| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pamiątki klubowe - 09/08/2003 11:42
Czy ktos by mogl w koncu na forum wyjasnic sprawe pamiatek klubowych...
Bo ja mam taki obraz: pawlak mowi ze to sprawa huegela, ptak ze pawlaka, a pewnie huegel powie niedlugo ze to sprawa chlasty...
co jest grane
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pamiątki klubowe - 09/08/2003 14:41
sadzisz ze za miesiac nie bedzie balaganu w tym klubie jeszcze dlugo nie bedzie normalnie...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pamiątki klubowe - 09/08/2003 15:42
Za markeeting w MKS Pogoń Szczecin SSA odpowiada Piotr Huegel
Huegel stoi na czele Stowarzyszenia MKS Pogon które wniosło do społki znak i barwy i to on decyduje kto otrzyma licencje na wykorzystywanie znaku na ew. pamiatkach.
Narazie Huegel nikomu nie przyznał licencji w zwiazku z tym nie ma zadnych pamiatek.
Co wiecej Huegel nie wie nawet ile kosztuje powieszchnia reklamowa na stadionie a z wiarygodnego zrodła wiem ze juz kilka firm było zainteresowanych wystawieniem swojej reklamy na stadionie Pogoni.
Jak narazie markeeting kuleje tak samo jak ten klub.
|
|
|
|
|
Odp: Pamiątki klubowe - 09/08/2003 16:16
Antoni Ptak wczoraj powiedzial:
- Z tego co wiem, to firma TICO nie zdążyła jeszcze przysłać do nas klubowych akcesoriów. Kiedy ruszy sprzedaż pamiątek? To pytanie proszę zadać Markowi Pawlakowi.
|
|
|
|
|
Odp: Pamiątki klubowe - 09/08/2003 16:33
Wszyscy na wszystkich zwalaja i wyglada to mniej wiecej tak :
Ptak : prosze spytac Pawlaka
Pawlak : prosze spytac Huegela
Huegel : prosze spytac Ptaka
LoL
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Pamiątki klubowe - 09/08/2003 19:26
helmut jak Ci mowie ze za markeeting odpowiada Huegel to wiem co mowie.
Jesli masz zamiar bawic sie w cytaty prasowe to baw sie dalej...
a jak nie wierzysz to najlepiej rusz dupe do klubu i wyjasnij sprawe na miejscu.
Huegel zajmuje sie druzynami młodziezowymi i markeetingiem ,do zadan Pawlaka naleza m.in kontakty z mediami i stad byc moze odpowiedz Ptaka.
|
|
|
|
- 1
-
|