Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Nowa - Odra Chojna << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8615 dni

Pogoń Nowa - Odra Chojna - 26/09/2003 09:36
Niedziela, 28 września, godz. 16.00.

POGOŃ TO MY !
henieq
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 20:28
i jaki wynik końcowy?? do przerwy bylo 0-0

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
przemyslaw1984
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 20:42
3:0 dla nowej Pogońii

I am the best at basketball !!
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 21:42
W pierwszej polowie beznadziejna gra Pogońi !! W drugiej polowie lepsza i extra gra bramkarza chojny porpsru extra ten bramkarz powinien isc gdzie na pierwsza lige przeciez taki talent niepowienien sie marnowac !!

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 21:50
A tak wogole to siedzialem przy Napierale , Rodrigo,Julcimarze,Labedzkim,Matlaku,Bugaju i eszcze tam ktos siedzial !! Widzialem tez Kinczela !! :)

Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 22:25
taaaaa bramkarz Chojny niezle wymiatal.. az oczy nie wierzyly :) Kaczor mimo strzelonego gola zmarnowal mase okazji, za mocno zasymulowal karnego buahahaa no dostal za to zolta kartke hehe.
A teraz: Caaaaaaalaaaa kryyytaaaaa!! odpowiada!!!!! :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 28/09/2003 22:41
podajcie nazwiska strzelcow, ilosc kibicow i ciekawostki z meczu , bo nie moglem byc.

Pozdro

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 30/09/2003 20:53
Shivan - ciekawostka :) ? spod flagowni - "ODPOWIADA CALA KRYTA" " KTO WYGRA MECZ ?? "

na krytej moze z 10 osob ogolem " POGOŃ !!!!!!!!!!!!!!!! " :D

I tak pare razy :D

Shivan
Kibic
Na forum od 8545 dni

**

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 30/09/2003 21:18
hehe toz to istny meksyk musial byc :)

Pozdro

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 01/10/2003 11:01
bartollo2002 a poprosiles moze o autografy tych wspanialych graczy? bo mi wlasnie brakuje podpisow od zawodnikow przy ktorych siedziales! ... Napisz nam , jak to jest siedziec pare metrow od takich osobistosci?! Nawet nie wyobrazasz sobie jak ci tego zazdroszcze...

Jesli chcesz , to mam pare ciekawych gadzetow na wymiane ( min. mnostwo autografow od gwiazd polskiej pilki , wiele pamiatkowych fotek , a takze programy z meczow itd.).
Jezeli bedziesz zainteresowany - daj znac , mysle ze dojdziemy do porozumienia :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 01/10/2003 19:20
PSG no i sie podniecaj !! Ja to tylko na zarty robie !! i sie odwalcie odemnie !

PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Pogoń Nowa - Odra Chojna - 01/10/2003 23:12
alez ja sie nie podniecam ... poprostu zawsze marzylem aby usiasc przy naszych asach ... przykro mi ze zle mnie zrozumiales :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768981844 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005