| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon - 27/09/2003 16:52
JEST JEST o czyms takim marzy kazdy kibic swojej druzyny aby jego klub tak dobrze sobie radzil Pozdrawiam wszytskich 3majcie sie
|
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie . AVE POGOŃ !!!
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon - 27/09/2003 17:01
Brawo! Brawo! Może troszeczkę szczęśliwie, ale wygraliśmy Niepokoi tylko ciągłe tracenie goli w końcówkach, tym razem w 92 minucie... Czyżby problemy z koncentracją?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 17:16
Mamy lidera, w Szczecinie mamy lidera. Wygrana 2:1, no pieknie, na Błękitnych będzie od zajebania ludzi, moze zapełni sie do ostatniego miejsca nasz stadion.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 17:43
Moze nie bezie dwucyfrowki ale obawiam ie ze bedie pograom.i wcale nie uwazam ze outsaider jak gra z liderem mobilizuje sie-im sie to nie uda.PeacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 17:50
Z Błękitnymi przewiduje wbrew pozorom bardzo ciężki mecz-dobrze że na Twardowskiego bo chłopaki u siebie wymiatają ale boje się że może to być męczarnia dla Portowców.. Ja osobiście będe się cieszył z każdego (nawet najskromniejszego) zwycięstwa! Liczą się przede wszystkim punkty-bramki sa w dalszej kolejności..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 18:05
Wreszcie wszystko sie układa Jurczyk i Ptak siedza razem na jednym sektorze z kibicami :diablos: Pogoń gra tak jak bysmy tego chcieli,na mecz komplet kibiców wszystko sie nam to należy po tym co zrobili z naszym ukochanym klubem.Teraz juz nie mam watpliwości I LIGA I LIGA MKS!!!!!!!:luxhello:
[Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-09-27 18:06]
[Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-09-27 18:07]
[Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-09-27 18:08] [Ostatnio edytowane przez kawek: 2003-09-27 18:09]
|
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 18:12
> tak kurwa mamy, ale wiecie ze mozemy go stracic? nowe prawo mowi, ze za takie
> awantury na wyjezdzie czy u siebie to walkower i zamkniety stadion
nie kurwa nie wiemy.
Jakie prawo
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Jagielonia-Pogon 1:2 - 27/09/2003 18:46
cos pieknego Zwyciestwo Pogoni i reprezentacji W siatkowce kobiet!POGON jest liderem i mam nadzieje ze go nie odda a Polki sa w finale mistrzostw Europy! martwi tylko bramka ponownie w koncowce i duzo zoltych kartek drumlak nie zagra z Blekitnymi. Hej Jay-j przeciez tym razem byla dosc obszerna relacja w Radiu szczecin! mijmy nadzieje ze jjzu nie odamy pozycji lidera do konca! Brawo nasi super snajperzy-Batigol,Bugigol-idzcie na krola strzelcow! tylko szkoda kibicow ze nie ogladali meczu do konca ale coz........ a teraz graja Koszykarki !!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|