Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGOŃ- cracovia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
talib
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8272 dni

POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 21:33
Elo wszystkim na wstępie wielkie gratulacje za oprawę liczbę widzów i przede wszystkim wyniki wspaniałej Pogoni!!!! Wybieramy się wesprzeć Was większą grupką w meczu z prawdziwą kosą prosiłbym jednak o garść informacjii dotyczących ceny biletów,możliwości kupna przed meczem itd. itp bedę wdzięczny POZDRAWIAM SZACUNEK i do zobaczenia 18.10

nigdy nie spadnie hej Pogoń nigdy nie spadnie.Legia Pogoń Zagłębie.S
Greg20
Kibic
Na forum od 8320 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 22:02
Bilety w cenie 10zł, a kupic mozna normalnie w kasie przed meczem albo w przedsprzedazy co jest znaczniej korzystne, tylko by kto mosial te bilety wam kupic.

Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 22:04
Legia wchodzi u nas na mecze za darmo wiec nie pisz bzdur.tylko musicie zglosic sie przes meczem do pokoju Marka.P.pzdr.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 22:22
Pogon Legia dwa bratanki
heh na tych ziomkow zawsze mozna liczyc
respect

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 22:51
Vasyl no chyba musi tak byc jezeli my wchodzimy u nich(np.ostatnie derby Warsaw)chlopaki weszli za darmoszke.pzdr.na bank wejda musza tylko isc zagadac do Pawlaka o darmowe wejsciowki.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Sampaio
Kibic
Na forum od 8142 dni

*

Odp: POGOŃ- cracovia - 07/10/2003 22:52
Na moje oko i ucho to chyba chodzi tylko o spotkania naszych klubow... Nie wkopujcie kolesi z Wawy. Niech wezma ze soba kase na bilety. Teraz tyle ludzi kupuje na przedsprzedazy ze przed meczem przy kasach stoi tylko grupka kibicow. Aha, jeszcze jedno. Do Szczecina przyjezdzajcie bez parasoli bo przy bramie zabieraja, a na Craxie to i pewnie będą zabierac wszystko co sie da, debile :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 10:43
wogule nie zakladajcie wiecej postow o meczu Pogon - cracovia....im mniej sie pisze tym lepiej
w tym poscie pospekulujcie tylko o wyniku i starczy odnosnie craxy....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 12:15
Warszawo przybywaj :) Czekamy na Was :D

1948
christoph
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 15:49
Chciałbym tylko poruszyć sprawę przywitania Sławka Olszewskiego...chyba należy mu się szacunek za poprzedni sezon!!!

Dziękuję :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 16:13
> Chciałbym tylko poruszyć sprawę przywitania Sławka Olszewskiego...chyba należy mu się szacunek za poprzedni sezon!!!

Racja. nie zwazajac na niedawny wywiad powinnismy go przywitac brawami!! Moze nawet kwiaty? Tylko niech to nie bedzie tak jak z Jurkiem Wyrobkiem...

Obrazek gif wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 18:04
nie bede zakladac nowego tematu bo to nie ma sensu ale chce sie spytac (Oczekuje na szczera odpowiedz) kto ma lepszych kibicow w KArakowie Wisal czy Cracovia i dlaczego prosil bym o odpowiedz nie wiem tego bo jestem mlodym kibicem mzoe mi ktos to wyjasnic bo wedlug mnie lepszych ma Cracxa poniewaz:chociaz zespol ten gral w 3 lidze to i tak na stadion przychodzili ludzie a tak jak by sie zastanowic gdyby Wisla grala w 3 lidze to na bank nie przychodzilo tyle wiary ale jesli o stosunke do innych kibicow to dwa klubu Lubia Noże......

Z daleka nie będzie widać.
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 18:38
> nie bede zakladac nowego tematu bo to nie ma sensu ale chce sie spytac (Oczekuje
> na szczera odpowiedz) kto ma lepszych kibicow w KArakowie Wisal czy Cracovia i
> dlaczego prosil bym o odpowiedz nie wiem tego bo jestem mlodym kibicem mzoe mi
> ktos to wyjasnic bo wedlug mnie lepszych ma Cracxa poniewaz:chociaz zespol ten
> gral w 3 lidze to i tak na stadion przychodzili ludzie a tak jak by sie
> zastanowic gdyby Wisla grala w 3 lidze to na bank nie przychodzilo tyle wiary
> ale jesli o stosunke do innych kibicow to dwa klubu Lubia Noże......

A po co to ci to. Co chcesz jakąś zgodę z nimi?? Najlepszych ma Pogoń!!!

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8157 dni

**

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 18:57
ZGODE !! nie no co ty bleeee oni smierdza tak chcialem wiedziec bo chce udowodznic komus kto kibicuje Wiśle ze Wisla sie nie nadaje do nieczego a szczegolnie ich kibice ze POGOŃ MA NAJLEPSZYCH TO JA WIEM I CHCE TO TEJ OSOBIE USWIADOMIC CHCE JA NA MECZ Z CRAXA ZABRAC ALE SIE UPIERA !
i potrzebuje dobry Argumetow :D
[Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-08 18:59] [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-10-08 18:59]

Z daleka nie będzie widać.
kontiii
Kibic
Na forum od 8306 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 19:38
Na forum cracovi jakis gościu napisał że nie przyjadą do nas z cracowii ponieważ Pogoń szykuje wniosek do pzpn o zakazie wpuszczenia kibiców gości. Oto ten post :Z dobrze poinformowanych źródeł dochodzą wieści ,że działacze Pogoni załatwiają w PZPN zakaz wstępu dla kibiców gości. Czy ktoś zna bliższe szczegóły tej sprawy?

POGOŃ SZCZECIN MKS
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 19:59
po pierwsze najlepszych kibicow ma Pogon :)
a jesli chodzi o Krakow to wydaje mi sie, ze sracovia ma lepszych
bylem w krakowie w wakacje, zero sladow wisly, zadnych plakatow, zadnych napisow nic
a jak przywitamy Kazia Wegrzyna, mial grac w Pogonii a wybral sracovie ?!

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
W F H
Kibic
Na forum od 8687 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 21:31
nie zawracajmy se glowy jakims krakowem.mysle ze jest tam mniej wiecej rowny podzial sil.wisly jest trche wiecej ale craxa mimo ze ich jest mniej sa bardziej zgrani.tak "MI" sie wydaje moze sie myle.

Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 23:14
Temacik w góre ;->>>

Bo jest paru ludzi... Piraci
Żyleta
Kibic
Na forum od 8142 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 08/10/2003 23:19
WARSZAWO PRZYBYWAJCIE CZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo jest paru ludzi... Piraci
Lucky
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 09/10/2003 13:45
Bedzie fajnie. Już wolne w robocie załatwiłem żeby przyjechać....Będzie to ciężki weekend;)))

Stary Mokotów
Jesteśmy zawsze tam gdzie Nova Pogoń gra!!!
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: POGOŃ- cracovia - 09/10/2003 14:27
a ja mam jeszcze jedna prosbe, do tych wszystkich kibicow ktorzy nie siedza w 12 sektorze, aby prowadzili doping rowno z "piekielkiem"
nie trudno zauwazyc, ze np. na 6 sektorze, czy tez 3 sa grupy kibicow, ktore bardzo zywiolowo dopinguja Pogon, jednak czesto spiewaja co innego niz ci w 12, w ktorym to sektorze zasiadaja ludzie odpowiedzialni za doping na Pogoni i wychodzi z tego dziwna mieszanka

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768978229 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005