| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:00
Kazdy chodzacy na mecze Pogoni wydzi jak gra Portowa 11. Nie ktorzy zawodnicy sie wyrozniaja jak np. Batata(bardzo dobra forma zreszta kazdy wie ) i pan Kaczorowski co jest ponizej krytyki. Baniak daje mu szanse (praktycznie) w kazdym meczu, czy nie czas dac komus innemu szans??
|
Zawsze Wierny
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:04
proponuje jeszcze zalozyc tematy:
- Forma Wyparły
-Forma Włódarczyka
-Forma Drumlaka
-Forma Bugaja
-Forma Parzego
....................
...................
...................
itd.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:29
To, że Kaczorowski pojawia się w szerokim składzie to jedno wielkie nieporozumienie (czy on płaci Baniakowi za grę?!). Gajewski jest zdecydowanie lepszy, a jeśli Baniakowi mało napastników - niech ściągnie Mikułę z Floty luh Kaszczyca z Darzboru...
|
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:32
Ej dobra dajcie sobie spokój. Jestem na stadionie słysze gwizdy a tu Kaczor wbiega. Jak mozna gwizdac na swojego zawodnika ja tego nierozumiem. Wygrywamy 7:1 a wy i tak musicie kogoś obsmarować.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:37
Masz racje z tym gwizdaniem. Ale tera Pogon gladko pokanala rywala, ale jak przyjdzie walczyc z trudnymi rywalami to bedzie potrzebny skuteczny napastnik a nie taki ktory nie gra "dobrze" [Ostatnio edytowane przez RapBoy: 2003-08-29 23:37]
|
Zawsze Wierny
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 29/08/2003 23:40
niestety Kaczorowski jest zaslaby nawet na IV lige, smutne to ale prawdziwe.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forma Kaczorowskiego - 30/08/2003 02:52
-Forma Bugaja
dla mnie zawsze rewelacja ale ja nie jestem obiektywan w tym względzie a tak serio to uwierzcie w chłopaka jest naprawde zdolny na drugą lige całkiem przyzwoity jednak ma 33 latka wiec już raczej wybiera sie na emeryturke sportową jednak kiedy ma wiatr w żaglach jest niezły
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|