| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
koszulka pogoni - 07/10/2003 12:07
sorx, ze piszesz jush drugi taki temat, ale o tamtym jush wiekszasc zapomniala....Czy mieszkajac na poludniu Polski jestem w stanie qpić koszulke Pogońi firmy Tico ??
|
Centralny Wojskowy Kochany Sportowy !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 07/10/2003 22:03
Majsin(L) wiesz ja jeszcze za czasow jak Pogoń grala w strojach uhlsport-a to polowalem na koszulke MKS-u prawie 3 lata ;] ale przesladowal mnie pech ...;]
Jak opowiedzialem to chlopakom z Warszawy to dostalem od nich koszulke Pogoni wlasnie w jakims sklepie uhlsporta ja kupili ale osobiscie nie wiem czy jest sklep z rzeczami "tico" a jak nie mozesz dostac tam koszulki to jesli masz znajomych w Szczecinie i masz z nimii kontakt to mozna jaokos chyba kupic pamietam cos na v.pl bylo o tym moze np oni by mogli ja kupic tobie a pozniej sie z nimi bys rozliczyl albo nie wiem....
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 21/10/2003 18:30
Mam pytanko: czy ktos sie orientuje czy sa jeeszcze koszulki Pogońi do nabycia?jestem ze swinoujscia i nie moge osobiscie sie udac do siedziby klubu moze znacie jakis numer telefonu pod ktory mozna zadzwonic.Pozdrawiam.
|
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 22/10/2003 19:50
Witam!
Do wszystkich zainteresowanych: Mam oryginalna koszulke Pogoni, ktora Sergio Batata wyrzucil w trybuny po meczu z Craxa. Cena to 120 zl. Jestem ze Swinoujscia, wiec wysle ja poczta, jezeli ktos by byl zainteresowany. [email protected] lub 505038854 Pytac o Daniela
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 22/10/2003 23:16
> Do wszystkich zainteresowanych: Mam oryginalna koszulke Pogoni, ktora
> Sergio Batata wyrzucil w trybuny po meczu z Craxa. Cena to 120 zl. Jestem ze
> Swinoujscia...
Jezu czlowieku. Zastanow sie o czym mowisz. 10000 ludzi by chcialo miec taki souvenir a ty go za 120 zeta chcesz pchnac? Myslalem ze Swinoujsciu kibicuje sie Pogoni. Jak jej nie potrzebujesz to przeznacz ja chociaz na WOŚP w tym roku
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 24/10/2003 13:34
To nie ja osobicsie zlapalem ta koszulke, tylko kumpel ktory mnie poprosil o napisanie tego tutaj, bo mial problemy z rejestracja. Ja osobiscie bym czegos takiego nigdy nie sprzedawal.
P.S.
Jezeli 120 zl. to nic to ile moze byc warta?? Pytam z ciekawosci, bo kumpel juz ja sprzedal Vasylowi (podobno).
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 24/10/2003 13:41
> Jezeli 120 zl. to nic to ile moze byc
> warta?? Pytam z ciekawosci, bo kumpel juz ja sprzedal Vasylowi (podobno).
Jak od Sergio to ze 200 zeta i uscisk prezesa 
A tak serio to wg mnie jest bezcenna... Czy wartosci sentymentalne sie juz nie licza?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 26/10/2003 10:50
> > ja nie mam pojecia ale chyba nie da rady tlyko w siedziebi klubu mozna nabyc
> z
> czego co sie orjetuje jesli sa jeszcze wogule
Ale mu wyjasniles. Na
> przyszlosc nie pisz, by sobie posta nabic
Ciekawe kto teraz sobie "nabil posta"
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: koszulka pogoni - 26/10/2003 13:40
A ja tak w temacie koszulek chciałem troszke 
Otóż byłem dzisiaj w FALI wchodze, patrze a tam koszulki TICO Pogoni. Mówie zajebiście! Pytam czy to są te za 60 czy za 150. A ona do mnie że za 30 - zwariowałem. Myślałem że FALA sprzedaje oficjalne gadżety które pochodzą z klubu a tu dupa !
|
Wild West :: Młode Wilki
|
|
|
- 1
-
|