Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lu Dex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8423 dni

Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 10:52
Mowa o Januszu Dziedzicu i Marcinu Kryśińskim!! Oni jako jedyni nie podpisali kontraktó z Pogonią i wyjechali ze Szczecina.Pierwszym interesuje się podobno Bełchatów a drugi chce grać w ŁKSie!! Jeżeli to prawda to było by bardzo źle,bo Dziedzic wydawał sie doskonałym materiałem na napastnika..... Jedyna nadzieja w dwóch brazylijczykach którzy sa na testach.Nie wiem jak Wy ale to mnie zaniepokoiło.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 11:18
Pilarz tez odszedl !! Ale przeciez dziedzic gral w meczu z Gorclinem i powinien miec podpisany kontrakt !!

Rob :]
Kibic
Na forum od 8951 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 11:43
Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak podniecaja ww Dziedzicem strzelil 1 bramke , no dobra ale kto by nie trafil z 5 metrow prawie do pustej bramki , a nie pamietacie jak pieprzyl kazda pilke ktora dostawal ?? sytuacje 1 vs 1 chyba ze 4 niewykorzystane , na mecuz bylo widac ze brak mu zimnej krwi i ze na razie na gwiazde ligi nie wyrasta

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:02
> Nie rozumiem dlaczego wszyscy sie tak podniecaja ww Dziedzicem strzelil 1 bramke
> , no dobra ale kto by nie trafil z 5 metrow prawie do pustej bramki

No, nie tak znowu do pustej - stał bokiem do bramki, piłka przeszła między nogami Liberdy...

> a nie pamietacie jak pieprzyl kazda pilke ktora dostawal ??

Szczerze mówiąc, ja nie pamiętam ;)

Dziedzic był materiałem na naprawdę niezłego napadziora - wielka szkoda, że odchodzi. Mam nadzieję, że Chifon i Brazylijczycy go zastąpią...

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:15
Nie ma sie czym przejmowac Zebro podpisal kontrakt Kulkiewicz ma podpisac i jeszce moze bedzie Chifon wiec bedzie dobrze a jak im za malo szmalu to niech spadaja.

Pogoń To My!
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:20
O czym Ty gadasz???? Zebrpo moze byc dobry ale za 2-3 lata.Narazie jest zbyt miekki.A Kulkiewicz musi jeszcze popracowac nad soba.I zadne z nich nie jest napastnikiem a takeigo widzialem w Dziedzicu.

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 12:29
A kto powiedzial ze Dziedzic jest dobry? moze Lewczenko sie rozstrzela nie wiesz tego!

Pogoń To My!
D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 13:07
Najbardziej szjoda mi Dziedzica

Młode Wilki
--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 13:26
Ale to przeciez jest niemozliwe zeby dziedzic odchodzil przeciez zagral w pucharze polski z groclinem to muial miec podpiasny kontrakt !! Ale co tam dziedzic najwazniejsze zeby kazmierczak wyzdrowial bo to podobno super talencik !!

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8423 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 13:54
> A kto powiedzial ze Dziedzic jest dobry? moze Lewczenko sie rozstrzela nie wiesz
> tego!

Twoj optymizm jest czasami denerwujacy!! Losy Lewczenki sa znane nam od kilku tygodni a Dziedzica obserwowalem juz dawno.Jest wyszkolony technicznie,potrafi sie znalesc w polu karnym i ma precyzyjny strzal.A Lewczenko jak narazie nic nie pokazal-nawet bramka go nie usprawiedliwia bo i Wyparlo by trafil z takiej pozycji. I wlasnie:to tez jest dziwne ze gral w meczach anagle mowia ze nie mial podpisanego kontraktu!!

Matek.
Kibic
Na forum od 8616 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 14:04
ALe to nie prawda to napisal jakis Dziennik Lodzki a przeciesz na plakacie ktory byl w Wyborczej jest Dziedzic i Krysinki Dziedzic ma kontrakt do 2006 i Krysinki tez pozatym gral w pucharze polski to musial miec kontrakt.

Pogoń To My!
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 14:30
Oby, dziedzic na pewno lepszy od Kaczora.

Babilon Team
RapBoy
Kibic
Na forum od 8191 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 14:47
Czemu caly czas musimy zyc w nadzieja - chodzi mi o to ze kiedy Pogon kupuje zawodnikow wyolbrzymia ich nazwiska, a pozniej ci zawodnicy sa zbedni (mowa o tych 2 brazylijczykach). Mozliwe ze Dziedzic nie jest rewelacja ale napewno lepiej miec takiego pilkarza w kadrze niz miec jakiegos kaczora. Dziwi mnie fakt ze Dziedzic nie ma podpisanego kontraktu z Pogonia chociaz gral i obawiam sie ze pzpn (jak zwykle) moze sie doczepic do tego. Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez RapBoy: 2003-08-19 14:48]

Zawsze Wierny
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 15:08
> Czemu caly czas musimy zyc w nadzieja - chodzi mi o to ze kiedy Pogon kupuje zawodnikow
> wyolbrzymia ich nazwiska, a pozniej ci zawodnicy sa zbedni (mowa o tych 2 brazylijczykach).

Kto wyolbrzymia ich nazwiska? Przecież wiemy tylko tyle, że PODOBNO są utalentowani... Nikt nie twierdzi, że to supergwiazdy - tacy piłkarze na pewno nie zawędrowaliby do II ligi polskiej...

--
Kibic
Na forum od 8720 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 19:51
Tomusiala byc plotka !!

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8212 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 21:31
Zadna plota. Ehhhhh niewiem co wy się takiego widzicie w Dziedzicu. Na nim się świat nie kończy Kułkiewicz jest bezwątpienia lepszy.

God, I'm glad I'm not me.
ynferno
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 19/08/2003 21:41
Nie wkurzajcie mnie Kułkiewiczem,nie widzieliście go na ostatnim meczu z Pyrzycami w IV lidze,.On tam nie ma miejsca.

To ja ynferno.... masz coś do mnie pisz [email protected] ... jeśli nie to spi...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 20/08/2003 14:18
Przeciez ani Kulkiewicz ani Zeborwski nie jest napastnikiem!!! A w tej formacji najbardziej potrzebujemy wzmocnien. Niech sprobuja z Misiura bo za Kurasa gral b.dobrze tylko trzeba nad nim popracowac. Ktos wie co z Moskalewiczem? On by sie przydal... czas wrocic na strare smieci :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Jay-J
Kibic
Na forum od 8411 dni

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 20/08/2003 14:21
Aha i o co chodzi z tymi kontraktami? Czy granie bez kontraktu jest legalne? Bo mozemy mozemy miec problemy... A na plakacie "Gazety" jest napisane ze maja kontrakty do 2006r.

Obrazek gif wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Jeszcze nie przyszli a już odchodzą!! - 20/08/2003 14:50
Msiura obecnie ma wolną rękę, mógłby przybyć.

Babilon Team
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769006475 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005