Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Gdzie sa flagi ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ssssss
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8187 dni

Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 16:08
Gdzie jest spora czesc flag ktore w ciagu kilku ostatnich sezonow pojawialy sie na Pogońi a chodzi o :pomorska ,sila ,pogon szczec-fc goleniow-dosc sporych rozmiarow bialy napis Pogoń Szczecin w srodku gryf, to samo Pogoń szczecin-stargard-bodajze czerwone tlo ,niebieskie napisy -tez spora,hools of Pogoń-here we come-mala flaga ,crimsons-mala ale ciekawa ,wilki morskie-chyba kazdy wie jak wyglada,szczecin-bialo czerwona w kratke-mala ,ja chyba stracilismy jak sie nie myle,chojna-i duza i mala ,mks Pogoń-ta co majdan we wroclawiu odzyskal-tez dawno jej nie widzialem,jest jeszcze pewnie kilka flag o ktorych zapomnialem napisac ,Pewnie czesc lezy w magazynku klubowym i sie rozsypuje-tak jak brygada ultras, a czesc w domach u kibicow .Tak w ogole to moim zdaniem to mamy bardzo slabe flagi z uwagi na brak inwencji tworczej jesli chodzi o ciekawe napisy na flagach ,rysunki itd. u nas standard to napis Pogoń w tle barw i nic wiecej.Popatrzcie na flagi cracovi ,lksu ,legii ,wisly kazdy z klubow w lidze ma po kilka dobrych flag z ciekawymi motywami ,dlugich ,z dobrymi tekstami a u nas ciagle to samo .Nowa flaga mlode wilki jest fajna ale ten napis:pogon nas jednoczy ,dlugo nad nim mysleliscie ?tomek z gryfina robi teraz flage ktora chyba jako jedyna ma jakis ciekawy i sensowny tekst .Moze u nas niema ludzi ktorzy mieli by pomysly?

ssssss
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 16:12
hmmm... może i tak, a może Ty jakimś pomysłem napodaj ;)

Wild West :: Młode Wilki
ssssss
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 16:18
Akurat ja sie nie zajmuje oprawa ani szyciem flag,to jest moje spostrzezenie do ludzi robiacych to i jest to raczej rada na przyszlosc ,flage portowcy zolty napis w tle szachownica to dziecko w 1 klasie potrafi zaprojektowac i narysowac.

ssssss
W F H
Kibic
Na forum od 8685 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 16:37
wisly??hmmmmmm.... o wiele bardziej podobaja mi sie flagi Pogoni!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
JP
Kibic
Na forum od 8358 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 18:42
Dla twojej informacji na meczach wiszą wszystkie flagi jakie są w magazynie oprócz Brygady Ultras, która jest tak zniszczona, że nie nadaj sie już. To po pierwsze. Po drugie to kórwa na chuj piszesz, że flage Portowcy to dziecko potrafi zrobić, jak sam nie zrobisz projektu? To, że się nie zajmujesz oprawami itd. to nie jest żadne wytłumaczenie.

MW'03
Westman
Kibic
Na forum od 8206 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 19:06
tomek z gryfina robi teraz
> flage ktora chyba jako jedyna ma jakis ciekawy i sensowny tekst .Moze u nas
> niema ludzi ktorzy mieli by pomysly?

Tekst z piosenki - ale sensowny :)

Najlatwiej jest cos krytykowac.... tyle Ci powiem
Adios

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
ssssss
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 19:39
Ja nie krytykuje tylko licze ze na przyszlosc osoby odpowiedzialne za ta dzialalnosc fachu kibicowskiego bardziej przyloza sie do swojego fachu, niewazne skad tekst liczy sie flaga i oryginalny tekst: np flaga motoru lublin-nieproszeni goscie .Niebyla to ironia tylko lekka aluzja jestem pelen podziwu dla was ze zebraliscie grupe ultras,macie flage,dzialacie ,niemowie o wszystkich flagach wisly ale maja kilka ciekawych np:wasza nienawisc umacnia nasza wiare, ostatno taka fajna czarna zrobili z pit bullem w srodku na gorze jest cos takiego:cechuje nas pojecie ktorego wy nieznacie wiernosc,dalej nie pamietam jak brzmi ,co do flagi portowcy ironia ze dziecko potrafi taka zrobic jest jej duza prostota ,czy tak maja wygladac nasze flagi ?jak juz pisalem ,popatrzcie sobie na flagi innych klubow co jakis czas cos nowego ,fajnego np:widzew discovery ,lks ,cracovia.Ja nie krytykuje ,zwracam tylko uwage na pewne kwestie ,bo jesli juz zabierac sie do roboty to lepiej robic to dobrze.To samo nasze szaliki ,moze ze 3-4 sa ciekawe, ale i tak jest bardzo malo ciekawych wzrow i ogolnie malo rodzajow szalikow,znow przyklady :legia,lks ,widzew ,mozna by wymieniac jeszcze dlugo.

ssssss
helmut_raz
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 19:49
> ostatno taka fajna czarna zrobili z pit bullem w srodku na gorze
> jest cos takiego:cechuje nas pojecie ktorego wy nieznacie wiernosc,dalej nie
> pamietam jak brzmi

"Cechuje Nas pojęcie którego wy nie znacie - wierność, dzisiaj wrogu, wczoraj jeszcze bracie" - czy cus takiego...

Owszem zgadzam się z Tobą, ale zauważ że większość tych dobrych flag wisly czy cracovii odnosi sie do nienawisci wisly do craxy i na odwrót, wiec zadanie maja niejako ulatwione bo nie ma problemu z tematem na flage.

Wild West :: Młode Wilki
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 19:50
A może po prostu zamiast narzekać, ogłosimy zbiórkę kasę na nowe flagi(podobnie jak Legia w "Naszej Legii"), jakies konto,wszystkie osoby które wpłacą byłyby umieszczone na jakiejś liście na stronach Pogoni.Również projekty flag byłyby mile widziane.Zbiórka potrwałaby conajmniej przez zimę,wiosną można by zaprezentować nowe flagi.Gdy będzie pozytywny odzew, to może przyłączą się do tej zbiórki nie tylko e-fani Pogoni,lecz również wszyscy inni fanatycy Pogoni, nawet z całego kraju, gdzie mamy sporo sympatyków.

Better dead than red!
ssssss
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 20:05
Ja jestem za co do zbiorki ,akurat w przypadku lodzi i krakowa to tak ale moge wiele flag wymienic z miast gdzie jest jeden klub ,temat flag juz byl tu poruszany kilka miesiecy temu i byla mowa o flagach lksu ,cracovi i ktos tu sie zarzekal ze zobaczymy chyba na jesien jakie beda flagi ,jak narazie nic nie widze, owszem prostota ma swoj urok ale bez przesady :wg mnie najlepsze nasze flagi pod kazdym wzgledem to :pogon szczecin-reperezentacja -swietne wykonanie,dobra czcionka ze sie tak wyraze,godla ,pogon szczecin-gotyk ,duza ,ladna jest , Pogoń Szczecin 1948 ,jeden klub jedno serce (do konca nie rozumiem co to znaczy,ze serce np kibica bije dla jednego klubu tak ?),to na tyle tej wylicznaki ,aha gdzie jest jeszcze flaga:skazani na Pogoń chlopaki z przedmiescia ,tez jest ciekawa-ze wzgledu na haslo.Jeszcze jedno dlaczego na waszej fladze mlode wilki-niema daty powstania grupy jak to jest chyba na wszystkich tego rodzaju grupach ultras.? [Ostatnio edytowane przez ssssss: 2003-10-07 20:10]

ssssss
Mayday
Kibic
Na forum od 8638 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 20:53
> A może po prostu zamiast narzekać, ogłosimy zbiórkę kasę na nowe flagi(podobnie
> jak Legia w "Naszej Legii"), jakies konto,wszystkie osoby które wpłacą byłyby
> umieszczone na jakiejś liście na stronach Pogoni.Również projekty flag byłyby
> mile widziane.Zbiórka potrwałaby conajmniej przez zimę,wiosną można by
> zaprezentować nowe flagi.Gdy będzie pozytywny odzew, to może przyłączą się do
> tej zbiórki nie tylko e-fani Pogoni,lecz również wszyscy inni fanatycy Pogoni,
> nawet z całego kraju, gdzie mamy sporo sympatyków.

POPIERAM :D

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
ssssss
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 21:04
Szkoda ze niemamy czegos takiego jak nasza Legia,ta gazetka co kiedys wychodzila-pogon fans byla calkiem niezla .

ssssss
V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Gdzie sa flagi ? - 07/10/2003 21:16
Rafal ma racje. Gadac kazdy moze, trzeba zaczac dzialac a nie tylko gadac. Pogon Fans narazie si enei ukazuje, ale pewnie znowuzacznie. Zaczac zbierac kase na meczach (np. soliki z puszka zaplabowana przy stoiskach z napojami i kielbaskami) i niech ludzie daja kase. Jak sie po kilku meczach obliczy sume kasy mozna zobaczyc na jaka/jakie flagi wystarczy i wtedy robi sie projekty i ludzie wybieraja najlepszy.

MKS
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 08/10/2003 09:46
W moim posiadaniu jest flaga Szczecin- biało czerwona w kratkę. Wiem także gdzie jest flaga Hools of Pogoń Here We Come. Ta druga flaga ma szanse wisieć ponownie co do Szczecin to musze przemyślec czy ją nosić (swoje powody). Wiem że Wilki Morskie są na stanie ale właściciel nie chce już jej nosić

K M
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 08/10/2003 11:10
Widzew ma swoją Discovery, to może my zrobimy Pogoń Travel? ;)

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
ssssss
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 08/10/2003 11:15
Ciekawy pomysl, mnie osobicie brakuje flag fc ze stargardu i goleniowa a swego czasu byly to jedne z najlepszych flag na Pogońi.

ssssss
JP
Kibic
Na forum od 8358 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 08/10/2003 13:27
mksbart --> zagadaj do mnie na gg --> 4068693. Możemy te flagi odebrać, wziąść do magazynu i wieszać na kązdym meczu. Z tym nie ma problemu...

MW'03
Marcin_
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: Gdzie sa flagi ? - 08/10/2003 15:29
A czy kotoś ma linka do strony na ktrej mógłbym znależć zdjęcie fany Wilki Morskie?Prosze o ewentualne podanie go. [Ostatnio edytowane przez Marcin1948: 2003-10-08 15:30]

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768788231 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005