Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kluczyk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8545 dni

*

Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:23
Jak informuje tygodnik "Angora" Michal Wisniewski z ICH TROJE chce zainwestowac w Pogon.Otóż ma zamiar wprowadzić się do Szczecina i wybudować tutaj dom .Podkreślał iż Szczecin ma najlepszych kibicow głodnych sukcesu!!! Obawia sie także jak odbiorą go mieszkańcy Łodzi!!!!!!!! [Ostatnio edytowane przez kibol: 2003-08-29 22:26]

Faster
Kibic
Na forum od 8755 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:29
Co to za tygodnik? Coś w stylu "Pani Domu" lub "Na żywo"?? ;)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8957 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:34
kibol jakie zrodlo tego newsa ? daj link jakis

verte
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:40
Niech już lepiej da ssobie spokój. Pajacom mówimy nie. A rozkapyszonym tym bardziej.

21:37
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:41
Jak to jest fakt to juz w ogole bedzie zajebiscie...:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:50
Eeee.... Nie wiem co mam napisać :))))
Znane osobistości już walą do naszego klubu drzwiami i oknami ;)

Pozdr

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:53
o qrde nielubie wisnie ale jak on tu przyjdzie to liga mistrzow na bank :)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:55
a ja slyszalem ze Papiez chce zainwestowac... powaznie :P chce przeniesc wszystkie skarbce watykanu... :D:D:D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
galer16
Kibic
Na forum od 8370 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 22:56
eee... to jest kolejna syta pompa "Angory" to najbardziej plotkarskie pismo jakiew idzialem .... jednak jak to okarze sie prawdo to ... hmmm ;]

na zawsze w moim sercu Pogoń Szczecin
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 23:07
Pewno to kit ale dobrze by było

Młode Wilki
Sadu
Kibic
Na forum od 8396 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 23:09
Czytalem o tym w angorze jakies 3 tygodnie temu. Chcialem zalozyc post na ten temat, ale stwierdzilem ze to tania sensacja i bujda. Dalej tak twierdze.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
RapBoy
Kibic
Na forum od 8191 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 29/08/2003 23:16
Prezes Ptak powiedzial ze bedzie chcial przeniesc sie do Szczecina a swoja posiadlosc sprzedac M.Wisniewskiemu. Znow plota??

Zawsze Wierny
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 00:09
a ja słyszałem że Osama nie sponosoruje już Al-Kaidy tylko Pogoń. Bez kitu czytałem w "1000 panoramicznych".

God, I'm glad I'm not me.
Lechitka
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 00:13
> a ja slyszalem ze Papiez chce zainwestowac... powaznie :P chce przeniesc
> wszystkie skarbce watykanu... :D:D:D

Nie chce Cie martwić ale papież jest pasiakiem i czesto to podkreśla

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 00:37
kibol - gdyby tak wierzyc wszystkim gazeta, to teraz w Szczecinie nie mielibysmy 2ligi tylko Lige MIstrzów.
Bo kto juz w Pogon nie mial zainwestowac....

To jest raczej (raczej napewno) kaczka dziennikarska, wiec nie róbmy z tego sensacji.

bartollo2002 - na razie mamy 2 lige. Najpierw niech Ptako-Pogon z niej wyjdzie. O lidze mistrzów mówmy...ale za 30 lat.

Lechitka - chyba nie zroumialas dowcipu

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
Lechitka
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 02:45
zrozumiałam zrozumiałam i nawet powiem szczerze że dobry był ale jednak nie mogłam znieść faktu że ktoś chciałby przekabacic najlepszego i najsławnijszego kibica Triady na swoją strone ;)

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
dziki^
Kibic
Na forum od 8492 dni

**

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 03:41
kurwa tylko nie gej wisniewski:)

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
borsuk
Kibic
Na forum od 8956 dni

**

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 09:02
Teraz niektorzy beda sie smiali Ich Troje (Pogon Legia Zaglebie)...juz sobie to wyobrazam:D a tak poza tym to nie chce mimo wszystko zeby Pogon kojazyla sie z tym baranem! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-08-30 09:03]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
G.B.FANATYK
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 09:10
:bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::bgbiggrin::b:bgbiggrin:gbiggrin:

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Michał Wiśniewski chce zainwestować w Pogoń Szczecin !!!!!!!! - 30/08/2003 10:15
dziki niepatrz czy on jest gejem tylko ile ma pieniedzy !!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769003483 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005