Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> co marek p zrobil dla pogoni? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sabribekdas
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8201 dni

co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 08:03
naprawde powiedzcie mi bo ja niewiem.
i nieusowajcie tego tematu bo wychodzi na to ze nic chyba niezrobil.

POGOŃ FOREVER!!!
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 08:46
Powtorze jeszcze raz : nie wiesz czy prowokujesz baranie?

Pochwal sie moze przy okazji co ty dla Pogoni zrobiłes?

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 09:05
Tutja przesadziles chloptasiu.... Zwykla prowokacja i brak rozumu.Zrobil naprawde wiele i duzo.Wiedza to osoby ktore maja blizsza stycznosc z klubem ale i kibice ktorzy maja oczy szeroko otwarte.Ale jest i druga strona medalu ze moim skromnym zdaniem teraz troche odpuscil bo dostaje sporawa kase za to i wydaje mi sie ze "troche" sie zepsul.I juz nie dziala w strone kibicow tak jak kiedys(przyklad:On jest odpowiedzialny za dystrybucje orginalnych koszulek TICO Pogoni i on zarzadzil cene... 150 złoty!!!. Tak wiec majac na uwadze terazniejszosc trzeba pamietac o przyszlosci.Ale jak tak dalej pojdzie to nikt o przyszlosci nie bedize pamietal...

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
K M
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 09:06
sabribekdas widze ze twoje ostatnie posty to próba prowokacji. Czyżbyś chciał skłócić środowisko kibiców Pogoni, w którym i tak teraz nie jest tak najlepiej? MOże jakiś żal?

W każdym bądź razie uważaj co piszesz, bo przesadziłeś już kilka dni wcześniej pisząc to i owo o Legionistach!

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 09:36
ja wcale nie prowokuje!!! poprostu chce wiedziec co zrobil. wiem ze sie ostro udzielal i wogole ale chodzi mi o konkrety. ale wy widze tez niewiecie. poprostu ktos wam powiedzial ze cos zrobil i wy niemajac swojego zdania powtarzacie to dalej.
co do legionistow to nie tylko ja ich nielubie. a nielubie ich zato ze lazili po naszym stadionie jak by byli u siebie a jak ktos im burknol to odrazu lali po ryjach niepatrzac czy to dzieciak cze starszy facet.
(malo to bylo takich akcj na niskiej trybunie)
i jeszcze jedno oni tylko kibicowali nam kiedy przegrywalismy a jak my jechalismy z nimi to byla tylko Legia Legia. dlatego chujow nienawidze.
moze kiedys to byla przyjazn ale obecnie niewydaje mi sie. zreszto to chyba widac na stadionie ze tylko garstka kolesi z mlyna pare razy cos tam onich zaspiewa a reszta stadionu milczy i ma ich gleboko w dupie.
a i niechce nikogo tu ze soba sklucac kazdy chyba widzi jak jest i sam sobie wyciaga wnioski.

POGOŃ FOREVER!!!
sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 09:40
> Powtorze jeszcze raz : nie wiesz czy prowokujesz baranie?

Pochwal sie moze
> przy okazji co ty dla Pogoni zrobiłes?

wlasnie niwiem

a ja dla POGONI wsumie niewiele zrobilem. chodze tylko na mecze i kibicuje.

POGOŃ FOREVER!!!
ZDR
Kibic
Na forum od 8396 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 10:54
ja bym mu dal ignora !!!!!!!!!:cussing:
znalazl sie drugi MKS_FAN a moze to on pod innym nickiem :> [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2003-08-26 10:54]

sabribekdas
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:09
dobra pierdole wasza strone.
i widze ze nikt niewie co marek p zrobil dla Pogoni. a wszyscy tacy kurwa z was znawcy.
a i mam dlawas dobra wiadomosc wiecej juz nic nie bede pisal no chyba ze mnie tu bedziece bluzgac to jeszcze z pare razy sie pewnie wpisze.
nara wielcy kibole i znawcy footballu

POGOŃ FOREVER!!!
Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:18
Szkoda, ze idziesz....Tak fajnie bez Ciebie.

1948
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8366 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:26
>;(przyklad:On jest odpowiedzialny za dystrybucje orginalnych koszulek TICO
> Pogoni i on zarzadzil cene... 150 złoty!!!. Tak wiec majac na uwadze
> terazniejszosc trzeba pamietac o przyszlosci.Ale jak tak dalej pojdzie to nikt o
> przyszlosci nie bedize pamietal...

Co ty qrwa Sanbał pierdolisz??????
MP w klubie jest odpowiedzialny za informację i PR - za marketing (m.in. pamiątki) odpowiada Piotr Huegel, szef Stowarzyszenia MKS.

Odnośnie cen koszulek - MP nie ma z tym nic wspólnego, to raz.
dwa - te koszulki które Ty zamawiałes i kosztowały coś koło 50zł, to są marne "podróbki" oryginałów markowane przez TICO".

To co aktualnie zamówił Huegel - nie broniąc go - bo mnie to on zwiasa i powiewa, to oryginał koszulki meczowej (ten sam PROFESJONALNY materiał, tak samo wykonane nadruki i rekalmy) czyli REPLIKA koszulki zawodniczej, a ta kosztuje właśnie tyle w TICO - nie znam dokładnie szegółów bo negocjował je Huegel. Byś moze, ze klub zarobi ta tym jakieś 10-15%.

Co do pamiątek - zwłaszcza koszulek, mam nadzieję, ze klub zamówi także koszulki TICO wykonane tak ja te zamawiane przez Ciebie w cenie 40-50zł/szt.

Pogoń to My
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:51
Poinformowany to Ty moze i ijestes ale chujowo.Kosuzlki ktore zamawialem(nie jest to przechwalanie) jest z materialu meczowego.Sprawdzalem specjalnie-w ostatnim meczu w tamtym sezonie pilkarze oddali biale koszulki kibica i razme z kolega sprawdzilismy i material jest identyczny.Wiec nie wiem o czym piszesz czlowieku!!!!Jezlei MP nie jest odpowiedizlany za cene koszulek-to sorry,ale 150 to moze w dupe sobie PH wsadzic!!Kosuzlka S-Kadry jest tansza!!Dal Twojej wiadomosci niedowiarku jeden-koszulki REPLIKI meczowe Górnika Zabrze wykonane przez TICO dla klubu aby ten je rozprowadzal wśród kibiców kosztują 80złoty.ZATKAŁO KAKAO??!!!!Nie zabieraj glosu w sprawach w ktorych nei masz pojecia.To skad nagle u nas 150? Wiadomo przeciez ze jezlei sie spusci cene w dol to automatycznie bedize wiecje zainteresowanych nizsza cena przez co wzrosna dochody! PEACE!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:51
To że zmienisz nick i będziesz dalej wypisywał pierdoły niczego nie zmieni...
A jak chcesz wiedzieć co Pan Pawlak zrobił dla Pogoni to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś do niego podszedł po treningu i zapytał... Na pewno z chęcią Ci odpowie.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8366 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 11:57
> Poinformowany to Ty moze i ijestes ale chujowo.Kosuzlki ktore zamawialem(nie
> jest to przechwalanie) jest z materialu meczowego.Sprawdzalem specjalnie-w
> ostatnim meczu w tamtym sezonie pilkarze oddali biale koszulki kibica i razme z
> kolega sprawdzilismy i material jest identyczny.

buuuuahahaha - sprawdzałeś jak? organoleptycznie? lizałeś - wąchałeś, miąłeś w łapach czy używałeś mikroszkopu? gówno mnie interesi Górnik Zabrze i po ile i skad i jakie mają koszulki.
Jeżeli sądzisz, ze Twoje koszulki to ten sam materiał PROFI z którego TICO robi ligowe stroje, to jesteś śmieszny... Wynika z tego, że koszulka + spodenki w TICO są tańsze niż zwykłe podróbki na bazarach :) Cóż za szok dla managerów z Adidasa, Pumy czy Jaco...

Pogoń to My
PSG
Kibic
Na forum od 8189 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 12:01
Moze zmienmy temat na - ile marek p zarobil na Pogoni? pamiatki , super tanie pociagi specjalne , zlotowka od biletu... oj troszke tego bedzie ;-)))

POGON SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA

"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 12:23
Tak jak sabiremu proponuje Ci podejść i się zapytać...
Miom zdaniem jeżeli wogóle coś zarobił to niewiele...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
A..
Kibic
Na forum od 8567 dni

Odp: Co Marek P. zrobil dla Pogoni? - 26/08/2003 12:56
Do sabriegobekdasa - Jak juz zakladasz taki debilny temat to chociaz odnies sie z szacunkiem do osoby o ktorej piszesz i wykaz sie znajomoscia podstaw języka polskiego, gdzie imie i nazwisko oraz nazwy wlasne piszemy z wielkiej litery i rowniez z wielkiej rozpoczynamy zdanie !!!

Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 13:19

co do legionistow to nie tylko ja ich nielubie. a nielubie ich zato ze
> lazili po naszym stadionie jak by byli u siebie a jak ktos im burknol to odrazu
> lali po ryjach niepatrzac czy to dzieciak cze starszy facet.
(malo to bylo
> takich akcj na niskiej trybunie)
i jeszcze jedno oni tylko kibicowali nam kiedy
> przegrywalismy a jak my jechalismy z nimi to byla tylko Legia Legia. dlatego
> chujow nienawidze.

Super sabribekdas, naprawde jestes super !!
,,lazili po naszym stadionie jak by byli u siebie" - w pewneym stopniu tak jest cepie bezmózgi, to tak samo jakbys zaprosil na urodziny kolesi i przyjal ich na klatce schodowej albo w kiblu - troche rozumu stary.
I kiedy kogos lali po ryjach? Bo ja sobie nie przypominam.
Nie ty budowales zgode z Legia, nie ty bedziesz ja niszczyl

Co do MP - jak nie wiesz co on zrobil dla Pogoni to niestety ale albo masz krótka pamiec, albo bardzo chcesz wprowadzic zamet wsród kibiców Pogoni.

Dlatego lepiej nic juz nie pisz, bo niepotrzebnie wkurwiasz ludzi.

Amen!

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
V...
Kibic
Na forum od 8780 dni

*

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 13:38
Co do kosulek to powiem biala ma inny material i granatowo-bordowa inny ja mam od sanbala biala i porownalem z orginalem granatowo bordowej zupelnie inny material, ale potem widailem koszulke granatowo bordowa od sanbala i jest taki sam na dotyk i wyglad material jak w oryginale...

MKS
TomY
Kibic
Na forum od 8512 dni

**

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 15:50

>I kiedy kogos lali po ryjach? Bo
> ja sobie nie przypominam.
> Nie ty budowales zgode z Legia, nie ty bedziesz
> ja niszczyl

Oj kolego! krótką pamięć masz, albo rzeczywiscie nie widziales. Ja sam na wlasne oczy widzialem ze dwa razy jak Legioniści na niskiej lali po ryju gościa, który raczyl powiedzieć złe słowo na Karwana!
Tak bylo !

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: co marek p zrobil dla pogoni? - 26/08/2003 16:43
Fakt, faktem. Mimo to myślę, że zgoda powinna być.

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769003446 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005