Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wqrwia mnie to!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Petar
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8208 dni

Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 13:28
Nie rozumiem (zazdrosnych) kibicow innych klubow co mowia ze nie ma Pogonii tylko jest Piotrcowia, takie teksty przeczytalem na forum w wp i nie tylko. Podam taki maly przyklad dla kibicow z poza Szczecina: gdyby nadal byla Piotcowia to napewno nie grali by w niej Drumlak czy Moskalewicz, oni wrocili specjalnie do Pogoni, z Piatrcowia nawet rozmow by nie rozpoczeli. PODAJCIE INNE PRZYKLADY DLA KIBICOW Z POLSKI ZEBY JUZ NIE NAZYWALI POGOŃ PIORCOWIA!!!!!!!!!!!

boski
Kibic
Na forum od 8214 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 13:49
gdyby to była Piotrcovia to nie było by po 15 tyś widzów na mecz i nie grali by w Szczecinie!!!!!!!!tylko gdzieś na zadupiu

boski
Marcin S
Kibic
Na forum od 8176 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 13:52
Jest jeden najwazniejszy powud !! kibice !!! nieliczy sie to co cala polska pisze !!! liczy sie to co my myslimy i jesli traktujemy Pogon jako nasza to ona jest nasza !!!
Podrugie zeby w piotrkowie uzbierac 16 - 17 tys widzow , trzeba by kibicow z lodzi do pomocy i pewnie tak by nie starczylo !! Bo takich kibicow maja w tamtych rejonmach !!!~!!1

ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 14:06
Moze i dobrze ze jest ten klub..bo jest w Szczecinie pilka na wysokim poziomie...ale gdyby nie Ptacovia nie byloby podzialu miedzy kibicami Pogoni.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 14:32
jak zwal tak zwal, dla nas to jest Pogon, na nia jezdzi ekipa i kazdy wie ze jezdzi Pogon!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Mrc.
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 14:57
TO jest proste , przeczytałem to kiedyś na forum Lecha ..jeden z kibiców Lecha napisał tak " ponieważ na stadion przychodzi 17 tys i indntyfikuja sie z tym klubem to w takim razie to jest Pogoń"
i chociaż ich nienawidze to w pełni sie z nim ZGADZAM!!!

POGOŃ TO MY !!!!!!

Tylko wkurwia mnie to , że Teraz zrobiło sie mnóstwo oddanych kibiców Pogoni , z p.Jurczykiem na czele..gdzie byliście jak Pogoń przegrywała po 7:1 u siebie z Odrą.
Pozdr.dla Najwierniejszych.!!

Pogoń Legia!
Cinek
Kibic
Na forum od 8156 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 15:03
Stadion w Szczecinie, kibice ze Szczecina, w druzynie wiele szczecinskich akcentow, nazwa, barwy, godlo Pogoni. jesli dla kogos to malo to juz jego problem. najwazniejsze, ze mamy Pogon w sercach.

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 15:20
> Stadion w Szczecinie, kibice ze Szczecina, w druzynie wiele szczecinskich
> akcentow, nazwa, barwy, godlo Pogoni. jesli dla kogos to malo to juz jego
> problem. najwazniejsze, ze mamy Pogon w sercach.

nic dodać i nic ująć, chuj z tego, że Amica jest liderem, jak na jej trybnach przychodzi ledwo 2 tysiące ludzi, bez kibiców nie było by sportu, piłkarze w końcu muszą dla kogoś grać, najlepiej się to oczywiście robi gdy przychodzi po kilkanaście tysięcy ludzi, tyle, że tak powinno być na dobre i na złe.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Marcin S
Kibic
Na forum od 8176 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 16:01

Tylko wkurwia mnie to , że Teraz
> zrobiło sie mnóstwo oddanych kibiców Pogoni , z p.Jurczykiem na czele..gdzie
> byliście jak Pogoń przegrywała po 7:1 u siebie z Odrą.
Pozdr.dla
> Najwierniejszych.!!

Zastanów się co mowisz !!! Co jak ktos nie chodzil w tamtym sezonie to juz zly ??? Stary wcale niewidzialem zachowania jak przystalo na prawdziwych kibicow !!! Doszlo do tego ze przestalem brac dziewczyne w trosce o jej bezpieczenstwo !!!! A wogóle to jak ktos zaczol teraz chodzic to niepowinien !!! Jak by wszyscy tak mysleli to by zostalo Was najwierniejszych moze z 1500 !!! Moze byles na tyle wierny ze demolowales miasto "w imie Pogoni " oczywiscie ???

ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 16:50
Marcin S - poprostu nie skomentuje tych twoich wypocin - bo szkoda tracic czas.

ganja man - równiez bez komentarza

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Mrc.
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 16:55

Zastanów się co mowisz !!! Co jak ktos nie chodzil w
> tamtym sezonie to juz zly ??? Stary wcale niewidzialem zachowania jak przystalo
> na prawdziwych kibicow !!! Doszlo do tego ze przestalem brac dziewczyne w trosce
> o jej bezpieczenstwo !!!! A wogóle to jak ktos zaczol teraz chodzic to
> niepowinien !!! Jak by wszyscy tak mysleli to by zostalo Was najwierniejszych
> moze z 1500 !!! Moze byles na tyle wierny ze demolowales miasto "w imie Pogoni "
> oczywiscie ???
Słuchaj Kolego teraz to przesadziłeś ..bardzo dobrze , że Teraz zaczełeś chodzić na Pogoń chwała Ci za to ale wkurwia Mnie to jak ludzie którzy jeszcze rok temu mówili , że Pogoń maja gdzieś teraz staja sie wielkimi fanami ....a co do p. Jurczyka to jest przyklad najlepszy w tamtym sezonie nie robil nic a wrecz najezdzal na kibicow Pogoni , zero podjetych decyzi rozwalenie klubu z taka przeszloscia ..i co teraz mam sie cieszyć ze wchodzi do szatni zawdoników Pogoni i spiewam MKS LIDEREM JEST??? to troche jak dla mnie podjeżdza niech nie napisze czym.....a i jeszcze jedno ..przestałeś chodzić z dziewczyna ?? na mecze ..a byles wogole na jakimś ...ja zabieram 2 koleżanki na mecze i jakoś nic im sie nie dzieje ..a tak to gadaja babcie 80 letnie ze na stadionie moze cos sie stac i kibice rozrabiaja..bez przesady ..a jak nie wieżysz to sprawdz sobie fotoreportaże i przekonaj sie ile PIĘKNYCH KOBIET przychodzi na stadion Pogoni.No i po 3.. co do demolowania miasta to sie nie bede wypowiadal bylo mineło- ale pamietaj to nie my do TAKIEJ sytuacji DOPROWADZILIŚMY.

Pogoń Legia!
bemowiak
Kibic
Na forum od 8382 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 17:44
Nie sugeruj sie forum na wp czy innych onetach,to jest pole do popisu dla napinaczy,dzieci które myślą że przez internet zdziałają niewiadomo co.Oczywiście zdarzają sie też tam ludzie normalni,ale to jest wg mnie żadkość.

Pozdrawiam

Bemowiak

paśko
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 17:50
bylem na czacie przed meczem z jagą kazdy pisał że jaga gra z piotcovia nie z Pogońią
pojebani oni sa czemu graja w szczecinie jak to jest piotrcovia

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 18:10
>-westman!
>-co?
>- ty
> kurwo!!!!!!!!!!!!1

I ty się mienisz kibicem Pogoni??? :killtard:

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
U-96
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 18:30
przegramy z 2-3 mecze pod rzad i juz nastapi odplyw "kibicow" z trybun...

Szlugi, wóda, gołe baby !
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 18:48
> Słuchaj Kolego teraz to przesadziłeś ..bardzo dobrze , że Teraz zaczełeś chodzić na Pogoń chwała Ci za to ale wkurwia Mnie to jak ludzie którzy jeszcze
rok temu mówili , że Pogoń maja gdzieś teraz staja sie wielkimi fanami ....a co do p. Jurczyka to jest przyklad najlepszy w tamtym sezonie nie robil nic a wrecz > najezdzal na kibicow Pogoni , zero podjetych decyzi rozwalenie klubu z taka przeszloscia ..i co teraz mam sie cieszyć ze wchodzi do szatni zawdoników
Pogoni i spiewam MKS LIDEREM JEST??? to troche jak dla mnie podjeżdza niech > nie napisze czym.....a i jeszcze jedno ..przestałeś chodzić z dziewczyna ?? na mecze ..a byles wogole na jakimś ...ja zabieram 2 koleżanki na mecze i jakoś nic > im sie nie dzieje ..a tak to gadaja babcie 80 letnie ze na stadionie moze cos sie stac i kibice rozrabiaja..bez przesady ..a jak nie wieżysz to sprawdz sobie
> fotoreportaże i przekonaj sie ile PIĘKNYCH KOBIET przychodzi na stadion Pogoni.No i po 3.. co do demolowania miasta to sie nie bede wypowiadal bylo >mineło- ale pamietaj to nie my do TAKIEJ sytuacji DOPROWADZILIŚMY.

MaRciNeK Racja ... [Ostatnio edytowane przez adam_mks: 2003-09-29 18:49]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 18:52
Ganja man teraz dales popis...mnie tez wkurwia to ze np. jade z kolesiami tramwajem i slysze "Ooo..jutro dobry meczyk jest (zaluzmy Pogon - Arka) trzeba bedzie pojsc itd." A ja sie wtedy pytam gdzie byles rok - dwa lata temu gdzie rowniez byly dobre mecze(chodzi mi o druzyny)..wtedy slysze jakies jakania itd. [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-09-29 18:54]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Yakumo
Kibic
Na forum od 8543 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 19:36
a ja sie ciesze jak pisza o nas Piotrkovia, czemu ? bo widac ze zazdroszcza i inny argumentow nie maja
zreszta, co mnie obchodzi co gadaja wazne ze Szczecin ma na to na co zasluguje !

ech, to znaczy zaslugujemy na duzo wiecej... :) [Ostatnio edytowane przez Yakumo: 2003-09-29 19:37]

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
iskier
Kibic
Na forum od 8938 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 22:20
Mnie denerwuje to , ze jak POGOŃ przegrywa to na stadionie jest okolo 1000 a dzieki piotrcowi jest 16000 ??? gdzie wy kurwa wtedy byliście?????

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Wqrwia mnie to!!!!!! - 29/09/2003 22:37
wiekszy szacunek mam do tych kibicow co chodzili w zeszlym sezonie, a obecnie nie chodza , niz do tych co teraz chodza o w zeszlym nie chodzili !

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768981828 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005