Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ciacho
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8273 dni

Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 02:21
Interesi mnie jaki jest układ na lini Pogoń-Flota Świnoujście?Jest między wami jakaś zgoda,bo jeśli dobrze pamiętam to kiedyś była zgoda czy coś w tym stylu.
Chciałbym otrzymać wyjaśnienie w tej sprawie od was Portowcy.
Pozdro dla Szczecina.
LEGIA-POGOŃ DWA BRATANKI.

LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006

Powstanie '44 - PamiętaMY
mks_
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 08:51
Ja tam zawsze kocham Flote i Pogoń i oczywiscie Legie i Zawsze bedziemy 3mac zgode z Kotwicą!!!

kawek
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 09:03
Nie jest to moze tak mocna zgoda jak z Legia ale napewnoco spodobnego,jestesmy z tego samego regionu i powinnismy sobie pomagac.POGOŃ-LEGIA:2ar15smilie:FLOTA

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 09:15
Flota Rulez
Kotwica Pany (oczywiście zaraz po Pogoni)

Na zawsze Pogoń
wien
Kibic
Na forum od 8712 dni

**

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 10:17
ale blekitnych jebac, bo to kartofle jebane

Na Zawsze POGOŃ
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 11:23
musze was chlopcy zasmucic , ale oficjalnie zadnej zgody z Flota nie mamy ( przypomne ze jeszcze nie tak dawno , na meczu Pogonii , zostala zdjeta z plotu ich flaga klubowa ) . Flota , co najwyzej moze byc naszym fan clubem.Nie mi o tym decydowac ,ale niestety taka jest prawda :)
Pozdro! :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 13:32
Kibice w Świnoujsciu jak i w całym województwie kibicuja Pogońi, ja osobiscie Flocie życze jak najlepiej.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
kazek_flota
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 16:51
nie mamy zadnej zgody z Pogonia. jedyna nasza zgoda to Kotwica z paroma osobami ze Szczecina lacza nas dobre stosunki tak samo jak z Warszawa (flaga "Wyspiarze" na Utrecht - Legia). w Swinoujsciu jest fc Pogoni ale nie laczcie go z ekipa Floty bo my dzialamy na swoje konto i nie chcemy byc traktowani jako FC Pogoni

ArP
Kibic
Na forum od 8284 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 17:52
Ja również Flote lubie i nie miałbym nic przeciwko gdyby ich flaga wisiała u nas.

Pogoń Szczecin MKS!
bakakam
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 20/09/2003 19:51
dokladnie kibice z regionu powinni sie trzymac razem nie mam nic do floty taki uklad pomiedzy napewno by nie zaszkodzil

Punk ucieka hipis zmyka
Kiedy w dresach jest ekipa
ciacho
Kibic
Na forum od 8273 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 21/09/2003 06:20
Ja też lubię Flotę i właśnie dlatego się pytałem o układ na lini Pogoń-Flota.Teraz wiem,że mogę lubic Flotę bez żadnych problemów,że kibice Floty nie lubią Pogonii bądź Legii.Pozdro z Warszawy.Legia-Pogoń dwa bratanki...

LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006

Powstanie '44 - PamiętaMY
Mazi
Kibic
Na forum od 8238 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 11:16
Tez mysle ze nie ma zadnej zgody na tej lini ... sam niedawno tego doswiadczylem jak na meczu pucharowym z LKSem bylem w barwach Pogoni to na drugi dzien niektorym ludzia z Swiniujscia to sie nie podobalo ... Mysle ze maxymalnie co laczy te dwa kluby to sypatia tylko i wylacznie ja od dziecka kocham Pogon a Flote wlasnie daze sypatia i zycze jej jak najlepiej ...

POGON SZCZECIN Moim Zyciem
szczur
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 14:50
Troche z innej beczki:byłem w wakacje w Toruniu. Poszedlem se na mecz Apatora z Włókniarzem.Byłem z qzynem z Torunia-stałym bywalcem stadionu na młynie i co słysze.... Spora grupka krzyczy: "Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest". Pytam sie qzyna o co biega o on ze chodzi o nasz MKS. Ludzie uświadomcie mnie czy jest jakiś układ czy co????

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje własciciel naszego klubu !
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 17:07
jasne , od wielu lat lacza nas z apatorem bardzo przyjazne stosunki - zastanawiam sie tylko skad Twoje zdziwienie?! ... toż to obok Lechii ( jak to ktorys z kolegow internetowcow napisal ) nasz najlepszy przyjaciel . Wspolnie tworzymy wielka triade! Co jakis czas umacniamy swoja przyjazn poprzez niezliczone melanze w naszych miastach ... mysle ze zgoda bedzie trwala na wieki i wspolnie wiele namieszamy w srodowisku kibicowskim .
Naszym celem sa glownie mecze pilkarskie. Nie zapominamy jednak o czarnym sporcie ( tu glownie na uwadze mamy naszego odwiecznego wroga Sparte Wroclaw ) .

Pozdro dla kumatych! :)

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 17:30
no zgoda z apatorem jest juz jakies dobre 30 lat i ma sie dobrze ...urde niewiedzialem ze tyle tu kumatych :):)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8276 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 17:37
zgoda z Apatorem powstala dawno temu... jak pisze Dziki ponad 30 lat temu , a wszystko sie wzielo od naszej najwiekszej kosy w historii - Elany Torun! , zawsze ich sie balismy i zeby moc pokazywac sie w Toruniu postanowilismy zalozyc uklad z ich miejscowym rywalem... hmmm pamietam jak mi dziadek opowiadal o wspolnych wypadach Apatora i naszych .... co sie dzialo!!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
szczur
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 22:12
thx za info :).dobrze wiedziec ze Apator to swoje ziomy hehehe PS. Juz qmam :D [Ostatnio edytowane przez szczur: 2003-09-22 22:16]

Łubu dubu, łubu dubu, niech nam zyje własciciel naszego klubu !
mks_
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 22/09/2003 23:02
Jak ktoś chce foty z meczy Flota-Amica( z oprawy) niech sie zgłosi na mail [email protected]

vitos
Kibic
Na forum od 8715 dni

Odp: Jaki jest układ na lini Pogoń-Flota? - 23/09/2003 12:28
Znany jest dla mnie fakt,że wielu kibiców Pogoni jest ze Świnoujścia a tylko czasem chodzą na mecze Floty (jak ja - od święta). I prawdę mówiąc mamy gdzieś jakieś OFICJALNE zgody
:luxhello: BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS!!:luxhello:

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768985635 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005