| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sprawa Szczakowianki - jaka decyzja ?? - 26/08/2003 11:51
Obawiam sie, ze PZPN moze czesciowo uchylic kare (jezeli oczywiscie prawnicy dopatrza sie uchybien) i "oddac" im 10 minusowych punktow.
W praktyce bedzie to oznaczac, ze zespol z Jaworzna dolaczy do scislej czolowki, ktora bedzie walczyc o awans do ekstraklasy.
Ciekawe czy wtedy pilkarze beda mogli odejsc. Jesli utrzymaja aktualny sklad, beda moim zdaniem niemal murowanym kandydatem do awansu.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Szczakowianki - jaka decyzja ?? - 26/08/2003 15:58
Ci z PZPN-u już chyba sami nie wiedzą co robią....Raz zabierają punkty, teraz chcą je oddać z powrotem....No paranoja jakaś! Albo będą konsekwentni w swoich działaniach albo ciągle będą tak mieszać i mieszać, i w polskiej piłce dalej będzie panował jeden wielki bajzel...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Szczakowianki - jaka decyzja ?? - 26/08/2003 19:52
Orlo mowisz ze Kompala bylby lepszym wzmocnieniem dla nas niz Krol? Ja mam dokladnie odwrotne zdanie.. A to dlatego ze Krol jest prawdziwym napadziorem a Kompala jest typem ktory najlepiej czuje sie za napastnikami. Takich zawodnikow to my mamy (moze nie tak dobrych jak Kompala ale mamy ) Brakuje nam kogos na "zadlo" Jakbym mial wybierac ktorego z nich wole to wybralbym bez wachania Krola
|
|
|
|
|
Odp: Sprawa Szczakowianki - jaka decyzja ?? - 27/08/2003 00:21
> Licze, ze nie po to im te punkty zabierali by teraz oddac... bezsensu. A ja mam
> nadzieje, ze uda nam sie pozyskac od nich Krola - z takim napastnikiem do
> ekstraklasy!!!
Pytanie! Czy ten Król to ten sam który grał niegdyś w Amice?Jeśli nie, darujcie sobie drwiny..
|
|
|
|
- 1
-
|