| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Głosować ;] - 07/10/2003 21:35
na nasz stadion na stronie http://www.stadiony.com/glosuj_wyniki.php jest 19 mjescu a przed nami sa stadiony POloni Wawa, Radomiak Radom, Szombierkow Bytom, Motoru Lublin czy to nie jest wstydem dla nas pokazym ze my tez mamy kibicow w necie i ze nasz stadion jest jednym z najpiekniejszych obiektow w POlsce
|
Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 23 stycznia 2005, 17:45 [1 raz(y)]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: to wstyd... - 07/10/2003 21:55
Buahahahahahahhaha!!!!! ja pierdole i tak kazdy wie ze mamy lepszy stadion od bytomia, radomia, polonii itd! napinka na necie? daj spokoj ziemniak, bo takie glosowania sa bez sensu. I tak kazdy wie ze mamy piekny stadion. Nie ma sie co przyjmowac ze mamy 19 miejsce jedyne glosowanie w jakim bralem udzial to www.kibol.com ale to bylo dawno, jak zaczalem miec neta
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: to wstyd... - 07/10/2003 22:06
oooooooooooo kurwa jest sie czym przejmowac,bez kitu.Ziemniak nie zawracaj sobie glowy glupotami.pzdr.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: to wstyd... - 07/10/2003 22:12
tak , to jest dla nas straszny wstyd ... chyba sie pochlastam z tego powodu ...
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: to wstyd... - 07/10/2003 22:55
Najlepiej pod telewizja to jeszcze bedziemy sfilmowani :-) Transmisja LIVE z masowego Sepuku. Temat miesiaca haha
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|