| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 21:00
2-0 wygraliśmy )))
Bugaj 76, Lewczenko 80
Niestety nie mogłem być dziś na meczu (coś mi wypadło). Jaki są wrażenia tych co byli dziś na Twardowskiego?
Jutro będe na Pogoni Nowej, oby wszyscy stworzyli dobry doping !
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 21:09
Mamy lidera !! W Szczecinie mamy lidera !! :
http://nazywo.interia.pl/pilka_n/pol/2/tabela
O boshe ale awno tego nie spiewalem !! , Bravo POrtowcy tak dalej !!
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 21:10
wyglada mi to na wymeczony wynik.
ale niech wypowiedza sie ci co byli
Tez jutro bede.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 21:41
ludu ok 7000 pierwsza polowa slaba w drugiej juz bylo lepiej chociaz tloki dwa razy z konrowaly i bylo groznie bramki dla Pogoni padly po zejsciu z boiska kaczora
doping dobry chociaz troche chaotyczny wdrugiej polowie juz bylo znacznie lepiej
pozdro
|
Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 21:51
n wynik wymeczony i to bardzo pierwsza polowa totalnie slaba tloki w totalnie glebokiej defensywie no w drugirj polowie troche ozywienia szczegolnie po wejsciu Drumlaka i zajsciu Kaczora ktory zaslozyl jedynie na gwizdy publicznosci jjest taki slaby ze juz nigdzie nie pasuje ,a i dwie asysty Bataty chlop sie stara..
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:03
> ludu ok 7000
No nie żartuj - przynajmniej 9 tysięcy było...
Meczyk bardzo przeciętny. Pogoń miała zdecydowaną przewagę optyczną, ale niewiele z niej wynikało. Każda piłka do Bugaja lub Kaczorowskiego równała się stracie. Z tą parą napastników za daleko nie ujedziemy.
Na całe szczęście, mamy w drużynie skarb - Sergio Batatę. Gdyby nie on, prawdopodobnie byłoby 0:0. Ostatnie cztery gole, jakie strzeliła Pogoń (nie wiem jak to wyglądało z Siedlcami), padły po zagraniach Bataty - wystarczało tylko przyłożyć nogę.
Trzeba zrobić wszystko, aby Sierjoża został w klubie - w takiej formie niedługo będzie rozchwytywany przez czołowe kluby ekstraklasy.
Poza Batatą można wyróżnić Michalskiego i Matlaka. Reszta zagrała tak sobie, oprócz wspomnianych Bugaja i Kaczorowskiego.
No i co najważniejsze, mamy lidera Bełchatów i Zagłębie przegrały, Jaga wygrała ale ma gorszy bilans bramkowy, a Ruch nie grał. Oby tak dalej!
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:07
bylo mocno, co tu duzo gadac. myslalem ze mecz juz zakonczy sie bez bramek, a tu niespodzianka: mowisz i masz. jedna brama chwile pozniej druga. dopiero wtedy caly stadion emerytow zaczol spiewac. Pogoń ogolnie nie grala super ale mysle ze zwyciestwo sie nalezalo!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:09
JEEEEEEEEEEE DZIEKUJEMU DZIEKUJEMY !!! PIERWSZA LIGA PIERWSZA LIGA MKSSSSSSSSS !!!!!! Aleksiej , Arturek dziekuje wam bardzo !! Drumi powinien grac ode pierwszej minuty !! Kułkiewicz grala w ataku Pogońi !! [Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2003-08-16 22:27]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:13
Bylem na meczu (skora mam karnet to nie opuszcze żadnego)!!!!pogon moze nie zagrała rewelacyjnie , ale mieli kilka dogodnych sytuacji. Po wejsciu Drumlaka kibice sie bardziej ożywili, jaki i piłkarze i wpadły dwie bramy.W koncu Bugaj cosik walnął do bramki przeciwnika. Atmosfera była naprwde supre!!!!Mimo niemedialnego przeciwnika przyszło sporo ludu!! OBY trybuny były przynajmniej tak zapełnione jak dzisiaj!!
Pozdrawiam wszystkich kibiców , a w szczególnoości tych z sektora nr 6 gdzie siedziałem z kolesiami !!DO NASTEPNEGO MECZU!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:17
No nieźle 2 tygodnie mnie nie było na wakacjach, a tu najpierw w Pucharze Polski wygrana z Groclinem, teraz Pogoń liderem. Szkoda, że zapóźno wróciłem żeby pojechać na mecz, no i ładnie dużo ludzi, a jak Pogoń będzie tak dalej grała to zapełnimy Papricane do ostatniego miejsca.
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:20
Myślałem że będzie remis. Zaczołem się modlić i GOOOOL Bugaja który grał cały mecz do dupy. Widzów około 9 tysięcy, w 2 połowie mecz się ożywił. Batata the best. Bodzio W. strasznie pakerował, ale nic nie zepsuł, więc grał ok. 2 razy uratował przed porażką.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:36
Bodzio jest cool !! na sparingu z blekitnymi kiwal sie w swoim polu karnym teraz sobie kapkowal chociaz idzie na niego dwoch pilkarzy ale to przyszcz BODZIO DO REPRZENTACJI !!!! JANAS GDZIE MASZ OCZY ??
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:37
Przez pierwsza polowe bylo przecietnie ale jak wyszli z szatni na druga polowke to normalnie inna druzyna! Co ten Baniak mowi im w przerwie to ja nie wiem. Ci co nie byli na meczu niech zaluja atmosfera byla SUPER!!!!! Sergio Batata jest normalnie najlepszy! Ale na pochwale zasluguje caly zespol. Acha jeszcze jedno Lewczenko po tej bramce powinien grac od pierwszych minut tak samo jak i Drumlak!!!!!!!!!
|
Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń- Tłoki 2-0 :) - 16/08/2003 22:37
Co prawda liczą się punkty, ale z taką grą o awans będzie trudno. Bugaj mimo bramki zawiódł. Baniak powinien pilnie kogoś szukać za niego. Gdyby nie Batata pewno by zostało 0-0. Ale póki co nie jest źle. Może jeszcze się rozegrają. Oby. Aha, sędzia słaby. Chociaż akurat dwa spalone które wzbudziły najwięcej protestów akurat rzeczywiście były. Dobrze widziałem. Ale wiele decyzji złych i dawał się wozić tłokom na czasie. Druga kartka też na wyrost.
|
21:37
|
|
|
- 1
- 2
-
|