nie spiewa albo nie przychodzi wogole na mecz!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 11/10/2003 08:58
No jak to mecz bez bluzgów na sracovie!!!??? Przecież im też się coś od życia należy ;)

Llibertat per a Catalunya!
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 11/10/2003 11:38
Sam nie przepadam za Lechem, Arką czy Craxą ze zrozumiałych powodów, ale ze stadionową tyrką już dawno skończyłem. Znudziła mi sie po prostu. Przydaloby sie cos, czego dawno w Szczecinie nie bylo. Chodzi mi o mecz bez chamstwa na trybunach. Zobaczymy jak te wieśniaki z Krakowa zareagują na cywilizowany doping. Jakbysmy zagrzewali POGOŃ do boju przez cały mecz, to i tak bysmy zagłuszyli ich przyspiewki. Ale troche tupania by sie przydało, to robi niezły efekt tam na dole.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 11/10/2003 14:13
> Zobaczymy jak te wieśniaki z Krakowa zareagują na cywilizowany doping.

Heh, chyba chciałeś powiedzieć "nie zobaczymy" ;)

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 11/10/2003 16:18
Bez bluzgania sie nie obejdzie. Wcale mi to nie przeszkadza, ale wole ogłuszający doping dla Pogoni, no ale jak ktos wcześniej powiedział Craxie tez sie coś od zycia nalezy...

God, I'm glad I'm not me.
kamyk
Kibic
Na forum od 8473 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 11/10/2003 22:19
witamy po dlugiej nieobecnosci Portalboy'a na forum.
zgadam sie jak najbardziej ze mecz z cracovia to nie bylby mecz, gdyby nie bluzgano. niestety mnie na nim nie bedzie, czego bardzo zaluje, ale od kiedy chodze na Pogon nie spotkalem sie z takim pomyslem:mecz bez bluzgow. bueh [Ostatnio edytowane przez kamyk: 2003-10-12 12:03]

Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 00:02
No coz ... To normalne ze ludzie maja różne zdanie w jednym temacie. Ale jedno jest pewne: ja na meczu bede w 100% granatowo-bordowy, a bejsbola i noze kuchenne zostawiam w domu...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
max_dal
Kibic
Na forum od 8137 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 12:12
Poprostu po 30min meczu z Arką robiło się to żenujące, co ci debile z piekiełka chcieli tym osiągnąć. Przyjechała porządna ekipa z Gdyni, i naprawde jestem pełen podziwu dla nich bo u nas nigdy taka ekipa się nie zbierze chyba że do stargardu Szczecińskiego bo tam będzie pewnie więcej nas niż kibiców błękitnych. Ja rozumiem troche na nich po przeklinać tak żeby ich podburzyć ale nie cały mecz...

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: A może by tak bez bluzgów? ...oj!,oj! OI! - 12/10/2003 17:31
max_ dal nie gadaj bo sam widzialem jak w 6 sektorze zes bluzgal caly mecz Arke, zreszta tak samo jak reszta ludzi na stadionie
a co do tego, ze sie zajebista ekipa zjechala z Gdyni (fakt) to to byl ich chyba pierwszy lub drugi wyjazd, poza tym sa takimi samymi fagasami jak ich ziomki po szalu (sracovia) bo walcza ze sprzetem
pozdro dla normalnych [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-12 17:36]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768969947 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005