| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 21:42
W pierwszej polowie beznadziejna gra Pogońi !! W drugiej polowie lepsza i extra gra bramkarza chojny porpsru extra ten bramkarz powinien isc gdzie na pierwsza lige przeciez taki talent niepowienien sie marnowac !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 22:25
taaaaa bramkarz Chojny niezle wymiatal.. az oczy nie wierzyly Kaczor mimo strzelonego gola zmarnowal mase okazji, za mocno zasymulowal karnego buahahaa no dostal za to zolta kartke hehe.
A teraz: Caaaaaaalaaaa kryyytaaaaa!! odpowiada!!!!!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 22:41
podajcie nazwiska strzelcow, ilosc kibicow i ciekawostki z meczu , bo nie moglem byc.
Pozdro
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 30/09/2003 21:18
hehe toz to istny meksyk musial byc 
Pozdro
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 01/10/2003 11:01
bartollo2002 a poprosiles moze o autografy tych wspanialych graczy? bo mi wlasnie brakuje podpisow od zawodnikow przy ktorych siedziales! ... Napisz nam , jak to jest siedziec pare metrow od takich osobistosci?! Nawet nie wyobrazasz sobie jak ci tego zazdroszcze...
Jesli chcesz , to mam pare ciekawych gadzetow na wymiane ( min. mnostwo autografow od gwiazd polskiej pilki , wiele pamiatkowych fotek , a takze programy z meczow itd.).
Jezeli bedziesz zainteresowany - daj znac , mysle ze dojdziemy do porozumienia
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 01/10/2003 23:12
alez ja sie nie podniecam ... poprostu zawsze marzylem aby usiasc przy naszych asach ... przykro mi ze zle mnie zrozumiales
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
- 1
-
|