Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Polar << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bigol
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8817 dni

Pogon-Polar - 23/08/2003 22:43
O której mecz polarem, ktoś wie?
Jak z biletami na główną krytą i oprawą ???
Czekam na wiesci.
Jak sądzicie ile będzie ludzi, 7-8 tyś?

bigol
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Pogon-Polar - 23/08/2003 23:03
Oprawy raczej niebedzie a przyjdzie ok 8 tys

Młode Wilki
Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogon-Polar - 23/08/2003 23:11
Jaką oprawą??? To jakaś oprawa ma być??? ale fajnie, ale fajnie, bedzie oprawa, może dostanę serpentyne, jupi jupi...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
ch.
Kibic
Na forum od 8476 dni

**

Odp: Pogon-Polar - 23/08/2003 23:17
Mecz z Polarem - piatek godz. 19:00 :D

Hanki
Kibic
Na forum od 8341 dni

**

Odp: Pogon-Polar - 23/08/2003 23:27
No na ten mecz to muszę po prostu iść bo mam już takie straszne zaległości jeśli chodzi o Pogoń i w ogóle o mecze, że takiej okazji to nie przepuszczę :D

Llibertat per a Catalunya!
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 14:08
Kto wygra mecz ?? Pogon !! I kolejne 3 punkty do portowcow !

Petar
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 15:12
W tym meczu POGOŃ znowu nie starci bramki, a strzeli ze 3
I LIGA MKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 16:37
Oby było tak jak mówicie. 3:0 i wystarczy ale polar teraz z gks b. zremisował a gks to dobry klub. Lepiej nie zapeszać. Będziemy sie cieszyć po meczu.
[Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-08-24 16:37]

Na zawsze Pogoń
paśko
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 17:39
pogoń-polar3-0 obstawiam taki wynik

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 18:16
Także obstawiamy 3 do zera, a przy odrobinie szczęścia i dobrej gry to kto wie czy nie padnie 4. No, ale najważniejsza jest wygrana i 3 punkty, więc zły nie bede nawet ze skromnej wygranej. Ale stawiam, że Boguś bedzie miał cały czas puste konto po meczu z Polarem.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
verte
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 21:52
Nie zapeszajmy. Potrzebne są po prostu 3 punkty. Rozmiar mniej ważny. Z Tłokami też mialo być łatwo.

21:37
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 22:54
Nie ma lepszych napastników, nie ma 3:0. Chyba że Batata będzie szalał.

Babilon Team
chrisxx
Kibic
Na forum od 8606 dni

Odp: Pogon-Polar - 24/08/2003 23:27
Co do napastnikow chodza plotki ze Pogoń interesuje sie dwoma napastnikami z nazwiskami...

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 08:15
Atak zdecydowanie do wymiany.

1948
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 09:39
> Co do napastnikow chodza plotki ze Pogoń interesuje sie dwoma napastnikami z
> nazwiskami...

Czy jest na świecie zawodnik bez nazwiska? ;P A tak całkiem serio, to zapewne chodzi o Moskalewicza, a więc żadna nowość. Jako drugiego napadziora obstawiam Króla ze Szczakowianki, na pewno nie zostanie w Jaworznie :) Nikt inny nie przychodzi mi do głowy, chyba że jakiś powrót z emigracji (Juskowiak? :D) lub zawodnik z zagranicy (ale kto "z nazwiskiem" zgodziłby się u nas grać??)...
.....P.S. Przyszło mi właśnie do głowy, że tym napastnikiem "z nazwiskiem" może być Rodrigo Carbone, grający niegdyś w ŁKS-ie pod skrzydłami Ptaka, następnie będący niemalże gwiazdą 2.Bundesligi... Obecnie bez klubu... Może o niego chodzi? [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-25 10:18]

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 14:41
Chyba przyjdzie nam poczekac do przerwy zimowej na konkretne wzmocnienia.

1948
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 17:35
Jak dla mnie, to bedzie wymęczone 1:0 lub 2:0, ale najważniejsze będą kolejne 3 pkty.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 21:45
Dziwi mnie pesymizm niektórych z Was. Myślę, że Polar zostanie rozgnieciony (CO NAJMNIEJ 3:0). Z kilku przyczyn:
1. Różnica klas jest bezdyskusyjna.
2. Taki zespół jak Pogoń musi kiedyś w końcu pokusić się o efektowny wynik, przecież nie będziemy do końca sezonu jechać po 1:0. A jeżeli kogoś rozpi*przyć, to kogo jeśli nie Polar?
3. Polar gra strasznie słabo - miejsce w strefie spadkowej, choć daje się zauważyć pewną poprawę:
- 1 mecz: porażka 0:2(najniższy wymiar kary) z, jak się okazuje, przeciętną Cracovią
- 2 mecz: 2:2 u siebie z cieniutkim KSZO.
- 3 mecz: 1:2 (znów najniższy wymiar kary) z dość słabym Podbeskidziem.
- 4 mecz: 1:1 z solidnym Bełchatowem.
4. Osłabienia Polaru:
Odeszli kluczowi gracze - bramkarz Jerzy Keller, obrońca Rafał Huebscher, pomocnicy Daniel Giza i Waldemar Żelasko oraz napastnicy: Grzegorz Podstawek (najlepszy strzelec) i Marcin Narwojsz.
5. Słaba kadra Polaru:
Kluczowymi graczami są 39-letni (!) rozgrywający Marek Grabowski, napastnik Radosław Jasiński (podobno straszny pijak), obrońca Piotr Juraszek i pomocnik Jacek Sorbian (swego czasu wieczny rezerwowy w Śląsku i ŁKS-ie).
Podstawowa jedenastka wygląda mniej więcej tak:
Marcin Foltyn - Marcin Walewski (Ireneusz Chrzanowski), Wojciech Ogórek, Piotr Juraszek, Adrian Budka - Marcin Hirsz (Krzysztof Konon), Łukasz Augustyniak, Marek Grabowski, Jacek Sorbian (Rafał Ozimina) - Tomasz Pawlak, Radosław Jasiński.

Kto mniej więcej orientuje się w II lidze, widzi że skład jest cieniuteńki i może nie wystarczyć do utrzymania się.

P.S. Polar jest jedną z najbrutalniejszych drużyn w II lidze. W meczach z silnymi rywalami zarabiają 5-6 żółtych kartek, dość często czerwone. Idę o zakład, że Polar nie skończy tego meczu w jedenastu.

Howgh! [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-25 22:02]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogon-Polar - 25/08/2003 23:19
no no... to sie Shawn postarał. Nie chce pozostawać dłużny i też przedstaiwe kilka informacji które zebrałem :D otóż:

STADION

Obrazek jpg wstawiony na forum[/img]
Stadion: Polaru Wrocław, ul.Niepodległości 6
Pojemność: 1500
Oświetlenie: brak

KLUB
Rok założenia: 1945
Liczba sezonów w II lidze: 3

Po raz pierwszy awans do II ligi Polar wywalczył dopiero 4 lata temu, w roku 1999.
Dotychczas największym sukcesem Polaru Wrocław było zajęcie 9 miejsca w II lidze, dwukrotnie - w sezonie 1999/2000 i 2001/2002. Należy też odnotować że Polar trzykrotnie dotarł do 1/8 PP i raz do 1/4 gdzie przegrywał z pierwszoligowcami.

SKŁAD
Właściwie ostatnimi czasy z Polaru ci w miarę dobrzy zawodnicy pouciekal, z nowych twarzy warto odnotować przyjście jedynie Jacka Sorbiana i Krzysztofa Konona.
Pierwszoligowe doświadczenia z przeszłości posiada zaledwie paru zawodników - Ireneusz Chrzanowski (Widzew), Rafał Ozimnia (Ruch Chorzów), Adrian Budka (wicemistrz Poslki z Widzewem),
wspomniany wcześniej Jacek Sorbian (Śląsk Wrocław).

STATYSTYKA
najwięcej bramek (2) Polar strzelił między 0 a 15 minutą meczu.
najwięcej bramek stracił (4) między 60 a 75 minutą.

INNE
ostatni mecz: Polar - Bełchatów 1:1
po meczu M.Kuras powiedział:"obawiałem się meczu z Polarem Wrocław i moje przeczucie się sprawdziło. Straciliśmy cenne 3 punkty. To wszystko przez niewykorzystane akcje, było zresztą widać, że to nasz słaby dzień."

Jak się okazuje strzelcy Polaru spisują się na razie lepiej niż strzelcy Pogoni. Polar strzelił dotychczas 4 bramki - po 2 Budka i Pawlak.

i to tyle.... strasznie musi mi sie nudzić skoro to napisałem :P:P:P

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogon-Polar - 26/08/2003 00:08

"Jak sądzicie ile będzie ludzi, 7-8 tyś?"

Nie wg mnie 6981 w tym 5198 to mezczyzni 1702 kobiety a 81 to dzieci ponizej lat 3

No kurwa rece sie zalamuja jak piszecie ilu ludzi bedzie...

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769003447 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005