| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Zmiana godziny meczy z cracowią!!!!!!! - 08/10/2003 19:47
Ze względu na "charakter tego spotkania" przedstawiciele obu klubów zostali wezwani do wiceprezesa PZPN-u Eugeniusza Kolatora.
Mecz Pogoni z Cracovią odbędzie się w Szczecinie w przyszłą sobotę. Oba kluby są w czołówce II ligi i to może być hit jesieni, ale działacze martwią się nie tyle o wynik, ale raczej o zachowanie kibiców.
W maju tego roku minęła dziesiąta rocznica śmierci kibica Pogoni, który został zabity przez fanów Cracovii przy okazji meczu Polska - Anglia w Chorzowie. Szczecińscy fani co rok minutą ciszy czczą pamięć kolegi. A za dziesięć dni mecz obu drużyn.
- Mam z nim urwanie głowy - przyznaje Marek Łopiński, dyrektor Pogoni. - We wtorek odbyła się telekonferencja na linii Szczecin - Kraków - Warszawa, bo Polski Związek Piłki Nożnej dostrzega zagrożenie. W środę znów rozmawialiśmy, a w czwartek mamy spotkanie w stolicy. Wezwał nas Kolator ze względu na "charakter tego spotkania".
Na razie odstąpiono od pomysłu, aby krakowian nie wpuścić do Szczecina. Już rozpoczęła się przedsprzedaż biletów, a zapowiedziało się ok. 300 fanów Cracovii. Prawdopodobnie mecz zostanie przesunięty na godz. 16 (zamiast zaplanowanej 18.15), co ułatwiłoby pracę służbom porządkowym.
- Wszystko ustalimy w czwartek - podsumował Łopiński.
www.90minut.pl
|
POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana godziny meczy z cracowią!!!!!!! - 08/10/2003 20:17
wlasnie to samo wyczytalem to na forum sracovii
dla mnie mogliby grac o 19:00,ale pzpn strasznie kombinuje i jeszcze ten je..ny C+ sie miesza w godziny meczow [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2003-10-08 20:19]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana godziny meczy z cracowią!!!!!!! - 08/10/2003 23:59
jak widac niby sprawa dotyczy kibicow, ale nikt o nich nie mysli, dzialacze nie czaja, ze ultrasi przygotowuja oprawe, ktora najlpiej sie prezentuje wieczorowa pora, a nie o 16:00
pozdro dla wszystkich ultras, szacunek dla was
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana godziny meczy z cracowią!!!!!!! - 09/10/2003 10:02
Jak przesuna godzine na 16 to zepsuja nam cala zabawe, i nasze starania----taki mecz w mojej historii kibicowania zdarza sie pierwszy raz, dla wielu z Was pewnie tez---moosi byc wyjatkowo a oni, te szmaty z PZPN zawsze cos mieszaja i z gory zakladaja ze bedzie zadyma, i nas jeszcze bardziej podkrecaja kutasy....kurwa i caly dzien mam zepsuty.....PZPN PZPN jebac jebac PZPN..kurwa o 16 to w hokeja na trawie w poznaniu graja heh
przepraszam za niski poziom wypowiedzi, czy nigdy nie moze byc normalnie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zmiana godziny meczy z cracowią!!!!!!! - 09/10/2003 20:33
JAZDAAAA!! piątek o 19 najlepiej jak mogło być!!I nIech Włącżą wkońcu na całą moc jupitery!!a nie tylko 4 rzedy!!Mam nadzije ze duzo osob przyniesie ze soba race i serpentyny!!pokażmy cracovi kto lepiej dopinguje!!
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|