| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 04:48
Już w środę (godzina 19:00), gramy w Łodzi z ŁKS-em. Jak gra Pogoń, wszyscy wiemy, nie ma się co rozpisywać. Spójrzmy więc na naszego rywala. Krótko mówiąc, bardzo młody (tylko pięciu graczy powyżej 22 lat) i niedoświadczony (cała kadra ma łącznie 19 spotkań pierwszoligowych na koncie) skład. Z Bełchatowem zagrali bardzo słabo, choć wynik (1:2) na to nie wskazuje. Ich bramkarz wybronił kilka sytuacji sam na sam, kilka razy ratował ich słupek/poprzeczka. Wygląda więc na to, że na II ligę są za słabi.
Jaki wynik obstawiacie? "Teksańska masakra" czy męczarnia?
Przed Koninem obstawiałem 4-5 do przodu, więc teraz ostrożniej :/ 3:1 dla nas 
Pozdrawiam. [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-08-10 04:52]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 09:36
echhh Vasyl...
o ile sobie przypominam Pogon wygrala na stadionie lks-u w poprzednim sezonie w PP....
3:0
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 11:15
ŁKS chłopcem do bicia nie jest może ale myślę, że powinno pójść gładko. Ja obstawiam 2 lub 3 do zera. ŁKS nie strzeli nam bramki.
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 13:59
Ciekawe ile osob wybiera sie na ten mecz? - OSTATNIO (PP) BYLO NAS 7... TERAZ LICZYMY NA WIECEJ
A jakis wyjazd jest organizowany   ? - TA , KAZDY KTO MA JAJA JEDZIE NA LKS, BEZ PSOW , POCIAGIEM WE WTOREK ALBO W SRODE RANO
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 14:40
hehehehe kurwa czemu ja nie moge akurat w ten dzien ja PIERDOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 18:57
> Vasyl... jak to nie wygrała? Ostatni PP - 4:1 dla Pogon
W PP bylo 3:1!!!
Nie bedzie to latwy mecz ale powinnismy go wygrac. Obstawiam 2:0 dla Pogoni.
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 20:33
Vasyl a w lidze Pogon dawno nie wygrala z LKS'em bo dawno razem nie grali na 1 poziomie (czyt. w I lidze) , pamietam mecz w Szczecinie i remis 0:0 , bodajze pierwszy mecz przy oswietleniu ...
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: ŁKS - Pogoń - 10/08/2003 20:56
> A o ktorej wyjazd skad i kiedy??
wiesz no zalezy czy chcesz jechac we wtorek(czyli malutki melanz w warsaw) czy odrazu na łks.odp.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3