| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 18/09/2003 10:15
W planowanej wersji wyjazdu (vide Pogoń Fans w Kurierze) biletkolejowy normalny w obie strony circa 140zł. Byś może (jeżeli dojdzie do porozumienia z Klubem) wyjazd zostanie dofinansowany. Szczegółowe informacje po meczu z Arką.
Do tego dojdzie cena biletu wstępu na mecz (+/- 10-15zł)
|
To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 18/09/2003 14:23
Ja bym sie psial z 4 kumplami,ael ejst maly problem Wiem ze kibic to kibic ale kasda sie niestty liczy A nie moge sie jzu zadluzyc bo moje dlugi wynosza 2 zera...
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 18/09/2003 15:58
No to zbieramy zbieramy . faktycznie 140 PLN to trochę dużo 9 na moją kieszeń bardzo dużo), ale jak będzie dofinansowanie to sądzę że jestem w stanie uzbierać kwotę na wyjazd
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 18/09/2003 22:40
Spoko panowie.140 zl to na bilet normalny w obie strony ale na zbiorowke czyli tak jak planujemy bedzie ok 80 zl a jak Ptak dolozy to mysle ze wyjazd zamknie sie ok 50 zl na leb czyli jak na Bialystok calkiem przyzwoicie.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 19/09/2003 12:49
gdyby tak było to świetnie ale kiedy będzie wiadomo cosik więcej na temat tegodofinansowania bo jak nie to kolesie chcą jechać samochodami wtedy wychodzi po jakieś 70 zika na łep
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 20/09/2003 13:14
jeśli te samochody wypalą to myśle że 4 mięjsca by się znalazły są 3 samochody ale w taką droge to nie więcej jak po 4 do auta bo to jednak kawał drogi i ciasno by było
|
Pogoń gol Pogoń gol Pogoń gol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CO Z WYJAZDEM NA JAGIELONIE - 22/09/2003 11:10
Ja tez jade i juz porzyczylem pieniazki na ten wyjazd ale mam nadzieje ze nie bede musia jechac ze Swinoujscia do Szczecina w srodku tygodnia po to tylko zeby zlozyc swoj podpis na liscie :>? Ze jesli poprosze o to kuzynke ktora mnie zapisze i wplaci kase to bedzie OK ...l
|
POGON SZCZECIN Moim Zyciem
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|