| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
PANOWIE : MATLAK i DRUMLAK..WYPARLO........WSTYD...!!! - 08/09/2003 03:20
Coz, tacy doswiadczeni pilkarze i dali....."dupy.." !!
....co to za pilkarze..ktorzy w tydzien...traca forme.. ...Panowie mieliscie 17.000 fanow !!!
i kto mial brac na swoje barki ta gre...!!!! No ...chyba ze was ten tlum ...sparalizowal...
Nie cdziwie sie ..pilkarzom.."Piotrkowi"....to moge zrozumiec....ale Wy.. ??
Proponuje skorzystac z uslug psychologa sportowego.....mowie serio....!!!!
Jak nie znajdzoiecie u siebie instynktu " wojownika" ...to dla was pilka przez duze.."P" ..hmm zapomnijcie.....powiem wprost...uwazam..ze to Wy ten mecz zawaliliscie !!!!!
ok...juz starczy....bo jeszcze calkiem sie...rozplyna.....
sorry...wkurzony jestem....bo to oni te 17.000 ..widowni.."zmarnowali" !!!
Eeeeee....Ci co na mnie ...tak "Bosko" najechali....hahaah...powiem krotko: zaslepieni fanatycy....i tyle...zobaczymy jak bedzie w bezposrednim bilansie miedzy ..zainteresowanymi druzynami...
I sie wam...przypomne..hehehe.
" posrali" sie Nasi wyzeracze do 80 min...i tyle...mam do powiedzenia...Od takich z doswiadczeniem wymaga sie 2 razy wiecej...
.......nie chce mi sie na te zaslepione bzdety...hmmm...
pozdrawiam....MKS, MKS, MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez kamikadze: 2003-09-09 00:33]
|
Mk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PANOWIE : MATLAK i DRUMLAK..WYPARLO........WSTYD...!!! - 08/09/2003 10:24
ty kamikadze albo juz tym durnym lbem pierdolnoles w sciane albo masz nasrane welbe, albo poprostu nieznasz sie na pilce.
niewiem co chcesz od wyparly bo za duzych szans na wyciagniecie tych pil niemial, matlak zostal wyrozniony przez baniaka wiec chyba tez zagral niezly mecz.
a co do ciebie to mysle ze ty jestes typem kibica ktory przychodzi dwa razy w sezonie na mecz jak drurzynie idzie a potem masz pretensje niewiedomo do kogo ze mecz ci sie niepodobal i jak oni smiali niewygrac jak ty ruszyles swoja ciezka dupe na stadion.
a co do meczu to gratulacje dla pilkarzy i dla nas zato ze niepoddalismy sie i odrobilismy 2 bramy w 10 min. w koncowce bylo widac co daje doping, ambitna gra i wiara do konca
|
POGOŃ FOREVER!!!
|
|
|
|
Odp: PANOWIE : MATLAK i DRUMLAK..WYPARLO........WSTYD...!!! - 08/09/2003 10:43
stary jak masz takie bzdury wypisywac to juz lepiej nic nie pisz,czy ty wogole byles na meczu ? przypominam ci ze w druzynie gra 11 zawodnikow a nie 3, a tak wogole to nie rozumiem o ci chodzi przeciez wyparlo nie zawinil przy zadnej bramce zagral na swoim normalnym poziomie! drumlak staral sie walczyc w srodku pola i dzieki nie mu mielismy kilka rzutow wolnych a matlak rzeczywiscie zagral troszke ponizej oczekiwan ale kazdemu moze sie zdarzyc gorszy mecz!chwala pilkarzom za to ze sie nie zalamali przy stanie 0-2 !A TAK NA KONIEC PRZYTOCZE CI OCENY JAKIE PRZEGLAD SPRTOWY WTSTAWIL TYM PILKARZOM KTORZY WG>CIEBIE ZAWALILI MECZ:WYPARLO-7,MATLAK-7,DRUMLAK-7 najgorsza note dostal Labedzki -4 i julcimar-6
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PANOWIE : MATLAK i DRUMLAK..WYPARLO........WSTYD...!!! - 08/09/2003 14:43
bo to oni te 17.000
> ..widowni.."zmarnowali" !!!
Dziwi mnie takie pojecie , rozmawialem z 4 osobami po meczu , i zadna z nich nie sprawiala wrazenia jakby zmarnowala 105 minut !! dziwi mnie takie podejscie , i czasmai lepsi wydaja sie niedzielni kibice , ktorzy ciesza sie z wszystkiego , a nie opisuja rzeczywistosc jak by zawsze im bylo zle i chocby POGON miala mistrza znalezli by powod do tragicznego bredzenia farmazonow !!
|
ile cie trzeba cenic wie tylko ten
kto cie stracil
Szczecinanin W Warszawie !!
|
|
|
|
|
|
|
|