| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
BATATA - 01/09/2003 11:23
Jak myslice czy przy obecnej postawie tego zawodnika Ptak niebedzia chcal go niedlugo gdzis sprzedac?
Pewnie niedlugo odejdzie z Pogoni
|
boski
|
|
|
|
Odp: BATATA - 01/09/2003 11:31
Bati powiedzial ze chce wejsc z Pogońia do 1 ligi i zostanie narazie !! Ale moge sie zalozyc ze drumlak i batata znajda sie niedlugo w wisle krakow lub w jakims extra klubie bo takich pilkarzy niema w polsce !!
|
|
|
|
|
Odp: BATATA - 01/09/2003 12:30
Sergio faktycznie marnuje się na 2-ligowych boiskach a co do Drumiego to ocenimy go po paru meczach.. narazie zagrał 2,5 i faktycznie należy do wyróżniających zawodników klubu. Ale pamiętajmy że nie przepracował on okresu przygotowawczego i jego forma jak przyszła tak może odejść..
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: BATATA - 01/09/2003 15:21
Hey!
...No i co ze kiedys..odejdzie..?? widocznie taki " Boski" to nie byl..skoro z 2 ligi przyszedl...owszem ma potencjal..wydaje mi sie, ze to jego szczyt formy akurat..teraz, z korzyscia dla Pogoni. A poza tym to gdzie jeszce on by zagral dla 10-15.000 ludzi w Polsce..? w Lechu...?...moze...
Spoko...nalezy sie cieszyc z tego ze teraz gra dla Pogoni!!!! a nie 'plakac" w ciemno....pilka to bissnes !!! wszedzie sie zmieniaja...!!!nalezy tylko zadbac..by w jego miejsce...inni wartosciowi przyszli...i tyle !!!!
Pozdrawiam...
"..Naszej Pogoni....juz nikt nie dogoni.."!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mk
|
|
|
|
Odp: BATATA - 01/09/2003 15:25
Ja tam jestem za silną Pogonią która wejdzie do I ligi ale nie mam nic przeciwko żeby Legia Batatę kupiła...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
- 1
-
|